jueves, 7 de abril de 2016

JORNADA 13 a #LigaEba COLLBLANC opta al segon lloc i CBS al tercer, Pardines fora del descens

LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.

C-1: COLLBLANC entra en la lluita pel segon lloc i CBS pel tercer.

Tres partits en dissabte.

·         82-56: A fum d’Estampa duel directe entre equips capdavanters separats per una sola victòria Collblanc volia optar al segon lloc i Quart augmentar el seu avantatge, victòria local que els permet igualar als gironins en nombre de victòries i optar al segon lloc, en un partit de domini local absolut amb destacada actuació dels jugadors locals Lluis Jacas amb 17 punts i Javi Rodríguez i Roger Juan ambdós amb 18 de valoració.

·         81-72: A les Comes Igualada i Salt dos equips que tot i no optar als primers llocs estan fent una gran temporada domini inicial dels de l’Anoia que tot i la reacció visitant en el darrer quart en cap moment va perillar la victòria local, jugadors destacats el visitant Genis Bover amb 21 punts i el local Eduard Tejero amb 24.

·         94-72: A Sant Feliu CBS buscaba confirmar les seves opcions i Jac Sants probablement davant de la seva última oportunitat, victòria dels de Mateo Rubio en una espectacular segona part que els permet presentar candidatura al tercer lloc i els de Sants perden bona part de les seves opcions, destacada actuació de Lluis Molina amb 24 punts i 25 de valoració.

Dos partits en Diumenge.

·         81-73: En horari matinal l’intractable líder rebia a un dels aspirants que sembla que no està en el seu millor moment i tenia una mes que difícil papereta per frenar al líder per tant lluita de favorits Hospitalet vs Mollet, tot  i la reacció vallessana al darrer quart 16-30, la victòria va tornar a ser pel líder, jugadors destacats el visitant Antoni Quintana amb 24 punts i el local Diaz Morera amb 23 punts.

·         66-69: A Can Vinader Castelldefels que be de guanyar al Jac rebia al Cornellà que encara no coneixia la victòria i per fi aquesta va caure del costat dels visitants, jugador destacat el local Marc Sese amb 23 punts i 23 de valoració

Dos partits en dissabte.

·         74-82: A Menorca  un Sant Lluís pràcticament descendit rebia la visita de Castellbisbal que volia aprofitar l’oportunitat d’obtenir la setena victòria i ho varen aconseguir gràcies a una bona segona part dels vallessans, tot i que el jugador destacat va ser el local Alberto Artiles amb 24 punts i 27 de valoració.

·         80-87: A Sabadell enfrontament directe entre dos equips amb sis victòries Sant Nicolau buscava seguir fora del descens i Pardinyes fer el mateix, per tant el guanyador feria un important pas endavant, partit amb moltes alternances en el marcador, l’iniciativa local sempre era igualada pels de la terra ferma, fins que en els darrers minuts els groc i negres a més d’igualar l’avantatge dels sabadellencs amb un parcial 0-11, varen donar la volta al resultat i s’emportaren el triomf, jugador destacat el local Marc Sobrepera amb 19 punts i 24 de valoració.

Tres partits en Diumenge.

·         76-86: A Can Serra enfrontament entre els dos primers classificats, Barberà i Grupo Juaneda, de moment lluny del descens, però no val a badar, perquè aquí ningú afluixa, victòria visitant en un partit en que l’avantatge inicial no va poder ser contrarestat pels locals, jugador destacat del partit i de la jornada amb 31 punts i 44 de valoració el visitant Carlos Poyatos.

·         72-77: Masnou i Andorra enfrontament entre dos equips que han protagonitzat un bon començament i han marcat distancies amb la zona de descens, la reacció dels del Maresme va arribar tard, jugador destacat el visitant Cinto Gabriel amb 24 punts i 35 de valoració .

·         69-77: Arenys i Martorell duel directe amb dos equips amb cinc victòries i en la lluita per no quedar-se despenjat, victòria visitant per augmentar les seves opcions els del Maresme en situació delicada, jugadors destacats els visitants Ruben Morales amb 23 punts i Guillem Jou 23 de valoració.

MVP i MÀXIM ANOTADOR de la jornada, amb 44 de valoració i una anotació de 31 punts  Carlos Poyatos ( Grupo Juaneda)  amb 34 minuts en pista;  13/14 -- 93% en tir de dos;  1/1 – 100% en tir de tres;  2/2 – 100% en tirs lliures;  13 rebots;  2 assistències i  3 faltes rebudes.