sábado, 16 de abril de 2016

LA PRÈVIA JORNADA 15 #LigaEba PARTIT DE LA JORNADA MOLLET vs CBS


LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.


C-1
·        EL PARTIT DE LA JORNADA
·        Mollet vs Cbs la lluita per la tercera plaça.
C-2
·        Arenys i Martorell, davant una jornada decisiva, pel seu futur.


GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 15.

16-17  ABRIL.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19.00
Joan Carles Navarro

CB. CORNELLA

PHYSIC CB IGUALADA


Dissabte
19.45
Plana Lledó
RECANVIS GAUDI
 CB MOLLET

CIUTAT DE LES ROSES CBS


Dissabte
20.00
Pavelló Municipal
CB QUART
GERMANS CRUZ

BBA. CASTELLDEFELS


Diumenge
18.00
Espanya Industrial
JAC SANTS

ARACENA AEC COLLBLANC 


Diumenge
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS
CB SALT
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

Dos partits en dissabte.

·         Cornellà vs Igualada, un enfrontament entre dos equips allunyats de les places de Play Off i amb l’objectiu comú d’obtenir la millor classificació possible i sobre to els visitants seguir gaudint d’una gran temporada.


·         El partit de la jornada sense cap mena de dubtes Mollet vs Cbs, els dos equips en aquest partit es juguen moltes de les seves opcions d’entrar a fases com a tercer classificat, la victòria local els donaria el tercer lloc ja que tenen l’average particular amb el Quart guanyat, per la seva part els de San Feliu la seva victòria ho deixaria tot obert pel proper partit amb els gironins.


·         No cal dir que Quart necessita la victòria per mantenir el tercer lloc davant d’un Castelldefels que el seu objectiu es la  millor classificació possible.

Duatre partits en Diumenge.

·         El Jac Sants pràcticament sense opcions rebrà al Collblanc segon classificat i que vol tancar els seu accés a fases el mes aviat possible.
·         Salt que esta fent una gran temporada i gaudint de poguer jugar amb els millors, rebrà al líder Hospitalet que segur que els de Jorge Tarragona buscaràn una nova victòria amb l’objectiu d’arribar el millor possible a fases.


GRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 15.

16-17  ABRIL.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Illa Esportiva
CB. CASTELLBISBAL

ARENYS BASQUET- JOVENTUT

Dissabte
19.45
Poliesportiu
BC MORABANC ANDORRA

MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS


Dissabte
20.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA

VIVE EL MASNOU


Diumenge
12.30
Toni Servera
GRUPO JUANEDA MIRAMAR

SABADELL SANT NICOLAU


Diumenge
18.00
Pav. Esportiu Municipal
BC MARTORELL SOLVIN

BARICENTRO BARBERRÀ
Tres partits en dissabte.

·         Castellbisbal vs Arenys, els vallessans buscarán una victòria que els allunyi del descens i els del Maresme obtenir el setè triomf amb el que augmentarien i molt les opcions de salvació.

·         L’Andorra es troba a una victòria de la zona de descens per tant l’oportunitat d’obtenir una victòria es immillorable devant del darrer classificat, encara que a ben segur que els menorquins no valdrán acabar aquesta segona fase en “blanc”.

·         A Barris Nord Pardinyes necessita la victòria ja que una derrota el podria portar a la zona de descens i per la seva part Masnou voldrà mantenir el seu marge sobre la zona fatídica

Des partits en Diumenge.

·         En partit matinal el Grupo Juaneda una victòria li podria donar pràcticament la salvació davant del Sant Nicolau, els sabadellencs saben de la dificultat del desplaçament ja que tot i guanyar als balears en el partit de la primera volta l’empresa es difícil, tot i que una victòria podria ser decisiva per la salvació.


·         Martorell vs Barberà, els vallessans busquen certificar la permanència i els locals entrar en el grup de set victòries.

No hay comentarios:

Publicar un comentario