JORNADA 25 #CopaCatBQ UBSA, ST. JOSEP, MATARO I VIC en PLAY OFF

COPA CATALUNYA MASCULINA.
GRUP 2.
JORNADA 25.
1-2 ABRIL.

·        COP D’EFECTE DE L’ARTÉS A MATARÓ, QUE ENTRE DE PLE EN LA LLUITA PEL QUART LLOC
·        UBSA JA ES A FASES.
·        LA BISBAL MARCA DISTANCIES AMB EL PLAY OUT

·        DOS DUELS PER LA PERMANÈNCIA, PEL CIRCOL I ALPICAT.

·        SORPRESA DEL GRANOLLERS A BADALONA.

74-82

CIRCOL CATOLIC BADALONA, 64 - AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA 53.
EL DERBI PER LA PERMANÈNCIA CAU DEL COSTAT DEL CIRCOL
Ara cada partit te un gran valor i entre els equips implicats en la zona de permanència hi ha equips com els locals que lluiten per sortir del Play Out, per no jugar-se tot el treball d’una temporada en una eliminatòria i altres com els visitants, que el que volen evitar es el descens directe, per tant la victòria local els deixa a una victòria del seu objectiu, en un partit que va estar controlat en tot moment pels locals que de mica en mica varen anar augmentant les diferències fins al +11 final, on el jugador destacat fou el local Xesco Gotzens amb 12 punts i 18 de valoració.

SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET, 70 –C.N. TERRASSA 66.
UNA JORNADA MÉS FORA DE TOT PERILL.
Un altre duel per la permanència, però  amb la diferència que els gironins en aquest moment ocupen la preuada desena plaça que al final de temporada donarà dret a mantenir la categoria i els visitants en aquest moment estan en descens, el partit va tenir continues alternances, però amb domini vallessá fins a manca de cinc minuts pel final moment en que amb el marcador de 54-55, un parcial favorable als de l’Empordà per 16-11, va evitar que arribes la victòria pels egarencs, amb la destacada actuació del local Edu Montiel amb 27 punts i 31 de valoració.

U.B. SANT ADRIÀ, 86 - CB VIC UNIVERSITAT DE VIC, 78.
UBSA JA TE EL BITLLET PER LES FASES D’ASCENS A EBA.
Partit molt disputat entre el líder i el Vic, aspirant al quarta plaça, que també dona lloc al Play Off, en aquesta ocasió els blancs-i-vermells ho posaren difícil als de Sant Adrià, fins al descans 42-47, però a la represa els de Mario Lausame amb un tercer parcial de 23-10, donaren la volta al partit i certificaren el seu accés a les fases d’ascens, amb aquest resultat els d’Osona ocupen el quart lloc amb les mateixes victòries que altres tres equips, jugadors destacats  el visitant Lamin Sima amb 22 punts i el local Albert Serra amb 27.

C.B. ALPICAT, 101 – CB.- CASTELLAR, 70.
VICTÒRIA CLARA I AVERAGE PELS LOCALS.
Era un partit important si mes no que en cas de Play Out tenir el factor de pista a favor i els locals es varen adjudicar el partit amb molta comoditat més de la que semblava a priori, per dos equips que estaven empatats a la classificació, ara els locals tenen opcions de lluitar per sortir d’aquesta zona i els vallessans potser tindran que mirar cap avall, per no tenir un ensurt de debò, jugadors destacats Albert Cadafalch amb 22 punts pels visitants i M. Vidal amb 27 de valoració pels locals.

CB. CERDANYOLA AL DIA, 59 – MATARÓ FEIMAT, 63.
VITÒRIA AMB DOBLE CONSEQÜÈNCIA LLUITAR PEL SEGON LLOC I ASSEGURAR EL TERCER.
Els vallessans han perdut l’ocasió de situar-se per primer cop a la quarta plaça i ara la comparteixen amb altres tres equips i per la seva part el de Mataró ha aprofitat l’ensopegada del segon classificat per igualar-lo a victòries i ampliar la diferencia amb el quart classificat i tenir el Play Off molt aprop, el partit va estar molt igualat, però quant a la fi del tercer quart el marcador assenyalava un 42-38, semblava tot de cara pels locals però els “unionistes” amb un parcial de 17-25 es varen adjudicar el partit, on va destacar el visitant David Romero amb 20 punts i 26 de valoració.

C.B. SANT JOSEP, 74 – CB. GRANOLLERS, 82.
L’AUTENTICA CAMPANADA DE LA JORNADA DEL GRANOLLERS A BADALONA.
Inesperada ensopegada del segon classificat davant del Granollers, el que suposa que de moment mantenen el segon lloc pel average, ja que tenen les mateixes victòries que el tercer classificat, per la seva part els vallessans passen a ocupar el vuitè lloc, en un partit que tot i la bona sortida dels visitants 14-20, els locals aconseguiren igualar el resultat a la fi del tercer quart 56-56, però quant semblava que havien fet el més difícil el 18-26 del darrer quart va donar la victòria als vallessans, on va destacar David Garcia amb 21 punts i 23 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 78 – LA LLOSA ARTES, 83.
ELS ARTESENCS ENTRE EN LA LLUITA PEL PLAY OFF.
Ara després de la victòria visitant tot superant un Boet, que torna a tenir problemes de lesions, ambdós equips estan situat amb les mateixes victòries que Vic i Cerdanyola en la lluita pel quart lloc, tot i el bon començament dels locals els visitants de mica en mica es varen anar fent amb el control del partit fins arribar a la victòria final.

SEDIS HIDROLOGY, 59 – U.E. SANT CUGAT, 74
ELS VALLESSANS SUPERIORS I ELS LOCALS EN DESCENS.
Pels de la Seu cada partit es una final i una oportunitat menys per sortir del descens i per la seva part els vallessans, amb la permanència pràcticament assegurada i lluny de la zona alta es varen adjudicar un partit on excepte el primer quart 21-13, en la resta de partit la Uesc va controlar un partit on varen destacar el visitants Jose Luis Martín amb 14 punts i Robert Cosials amb 17 de valoració.

MVP de la jornada i Màxim Anotador  Edu Montiel (Bisbal) 27 punts i 31 de valoració, amb 29 minuts en pista; 9/12--75%, en tir de dos; 1/3 – 33% en tir de tres i 6/9 – 67% en tirs lliures; 3 assistències, 4 rebots i 8 faltes rebudes.