sábado, 9 de abril de 2016

LA PREVIA JORNADA 14 #LigaEba Quart, CBS i Mollet, la lluita per la tercera plaça. Sant Nicolau, Martorell i Arenys se la juguen.


LA PRÈVIA
LLIGA EBA 2.015-2.016.
SEGONA FASE.


C-1
·        Collblanc ja es segon.

·        Quart, CBS i Mollet, la lluita per la tercera plaça.
C-2
·        Sant Nicolau, Martorell i Arenys se la juguen.


GRUP C-1 TÍTOL

JORNADA 14.

9-10  ABRIL.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
18.00
Les Comes
PHYSIC CB IGUALADA
JAC SANTS


Diumenge
12.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC 

MULTIOPTICAS CB SALT

Diumenge
12.45
Nou Pavelló del Centre
TORRONS VICENÇ CB L’HOSPITALET

CB QUART GERMANS CRUZ


Diumenge
18.00
Joan Carles Navarro
CIUTAT DE LES ROSES CBS

CB. CORNELLA


Diumenge
18.15
Can Vinader
BBA. CASTELLDEFELS
RECANVIS GAUDI CB MOLLET
Un partit en dissabte.

·         A les Comes bon partit entre dos equips allunyats de la zona alta però segur que donaran espectacle i per tant de moment l’objectiu d’ambdós es quedar el mes amunt possible els equips son  Igualada vs Jac Sants.


Quatre partits en Diumenge.
·         Collblanc que ja es segon, voldrà consolidar la seva posició, amb una victòria sobre Salt, que ja el va guanyar ahir a domicili 46-73, en partit ajornat.

·         El líder Hospitalet únic invicte del bàsquet Feb rebrà al Quart que acaba de perdre la segona posició i en aquest moment li perilla també la tercera i per la seva part els de Jorge Tarragona buscarán una nova victòria.

·         Al Joan Carles Navarro CBS vs Cornellà, quant comenci el partit ja se sabrà el resultat de l’Hospi vs Quart i si hi ha victòria local els de Mateo Rubio es poden situar amb les mateixes victòries que els gironins.

·         Castelldefels vs Mollet, els vallessans davant d’una de les últimes oportunitats d’enganxar-se a la lluita per la tercera plaçaGRUP C-2 PERMANÈNCIA

JORNADA 14.

9-10  ABRIL.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISITANT
R
Dissabte
19..00
Pavelló del Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU

CB. CASTELLBISBAL


Dissabte
20.00
Poliesportiu Municipal
VIVE EL MASNOU

BC MARTORELL SOLVIN


Diumenge
12.30
Sse Canaletes
MENORCA
TALAIOTICA CCCE SANT LLUIS

GRUPO JUANEDA MIRAMAR


Diumenge
18.00
Fons de Les Creus
ARENYS BASQUET- JOVENTUT
FLOR DE VIMBODI PARDINYES LLEIDA


Diumenge
19.00
Can Serra
BARICENTRO BARBERRÀ

BC MORABANC ANDORRADos partits en dissabte.

·         A Sabadell Sant Nicolau i Castellbisbal, derbi vallessá amb l’objectiu de la salvació, els locals necessiten la victòria per no allunyar-se de la salvació i els visitants per augmentar el seu marge.

·         A Masnou als locals amb molt bona dinàmica voldrán continuar posant els fonaments de la salvació i per la seva part Martorell necesita el triomf per el mateix objectiu.


Tres partits en Diumenge.

·         A les illes derbi desigual entre l’últim classificat Sant Lluis i el líder Grupo Juaneda, els visitants buscaràn consolidar la seva posició i els visitants la primera victòria.

·         Arenys vs Pardinyes, els del Maresme tenen en aquests moments la salvació a dues victòries que precisament marca Pardinyes, la victòria es vital i pels lleidatans desprès de guanyar a Sabadell, un altre triomf els feria donar un pas important.


·         Barberà vs Andorra partit entre dos equips allunyats de la zona de descens i que buscaràn augmentar el seu marge sobre la zona de perill.

No hay comentarios:

Publicar un comentario