U.E. SANT CUGAT

74-76

CIRCOL COTONIFICI BADALONA, 66 – C.N. TERRASSA, 62.
TORNA EL COTONIFICI AMB VICTÒRIA I EL TERRASSA SURT DEL DESCENS.
Dia molt especial pels amics del “Circol” l’equip torna a portar el nom de “Cotonifici”, que s’ha convertit en l’esponsor de l’equip  badaloní ara en aquest moment tots recordem el seu pas per la llavors primera divisió (avui ACB) i també en portes de la celebració de 75 aniversari i  tot arrodonit amb una victòria que els permet mantenir les opcions de sortir del Play Out, el seu rival el Natació Terrassa ho va posar molt difícil i la seva feina tot i la derrota li permet després de moltes jornades sortir del descens directa, en un partit mol igualat on el jugador destacat fou el local Xesco Gotzens amb 18 punts i 23 de valoració.

AE. MINGUELLA CITROEN AUTOMOCION BADALONA, 56 – C.B. UNIVERSITAT DE VIC, 75.
ELS LOCALS CAUEN EN DESCENS I ELS VISITANTS SON ARA QUARTS EN SOLITARI.
Jornada important pel Vic que ha sabut aprofitar les ensopegades dels equips que l’acompanyaren a la quarta plaça i ara els hi treu una victòria d’avantatge, gràcies a superar al Minguella que es situa en descens i se li complica una mica mes la seva situació, en un partit on el domini dels visitants va ser total,  però de totes maneres, el jugador destacat va ser el local Ferrán Hurtado amb 17 punts i 13 de valoració.

SOL GIRONÉS BISBAL BASQUET, 70 – CB. CASTELLAR, 56.
ELS VISITANTS NO PODEN AGUANTAR EL RITME DELS LOCALS QUE SEGUEIXEN FORA DEL PLAY OUT.
Els locals segueixen fora de la zona de permanència i els vallessans pràcticament ja es pot dir que tindran que jugar  el Play Out i ara mateix la seva opció seria aconseguir el factor pista cosa que en aquest moment no tenen, el partit va estar igualat fins al descans però a la represa els locals varen estar millor i al començament del tercer quart aconseguiren trencar el partit i deixar sense opcions als visitants, jugadors destacats en anotació el local Marc Nieto i el visitant David Pino amb 17 punts i en valoració el primer amb 23.

U.B. SANT ADRIÀ, 78 – MATARÓ FEIMAT, 82.
MATARÓ TRENCA L’IMBATIBILITAT DEL LÍDER COM A LOCAL I ES SITUA SEGON.
El Mataró en tot moment va dominar el “tempo” del partit i quant després d’un primer quart de domini visitant 12-21, els locals varen intentar reaccionar a base de fer molts punts (25), en el segon quart, els del Maresme varen contestar amb les mateixes armes (23), la setmana passada ja vàrem dir que veiem a Ubsa una mica fluix i els visitants o varen saber aprofitar, sense desmerèixer els mèrits de Mataró, amb aquest resultat arrabassen el segon lloc a San Josep, jugador destacat Santi Serratacó amb 20 punts i 23 de valoració.

C.B. ALPICAT, 72 – C.B. GRANOLLERS, 78.
FATÍDIC ÚLTIM QUART PELS LOCALS.
Partit important pels locals en la seva lluita per la permanència davant d’un Granollers molt seriós i que en cap moment es va donar per vençut, els locals varen portar el ritme del partit  fins als finals del tercer quart (55-52), en el darrer parcial es va produir el tomb en el marcador amb un parcial de 3-10 que va portar als vallessans a dominar el partit i ja fins al final  en el que varen destacar el visitant Ferrán Nadal amb 24 punts i el local Víctor Vinos amb 19 punts.

C.B. CERDANYOLA AL DIA, 78 – LA LLOSA ARTES, 80.
ARTÉS TORNA ENTRAR EN LA LLUITA PEL PLAY OFF AL VÈNCER A CERDANYOLA AMB DUES PRORROGUES.
Derrota dels vallessans en el pitjor moment,  que queden situats junt amb altres dos equips, un d’ells Artés a una victòria del quart lloc i amb l’average perdut amb el Vic, quant només queden tres jornades,  el partit va ser igualat fins al descans 34-33, però a la represa els artesencs varen trencar el partit amb un parcial de 9-19 i quant semblava que els visitants s’emportarien la victòria gran reacció dels de Agustí Forné que aconseguiren portar el partit a la prorroga i en aquest temps suplementari de dues prorrogues victòria mínima pels visitants, tot i que el jugador més destacat fou el local Eric Forné amb 26 punts i 20 de valoració.

C.B. SANT JOSEP, 74 – U.E. SANT CUGAT 76.
UNA DERROTA QUE FA PERDRE AL “SANT PEP” EL SEGON LLOC.
Gran sorpresa a Badalona els locals perden el partit i el segon lloc, si a priori semblava que el líder podria guanyaria al Mataró i el Sant Josep faria el mateix amb la Uesc, dons tot el contrari i aquest doble resultat a fet perdre als locals el segon lloc en benefici dels mataronins, en el partit de la primera volta els vallessans ja varen posar molt problemes als badalonins, en el debut de Senpau a la banqueta santcugatenca, i  en aquest partit durant trenta minuts el domini visitant a estat total i tot i la reacció local en el darrer quart (31-19) no fou suficient per remuntar el partit, on el jugador destacat fou el local Francesc Pascal amb 20 punts i 30 de valoració.

MATARÓ PARC BOET, 84 - SEDIS HIDROLOGY, 55.
BOET TORNA AL CAMÍ DE LES VICTÒRIES PERÒ POTSER ES MASSA TARD.
Els del Maresme se varen desfer amb bastant comoditat del darrer classificat que quasi no va oposar resistència als locals, aquest triomf arriba després d’un seguit d’ensopegades dels locals i potser arriba massa tard, ja que tot i tenir opcions d’entrar al Play Off, potser la reacció no serà suficient, en un partit on va destacar Marc Rubio amb 23 punts i 33 de valoració.

MVP de la jornada  Marc Rubio (Boet) 33 de valoració, amb 27 minuts en pista; 0/2--0%, en tir de dos; 7/9 – 77% en tir de tres i 24/ – 50% en tirs lliures; 6 assistències, 3 rebots i 3 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR de la jornada  Ferrán Nadal (Granollers) 24 punts d’anotació, amb 23 minuts en pista; 3/10-- 30%, en tir de dos; 5/9 – 55% en tir de tres i 3/6 – 50% en tirs lliures; 0 assistències, 1 rebots i 5 faltes rebudes.