jueves, 9 de febrero de 2017

Jornada 15 #CopaCatBQ Gr1 Sant Josep líder solitari Gr2 Esparreguera i Roser comparteixen liderat

61

• 66-56: Victòria per mantenir opcions de permanència.
 A les Naus el Natació Sabadell,  en descens, i que  necessitava millorar per sortir de la darrera posició, rebia la visita de la  Bisbal que intentava ampliar el marge amb la zona de perill i sortir de la de permanència, victòria local en un moment molt important per no quedar despenjat en la lluita per evitar el descens directe jugadors destacats, els locals Roger Dam 19 punts i Teddy Reyes 22 valoració.

• 79-61: El derbi pels locals.
A Sant Cugat derbi vallesà entre la Uesc, que en vol aprofitar l’oportunitat d’apropar-se al quart lloc, i el Sant Gervasi que les darreres victòries l’han portat a guanyar opcions de permanència, victòria local que els situa en disposició de lluitar per els llocs de Play Off. Jugador destacat Robert Cosials 20 punts.

• 74-76: Victòria visitant en  l’últim sospir.
 A Santa Coloma els locals que la setmana passada vàren perdre l’oportunitat d’entrar al Play Off, tenien la visita del Boet, que torna a la segona posició, tot esperant una possible errada del líder. Gran partit amb molta intensitat i bon joc que es va resoldre en els darrers instants amb una cistella com sinó de Marc Rubio, 25 punta i 27 de valoració.

• 85-68: Pas endavant del locals.
A la Plana el Badalonés rebia la visita del Granollers, partit en que els locals volen fer el salt cap a la part alta i els visitants seguir de prop als capdavanters, intentant recuperar el terreny perdut, clara victòria local que els permet tenir un bon marge amb la zona perillosa i per part visitant jornada a jornada esta perdent opcions d’estar a la part alta. Jugadors destacats, els locals Ferran Valle 19 punts Juanki 23 de valoració.

• 75-67: Victoria per mantenir distancies amb el descens.
A Sant Quirze els locals buscaven un triomf per allunyar-se dels descens davant el gironins del Sant Narcís, disposats a  seguir marcant distàncies amb la zona de perill. Tot i la creació visitant a la segona part l’avantatge dels vallesans fou suficient per obtenir el triomf. Jugadors destacats Arnau Saborido 15 punts i Nil Santiago amb 23 de Valotació.

• 65:81: Els locals amb descens i els visitants en play off.
A Sabadell Bàsquet Pia després de la gran victòria de la setmana passada volia continuar en el bon camí, davant d’un Artés que buscava reaccionar per mantenir el quart lloc. L’Equip visitant va saber sobreposar-se a les últimes ensopegades i torna als llocs capdavanters. Jugadors destacats Edu Boja i Jordi Pujolreu 18 punts i l’últim 25 de valoració.

• 74-61: El líder no dona opcions.
A Badalona el gran partit de la jornada entre el líder Sant Josep i el tercer classificat Vic, els locals buscaven mantenir el liderat i els visitants un triomf per lluitar per tot. Victoria local que els mante en el primer lloc superant a un difícil rival. Jugadors destacats, locals Miki Fons i Pedro Cuesta 16 punts, i l’últim 27 de valoració.

70

• 81-80: Victoria ajustada per mirar cap amunt.
A Torreforta els locals no es volien quedar en “terra de ningú” i per la seva part els visitants  de l’Alpicat volien marcar distàncies amb la zona de perill, partit resolt per la mínima a favor dels locals, que entren en la lluita pel cinquè lloc. jugador destacat Devon Dorsey 28 punts, màxim anotador de la jornada i 42 de valoració MVP

• 76-66: El cuer ho posa difícil als de Gracia.
A Gracia els Lluïsos no es volien complicar la vida i allunyar-se de la zona de permanència davant d’un necessitat Viladecans últim classificat, victòria local tot i l’oposició visitant que de moment continuarà en descens. Fins el darrer quart els locals no varen poder decidir el partit, amb destacada actuació del visitant Albert Roman 27 punts i 28 de valoració.
  • 79-66: Els visitants es despengen del liderat.
A la ciutadella el  Ciutat Vella amb zona tranquil·la desprès de les últimes victòries, tenia davant un Sese, que si volia continuar en el co-liderat te que guanyar, per aprofitar el duel directe, entre primer i tercer. Victoria local desprès de una gran primera part i que tot i la reacció visitant a la represa no fos suficient per remuntar el resultat. Jugadors destacats, el visitant Gonzalo Vázquez i el local Adolf Sada 19 punts i el també local Eduard Bigorra 20 de valoració.

• 66-73: El duel de colliters pels del baix.
A Salou partit de la jornada i duel entre els locals, tercer classificat i l’Esparreguera, líder, amb les mateixes victòries, per tant el perdedor quedaria despenjat del liderat però no del Play Off. Victoria visitant que es confirma en el primer lloc. Jugador destacat el visitant Pau Campaña 18 punts

·         54-66: Els del Baix Camp cap a munt.
A Can Masallera el Sant Boi  volia consolidar la victòria de l’anterior jornada per allunyar-se del descens, davant va tenir un Reus ubicat a la zona tranquil·la i que volia mirar cap amunt. Victoria visitant que va dominar durant tot el partit. Jugadors destacats el Visitant Z. Leeper 15 punts i el local Juanma Roncero 22 de valoració.

·         74-94: tot decidit al descans.
A Castellar duel en principi desigual entre els locals penultim classificat i lluitant per sortit del descens i el Roser segon, Victoria visitant que al descans ja guanyaven 29-62 a la represa l’orgull local va evita una desfeta major. Jugadors destacats el local Marc Algar 28 punts màxim anotador de la jornada i el visitant Dani Roure 23 de valoració.

·         83-70: Els locals a dues victòries del Play off.

L’altre partit de la jornada Cantaires vs Collblanc, cinquè contra sisè, amb els mateixos punts per tant el vencedor, es podria apropar lleugerament al Play Off. Victoria local en un partit igualat que no es va resoldre fins el darrer quart. Jugadors destacats el local Kt. Riverol 21 punts i el Visitant H. De Castro 22 valoració