viernes, 3 de febrero de 2017

LA PREVIA de la JORNADA 15 #LigaEba DESTACATS al Gr C/A Calvia vs Collbalnc i al Gr C/B Palma vs Mollet



LIGA EBA
LA PRÈVIA JORNADA 15.

21-22 gener.
Grup C-A.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Calvia vs Collblanc



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL


SABADELL SANT NICOLAU



Diu.
12.30
Ses Canaletes
MADE IN MENORCA

C.B. CORNELLÁ




Diu.
12.30
Pavelló Esportiu Municipal
B.C. MARTORELL SOLVIN


JAC SANTS


Diu.
12.30
Galatzo
FLANIGAN CALVIA



ARACENA AEC COLLBLANC



Diu.
18.00
Nau del Clot
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
ARENYS BASQUET JOVENTUT



Diu.
18.30
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT
SYMPLI OLIVAR


Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS CB SALT
C.B. SANTFELIUENC





Partits per demà  dissabte:

  • Derbi vallesà entre el Castellbisbal vuitè classificat, a la zona mitja de la taula classificatòria i el Sant Nicolau, que la victòria de l’anterior jornada li va donar un respir momentani, en la seva lluita per allunyar-se del descens.

Partits per diumenge

  • A Sant Lluis el Menorca, que va perdre el liderat la setmana passada, necessita una victòria per no allunyar-se de la lluita pels primers llocs i Cornellà per mantenir l’avantatge amb els equips de la part baixa.

  • A Martorell els locals que han recuperat el terreny perdut i ara segons segons i co-liders rebràn a un Jac Sants que esta situació tranquil·la, però que la vol millorar.


  • A Santa Ponça el nou líder Calvià rebrà al Collblanc, en el partit de la jornada, els locals voldràn mantenir la bona dinàmica i els de l’Hospitalet entrar en la lluita pels primers llocs, que els hi ha costat arribar a dalt, però ja hi son com de costum.

  • Al Clot el Barna després de la derrota a Sabadell, necessita una victòria per mantenir el marge amb la part baixa i rebrà a un difícil rival com l’Arenys que no es voldrà allunyar de la part alta.


  • Al Josep Mora partit molt important entre el darrer classificat Mataró i el Olivar a una victòria dels locals, el resultat serà de gran importància pel futur, els visitants per augmentar el seu marge amb el descens i els del Maresme per no quedar momentàniament despenjats, l’average es favorable als locals +6.

  • A Salt els locals en cinquè lloc i amb dinàmica guanyadora rebràn la visita del Santfeliuenc, que buscarà millorar el seu novè lloc, per saber si mirar cap amunt o cap avall.


Grup C-B.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Palma vs Mollet.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Poliodeportivo
A.E. MURO BASKET ACADEMY



VIVE EL MASNOU BASQUETBOL



Diss.
17.45
Joana Ballart
VALLS NUTRION

BASQUET SITGES




Diss.
18.00
Les Comes
PHYSIC IGUALADA



C.B. QUART GERMANS CRUZ



Diss.
20.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA


U.B. SANT ADRIA



Diu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET C.B.


Diu.
18.00
Can Serra
U.E. BARBERA TEAM VALUES
BBA CASTELLDEFELS




Diu.
18.45
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA
B.C MORABANC ANDORRA




Partits per  demà dissabte:

  • A Muro els locals, en vuitè lloc rebràn la visita de El Masnou, setè, i separats per una sola victòria, el guanyador farà un pas important.
.
  • A Valls  els locals, necessiten la victòria per allunyar-se de la zona perillosa i el seu visitant Sitges per no caure en descens.

  • A les Comes l’Igualada, tot i la bona reacció en els últims partits tindrà una empresa mes que difícil intentar superar al líder Quart que encadena ni mes ni menys que set victòries consecutives i ara es capdavanter en solitari.
  • A Barris Nord Pardinyes, després de la derrota de la setmana passada rebrà a un difícil adversari com Ubsa, però els locals desprès de perdre el co-liderat necessiten la victòria per no perdre de vista al líder i els visitants refer-se de l’ensopegada com a locals.
 Partits per diumenge



  • A Palma en el partit de la jornada els locals que sembla que recuperen sensacions després de dues victòries rebràn al Mollet, que ara es segon i porta vuit jornades invictes, els vallessans volen seguir l’estela de líder i els locals recuperar el terreny perdut. L’average +4 pels locals

  • A Barberà els locals cinquès classificats rebràn al Castelldefels a una victòria dels llocs de descens, per tant intentaran una victòria per alleugerir la seva classificació i els vallessans per la seva part mantenir-se en lloc d’honor.

  • A Cerdanyola els locals rebràn la visita de l’Andorra els visitants en últim lloc i per tant en descens buscarà una victòria que els permeti tenir opcions de sortir d’aquest mal moment però davant tindran un Cerdanyola que te una victòria mes i no voldrà caure en descens l’average a favor dels visitants +15.




No hay comentarios:

Publicar un comentario