domingo, 12 de febrero de 2017

PARTITS DE DISSABTE a #LigaEba Gr C-A Importants victòries d’Arenys, Collblanc i Cornellà. i al Gr C-B El liderat ara es cosa de dos Quart i Mollet Barberà i Ubsa mantenen posicions

LIGA EBA
PATITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 16.

12-13 febrer.
Grup C-A.

• Importants victòries d’Arenys, Collblanc i Cornellà.

Partits d’ahir  dissabte:

• 71-68: El Collblanc rebia la visita del Grup Barna, els locals en la seva lluita per no allunyar-se de la part alta i els visitants per si allunyar-se de la zona de permanència. Victòria local que tot i el domini visitants a la primera meitat a la segona aconseguiren remuntar el partit.

• 75-74: A Arenys el partit de la jornada entre els locals i el Castellbisbal, separats, per un lloc a la classificació vuitè contra setè i per una victòria. Triomf dels maremencs per la mínima en un partit dominat pels vallessans però amb reacció local a la segona meitat, que aconseguiren forçar la prorroga i en el temps extra es vàren adjudicar el partit-

• 89-59: A Cornellà els locals volien allunyar-se dels perseguidors i els visitants del Olivar, deixar la plaça de descens, amplia victòria local que demostra la seva superioritat envers el rival.

Partits per avui diumenge

• A Sant Feliu, derbi, els locals del Santfeliuenc d’aniversari 90 anys, rebran a un dels co-líders Martorell, els locals volen millorar classificació i els visitants lluitant pel liderat.

• El Jac Sants que torna a tenir molt a prop la part baixa rebrà al Menorca un dels col-liders, que buscarà mantenir les seves opcions.

• A Santa Ponça el líder Calvia en defensa de la seva posició rebrà al Mataró en la lluita per evitar el descens.

• A Sabadell el Sant Nicolau que ve de dues victòries i vol sortir del descens rebrà la visita del Salt gran temporades dels gironins, que son quarts.

VALLS NUTRION

• 82-86: Muro vs Barberà els locals, per mantenir-se en zona tranqui-la i els visitants per mantenir de moment la quarta plaça. Victòria visitant en un partit que dominaven els locals però en el darrer quart un 23-32 pels visitants ha possibilitat una prorroga favorable als vallessans.
.
  • 87-77: A Sant Adrià un dels partits de la jornada entre Ubsa sisè i Palma cinquè, separats per una sola victòria. Partit dominat pels locals tot i l’oposició visitant, els illencs només han aconseguit reduir diferències en el darrer quart i cada vegada estan mes lluny dels líders

• 88-93 A Sitges els locals que eren cuers tenien la possibilitat de sortir d’aquest lloc contra un rival directe, Cerdanyola, que només els supera per una victòria. Triomf visitant, gracies a un tercer quart decisiu,  que possibilita als vallessans tenir dos partits de marge sobre el descens

• 101-85: A Quart partit de la jornada entre els locals i el Pardinyes, actuals co-liders de la competició el perdedor caurà d’aquest lloc. Victòria local en un patit molt disputat i que ha mantingut cert equilibri fins al minut 30 a patir d’aquí els locals han trencat el partit aconseguin una victòria i també l’average particular.

• 71-78: L’Andorra que acabava de sortir del darrer lloc volia consolidar la seva posició davant de l’Igualada que sembla recuperar el rumb, victòria visitant que consolida la seva dinàmica guanyadora i els locals continuen en la seva lluita per la permanència.

• 89-73: El Mollet sortia a defensar el liderat davant d’un dels equips que lluita per la permanència, Castelldefels., Victòria local aconseguida gracies a un gran tercer quart en el que vàren trencar el partit i els permet seguir en el co-liderat.

Partit per avui diumenge

• A Masnou els locals rebran la visita del Valls, en la seva lluita per millorar la seva classificació.