domingo, 5 de febrero de 2017

PARTITS DE DISSABTE 15 JORNADA #CopaCatBQ Gr1 En el descens victòria del Natació Sabadell i per entara en el Play Off de Boet i Uesc. Gr2 Victòries de Torreforta i LluisosCOPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 15a.

4-5 febrer.
Grup 1.

 • PARTIT DE LA JORNADA
 • Sant Josep vs Vic.
 • En la gran lluita per evitar el descens victòria del Natació Sabadell.
 • Boet guanya a Santa Coloma en una cistella al darrers instants.
 • Uesc guanya el derbi al Sant Gervasi
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus

C.N SABADELL
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET

66
56

Diss.
19.30
Zem Rambla del Celler

U.E. SANT CUGAT


SANT GERVASI
79
61

Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

MATARO PARC BOET

74
76

Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

CB GRANOLLERS

85
68

Diu.
17.00
Gimnàs Municipal
SANT QUIRZE B.C.


C.B. SANT NARCIS
Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

C.B. ARTÉS


Diu.
19.30
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC
Partits d’ahir dissabte:

 • 66-56: A les Naus el Natació Sabadell,  en descens, i que  necessitava millorar per sortir de la darrera posició, rebia la visita de la  Bisbal que intentava ampliar el marge amb la zona de perill i sortir de la de permanència, victòria local en un moment molt important per no quedar despenjat en la lluita per evitar el descens directe.

 • 79-61: A Sant Cugat derbi vallesà entre la Uesc, que en vol aprofitar l’oportunitat d’apropar-se al quart lloc, i el Sant Gervasi que les darreres victòries l’han portat a guanyar opcions de permanència, victòria local que els situa en disposició de lluitar per els llocs de Play Off.

 • 74-76: A Santa Coloma els locals que la setmana passada vàren perdre l’oportunitat d’entrar al Play Off, tenien la visita del Boet, que torna a la segona posició, tot esperant una possible errada del líder. Gran partit amb molta intensitat i bon joc que es va resoldre en els darrers instants amb una cistella com sinó de Marc Rubio
 • 85-68: A la Plana el Badalonés rebia la visita del Granollers, partit en que els locals volen fer el salt cap a la part alta i els visitants seguir de prop als capdavanters, intentant recuperar el terreny perdut, clara victòria local que els permet tenir un bon marge amb la zona perillosa i per part visitant jornada a jornada esta perdent opcions d’estar a la part alta


Partits per  avui diumenge:

 • A Sant Quirze els locals buscaràn un triomf per allunyar-se dels descens davant el gironins del Sant Narcís, disposats a  seguir marcant distàncies amb la zona de perill  NOMS PROPIS  Gonzalo Baltà i Gerard Ballell.

 • A Sabadell Bàsquet Pia després de la gran victòria de la setmana passada voldrà continuar en el bon camí, davant d’un Artés que buscarà reaccionar per mantenir el quart lloc. NOMS PROPIS Damià Paez i Roger Portella.

 • A Badalona el gran partit de la jornada entre el líder Sant Josep i el tercer classificat Vic, els locals buscaràn mantenir el liderat i els visitants  un triomf per lluitar per tot. NOMS PROPIS Adrià Meruelo i Julià Garrote.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Salou vs Esparreguera.
· Cantaires vs Collbalnc.
· Victòries de Torreforta i LluisosDATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45

Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
C.B. ALPICAT

81
80

Diss.

20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
76
66

Diu.
12.00
Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA
SESEDiu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
TENEA CB. ESPARREGUERA


Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUSDiu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
CAMPING BIANYA EL ROSER


Diu.
19.30
Fwerreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”Partits d’ahir dissabte:

 • 81-80: A Torreforta els locals no es volien quedar en “terra de ningú” i per la seva part els visitants  de l’Alpicat volien marcar distàncies amb la zona de perill, partit resolt per la mínima a favor dels locals, que entren en la lluita pel cinquè lloc.

 • 76-66: A Gracia els Lluisos no es volien complicar la vida i allunyar-se de la zona de permanència davant d’un necessitat Viladecans últim classificat, victòria local tot i l’oposició visitant que de moment continuarà en descens .


 Partits per  avui diumenge:

 • A la ciutadella el  Ciutat Vella amb zona tranquil·la desprès de les últimes victòries, tindrà davant un Sese, que si vol continuar en el co-liderat te que guanyar, per aprofitar el duel directe, entre primer i tercer. NOMS PROPIS Aitor Sada i Gonzalo Vázquez.

 • A Salou partit de la jornada i duel entre els locals, tercer classificat i l’Esparreguera, líder, amb les mateixes victòries, per tant el perdedor quedarà despenjat del liderat però no del Play Off.  NOMS PROPIS  Alberto Bayod i Daniel Fontanals.

·         A Can Masallera el Sant Boi  voldrà consolidar la victòria de l’anterior jornada per allunyar-se del descens, davant tindrà un Reus ubicat a la zona tranquil·la i que vol mirar cap amunt NOMS PROPIS  Cristian Boada i LW Leeper.

·         A Castellar duel en principi desigual entre els locals penultim classificat i lluitant per sortit del descens i el Roser segon, però la pista vallessana no es fàcil i si el Barcelonins volen sortir victoriosos es tindran que emplear a fons. NOMS PROPIS  Jose Miranda i Xavi Assalit.


·         L’altre partit de la jornada Cantaires vs Collblanc, cinquè contra sisè, amb els mateixos puints per tant el vencedor, es podrà apropar lleugerament al Play Off. NOMS PROPIS  David King i Rafael J. Melgarejo.No hay comentarios:

Publicar un comentario