viernes, 24 de febrero de 2017

LA PREVIA de la JORNADA 18 de #CopaCatBQ DESTACATS Granollers vs Santa Coloma al Gr1 i Esparreguera vs Roser al Gr.2. Declaracions de l'entrenador OSCAR NAVARRO



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA DE LA JORNADA 18a.

25-26 Febrer.
Grup 1.

  • El partit de la jornada Granollers vs Santa Coloma.
  • Els derbis Pia vs Uesc i Sant Josep vs Badalonés.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS


CB. SANTA COLOMA



Diss.
17.45
Pavello Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
MATARO PARC BOET




Diss.
18.00
Sacosta

C.B. SANT NARCIS
SANT GERVASI


Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS
C.N SABADELL


Diss.
19.45
Castell d’en Planes Pavelló Municipal
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


SANT QUIRZE B.C.


Diu.
18.00
Esola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

U.E. SANT CUGAT

Diu.
20.45
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
A.E. BADALONES



  • A Granollers el partit de la jornada, enfrontament entre els locals i el Santa Coloma, dos equips en la lluita per entrar als llocs de Play Off, els visitants a una sola victòria i els locals amb l’objectiu d’apropar-si i recuperar el terreny perdut

  • A la Bisbal els locals rebran la visita del segon classificat Boet, els del Empordà a una victòria de la salvació momentània i els visitants en la seva lluita per aconseguir el liderat, després de perdre el co-liderat.

  • Al Palau Sacosta el Sant Narcís, equip que marca la salvació, rebrà la visita del Sant Gervasi, en la lluita per la permanència, la victòria als locals els podria permetre sortir del Play Out i els visitants allunyar-se del descens directe.    


  • L’Artés, en quarta posició, s’enfrontarà al Natació Sabadell, últim classificat, amb un partit pendent, els locals volen mantenir la seva posició i els visitants per sortir del descens directe

  • El tercer classificat Vic, amb clara dinàmica guanyadora, s’enfrontarà al Sant Quirze, un dels equips implicats en la permanència, els locals la victòria els hi pot permetre millorar la seva classificació i els visitants la permanència.   

  • Derbi vallessà entre el Bàsquet Pia i la Uesc, amb objectius oposats els de Sabadell la permanència i els de Sant Cugat a una victòria del Play Off, per tant el triomf  li permetria als locals allunyar-se del descens directe i als visitants seguir en la seva lluita per la quarta plaça.

  • A Badalona el Sant Josep, líder en solitari, rebrà a la seva pista del Centre Parroquial, al seu rival local, Badalonés, els groc-i-lila segur que voldran evitar ensurts com alguns de les darreres jornades i tot i la seva teòrica superioritat, sobre el seu rival, les forcés poden estar igualades com tots els derbis.

Grup 2.

·         Els partits de la jornada:
·         Esparreguera vs Roser i Alpicat vs Lluisos.
·         Amb declaracions de l’Oscar Navarro (Esparraguera).




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R
Diss
12.45

Joan Sirolla

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL



Diss.
16.00
Fum d’Estampa
Podium
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU



Diss.
18.45
Ramón Martí

TENEA CB. ESPARREGUERA

CAMPING BIANYA EL ROSER


Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE
BASQUET SANT BOI


Diu.
12.00
CEM PARC DE LA CIUTADELLA

CIUTAT VELLA
C.B. CASTELLAR C.B

Diu.
19.00
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
A.D. TORREFORTA

Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

LLUISOS DE GRACIA


  • A Reus el Ploms Salle rebrà la visita del cuer Viladecans, els locals amb l’objectiu de no quedar en “terra de ningú”, buscaran la victòria davant d’un rival que cada vegada te la salvació mes difícil però no impossible.

  • A l’Hospitalet el Collblanc rebrà al Salou, tercer classificat, un dels equips mes en forma de la competició, els locals volen fer un pas endavant i els visitants en la seva lluita per les “fases”, no poden afluixar el ritme. 

  • El súper partit de la jornada entre l’Esparreguera, líder i el Roser, segon classificat, però amb les mateixes victòries que el primer, hi aura en joc més que un partit, primer que el guanyador serà líder en solitari i segon, que el perdedor podria ser atrapat pel tercer classificat, si la victòria es pels del Baix Llobregat  serien líders i a més a més tindrien l’average particular i si el triomf es pels barcelonins serien, també, per tant líders en solitari, però per aconseguir l’average necessitarien superar el -10 de la primera volta, per arrodonir el comentari contem amb declaracions de l’entrenador de l’equip local OSCAR NAVARRO: “ Dons amb molta il·lusió assumint que no hauríem d’estar en la situació en que estem i sabent que tenim eines per poder emportar-nos el partit. Però tenint molt clar el potencial que tenim i el plantillot que tindrem davant. Penso que haurem d’estar molt concentrats i encertats per poder treure’l”

  • A Virrei Amat un altre partit important entre el Sese i el Sant Boi, dos equips amb situacions oposades, però amb el comú denominador, que la setmana passada se’ls va complicar una mica la seva situació els locals vàren perdre la seva plaça de Play Off, encara que només sigui per l’average, i els visitants, immersos en la lluita per la permanència, amb el seu immediat perseguidor a una victòria.


  • A la Ciutadella enfrontament entre els locals del Ciutat Vella i el Castellar, els locals son l’equip que marca la permanència i buscaran un nou triomf els de Jordi García per tal de marcar distancies amb els perseguidors i els visitants venen de guanyar a un rival directa en la seva lluita per la permanència i ara situats en el Play Out el seu objectiu es millorar posicions.

  • A Tortosa el derbi entre dos equips de les comarques tarragonines  els locals dels Cantaires i els visitants del Torreforta, en aquets moments els tortosins amb plaça de Play Off i els de Tarragona a una victòria, per tant, el triomf valdrà per una plaça a la parta alta o per mantenir com a mínim opcions, a destacar que l’average es +1 pels visitants, per tant la victòria portarà aparellada amb quasi tota seguretat, l’average particular

  • A Lleida un altre partit de la jornada entre els locals de l’Alpicat  i els Lluïsos, ambdós amb zona de Play Out, amb les mateixes victòries, per tant el triomf te doble valor i amb un average favorable als visitants de +27, un triomf per augmentar opcions de  salvació.  




No hay comentarios:

Publicar un comentario