viernes, 3 de febrero de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 15a a la #CopaCatBQ DESTACATS al Gr.1 Sant Josep vs Vic i al Gr2 Salou vs Esparreguera i Tortosa vs Collblanc



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 15a.

4-5 febrer.
Grup 1.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Sant Josep vs Vic



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45
Les Naus

C.N SABADELL
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET



Diss.
19.30
Zem Rambla del Celler

U.E. SANT CUGAT


SANT GERVASI


Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

MATARO PARC BOET



Diss.
19.30
La Plana
A.E. BADALONES

CB GRANOLLERS



Diu.
17.00
Gimnàs Municipal
SANT QUIRZE B.C.


C.B. SANT NARCIS




Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP

C.B. ARTÉS


Diu.
19.30
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC




Partits per demà dissabte:

  • A les Naus el Natació Sabadell,  en descens, i que  necessita millorar per sortir de la darrera posició, rebrà la visita de la  Bisbal que intenta ampliar el marge amb la zona de perill i sortir de la de permanència.  NOMS Roger Dam i J. Oliva.

  • A Sant Cugat derbi vallesà entre la Uesc, que en vol aprofitar l’oportunitat d’apropar-se al quart lloc, i el Sant Gervasi que les darreres victòries l’han portat a guanyar opcions de permanència. NOMS PROPIS Robert Cosials i Ab Najee.

  • Al Santa Coloma els locals que la setmana passada vàren perdre l’oportunitat d’entrar al Play Off, tindràn la visita del Boet, que torna a la segona posició, tot esperant una possible errada del líder.  NOMS PROPIS  Alex López Marquie Smith.

  • A la Plana el Badalonés rebrà la visita del Granollers, partit en que els locals volen fer el salt cap a la part alta i els visitants seguir de prop als capdavanters, intentant recuperar el terreny perdut. NOMS PROPIS  Eric Balagué i Carles Homs .


Partits per diumenge:

  • A Sant Quirze els locals buscaràn un triomf per allunyar-se dels descens davant el gironins del Sant Narcís, disposats a  seguir marcant distàncies amb la zona de perill  NOMS PROPIS  Gonzalo Baltà i Gerard Ballell.

  • A Sabadell Bàsquet Pia després de la gran victòria de la setmana passada voldrà continuar en el bon camí, davant d’un Artés que buscarà reaccionar per mantenir el quart lloc. NOMS PROPIS Damià Paez i Roger Portella.

  • A Badalona el gran partit de la jornada entre el líder Sant Josep i el tercer classificat Vic, els locals buscaràn mantenir el liderat i els visitants  un triomf per lluitar per tot. NOMS PROPIS Adrià Meruelo i Julià Garrote.

Grup 2.
· PARTITS DE LA JORNADA
· Salou vs Esparreguera.
· Cantaires vs Collbalnc.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45

Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA
C.B. ALPICAT



Diss.

20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


Diu.
12.00
Cem Parc de la Ciutadella
CIUTAT VELLA
SESE



Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
TENEA CB. ESPARREGUERA


Diu.
18.30
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS



Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
CAMPING BIANYA EL ROSER


Diu.
19.30
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Partits per demà dissabte:

  • A Torreforta els locals no es volen quedar en “terra de ningú” i per la seva part els visitants  de l’Alpicat volen marcar distàncies amb la zona de perill., NOMS PROPIS Devon Dorsey i Víctor Vinos.

  • A Gracia els Lluisos no es voldràn complicar la vida i allunyar-se de la zona de permanència davant d’un necessitat Viladecans últim classificat. NOMS PROPIS Marcos Abrimes i Albert Meri.


 Partits per demà diumenge:

  • A la ciutadella el  Ciutat Vella amb zona tranquil·la desprès de les últimes victòries, tindrà davant un Sese, que si vol continuar en el co-liderat te que guanyar, per aprofitar el duel directe, entre primer i tercer. NOMS PROPIS Aitor Sada i Gonzalo Vázquez.

  • A Salou partit de la jornada i duel entre els locals, tercer classificat i l’Esparreguera, líder, amb les mateixes victòries, per tant el perdedor quedarà despenjat del liderat però no del Play Off.  NOMS PROPIS  Alberto Bayod i Daniel Fontanals.


·         A Can Masallera el Sant Boi  voldrà consolidar la victòria de l’anterior jornada per allunyar-se del descens, davant tindrà un Reus ubicat a la zona tranquil·la i que vol mirar cap amunt NOMS PROPIS  Cristian Boada i LW Leeper.

·         A Castellar duel en principi desigual entre els locals penultim classificat i lluitant per sortit del descens i el Roser segon, però la pista vallessana no es fàcil i si el Barcelonins volen sortir victoriosos es tindran que emplear a fons. NOMS PROPIS  Jose Miranda i Xavi Assalit.


·         L’altre partit de la jornada Cantaires vs Collblanc, cinquè contra sisè, amb els mateixos puints per tant el vencedor, es podrà apropar lleugerament al Play Off. NOMS PROPIS  David King i Rafael J. Melgarejo.


No hay comentarios:

Publicar un comentario