domingo, 12 de febrero de 2017

PARITTS DE DISSABTE A #CopaCatBQ Gr1 Vic, Boet, Artés i Santa Coloma victòries per mantenir posicions Reaccionen Granollers i Natació Sabadell. al Gr2 Esparreguera i Roser es mantenen en el co-liderat. Pas endavant de Collblanc, Reus i TorrefortaCOPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 16a.

11-12 Febrer.
Grup 1.

 • Vic, Boet, Artés i  Santa Coloma victòries per mantenir posicions
 • Reaccionen Granollers i Natació Sabadell.
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Div.
21.30
Castell d’en Planes Pavelló Municipal
C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC


BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP


81
74

Diss.
17.45
Pavello Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
CB. SANTA COLOMA


69
85

Diss.
17.45
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS
SANT QUIRZE B.C.

81
76

Diss.
TV
18.05
Sacosta

C.B. SANT NARCIS
C.N SABADELL

50
60

Diss.
18.15
Pavelló Esportiu
C.B. ARTÉS


A.E. BADALONES

83
71

Diss.
21.00
Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

SANT GERVASI
88
68

Diu.
19.30
C.P. Sant Josep
ARACENA CB. SANT. JOSEP
EL REBOST
U.E. SANT CUGAT
Partit de  divendres:

 • 81-74: A la Vic els locals  després de caure derrotats l’anterior jornada al camp de líder buscaven una victòria per mantenir el seu lloc de Play Off, davant tindrien Bàsquet Pia en la seva lluita per sortir del descens, victòria local en un partit dominat pels locals amb claredat però que la reacció dels sabadellencs va ajustar molt el resultat    

Partits d’ahir dissabte:

 • 69-85: A la  Bisbal els locals, en la seva lluita per allunyar-se de la zona de perill, rebien al Santa Coloma que va perdre l’oportunitat d’entrar al Play Off, la setmana passada victòria visitant que els permet seguir a una victòria de la quarta plaça i els locals en zona de permanència

 • 81-76: A Granollers derbi vallesà entre els locals, que tenien de reaccionar si no volien que s’escapessin els primers classificat i el Sant Quirze, que només te una victòria de marge sobre el descens, victòria local que els permet seguir d’aprop en la lluita de moment pel cinquè lloc.

 • 50-60: El Palau Sacosta es vestirà amb les millors gales per rebre les càmeres de TV, en l’enfrontament entre el Sant Narcís i el Natació Sabadell, els locals per allunyar-se de la zona de perill i els sabadellencs per evitar els llocs de descens, victòria visitant en un partit on els visitants vàren dominar durant tot el partit i que els permet sortir del descens.

 • 83-71: L’Artés, que després de la victòria a Sabadell a tornat a la lluita pels llocs d’honor, rebia la visita del Badalonés, un equip amb alça i  amb dinàmica guanyadora, victòria local que els permet seguir en la lluita per els primers llocs i els visitants veuen frenada la seva progressió.


 • 88-68: A Mataró el Boet, segon classificat, i sense perdre de vista al líder rebia al Sant Gervasi, que tot i la seva classificació, ha millorat molt en els darrers partits el que li permet lluitar per la salvació, victòria local que els permet seguir en la lluita pel liderat.


Partits per avui diumenge:


 • A Badalona el líder Sant Josep rebrà la visita del vallessans de la Uesc, que es troben a una victòria dels llocs de fases i no volen quedar despenjats.

Grup 2.
·   Esparreguera i Roser es mantenen en el co-liderat
·  Pas endavant de Collblanc, Reus i Torreforta
·  Sese sembla que perd pistonada
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
16.00

Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
CIUTAT VELLA


81
80

Diss.
17.45

Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

CAMPING BIANYA EL ROSER

57
79

Diss.
19.30
Joan Sirolla

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

LLUISOS DE GRACIA
70
64

Diss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
BASQUET SANT BOI
87
52

Diss.
19.45
Virrei Amat

SESE
A.D. TORREFORTA
78
95

Diu.
19.00
Estació del Nord
C.B. CANTAIRES TORTOSA
C.B. CASTELLAR C.B


Diu.
19.30
Toni Roure
C.B. ALPICAT

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOUPartits d’ahir dissabte:

 • 81-80: A l’Hospitalet partit de la jornada entre CollblancCiutat Vella, dos equips separats per dos llocs i amb les mateixes victòries, vuit, per tant el guanyador faria un pas cap a la part alta, el resultat final no es més que un reflex de l’igualtat, per tant la victòria consolida les aspiracions dels locals.

 • 57-79: A Viladecans partit desigual entre els locals i el Roser, últim contra segon, objectius oposats però igual d’importants o més. Victòria visitant que els permet seguir en la lluita pel liderat i els locals una setmana més tanquen la classificació.

 • 70-64: A Reus els locals volien consolidar posicions i els visitants del Lluisos poder-se allunyar de la zona de permanència, victòria dels del Baix Camp que van decididament cap amunt i entren en la lluita pel cinquè lloc.

 • 87-52: A Esparreguera els locals líders de la classificació, amb al seva lluita per  consolidar la seva posició, rebien al Sant Boi, molt aprop de la zona compromesa. Nova i clara victòria dels locals que han superat un partit, amb  més, amb nota, en la seva lluita per mantenir el liderat.

·         78-95: El Sese que havia perdut la condició de co-líder, tot i continuar quart, rebia la visita del Torreforta, que volia retallar diferencies amb els barcelonins, victòria visitant que aconsegueix retallar diferències amb la quarta plaça que mantenen els locals, tot i que sembla que han perdut pistonada.

Partits per avui diumenge:

·         A Tortosa els locals  cinquens classificats buscaran una nova victòria davant del penúltim classificaf Castellar, molt aprop del descens


·         A les terres de Lleida l’Alpicat, que es vol allunyar de la part baixa rebrà el Salou que també ha perdut la condició de co-líderNo hay comentarios:

Publicar un comentario