viernes, 24 de febrero de 2017

LA PRÈVIA JORNADA 18 de #LigaEba DESTCATS Collblanc vs Salt al Gr C-A i Masnou vs Igualada al Gr C-B amb l'opinió de l'entrenador del Martorell Adrià Alonso.


LIGA EBA
LA PRÈVIA JORNADA 18.

25-26 febrer.
Grup C-A.

  • Partits de la jornada:
  • Collblanc vs Salt
  • Grup Barna vs Mataró.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.30
Illa esportiva

C.B. CASTELLBISBAL

FLANIGAN CALVIA


Diss.
18.00
Juan Carles Navarro

C.B. SANTFELIUENC
SYMPLI OLIVAR


Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

MULTIOPTICAS CB SALT


Diss.
18.30
Fons les Creus
ARENYS BASQUET JOVENTUT

B.C. MARTORELL SOLVIN


Diu.
13.00
Espanya Industrial

JAC SANTS
C.B. CORNELLÁ



Diu.
16.15
Pavelló Carrer Jardi
Galatzo
SABADELL SANT NICOLAU
MADE IN MENORCA


Diu.
17.30
Les Naus del Clot
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
MATARÓ FEIMAT




Partits per demà dissabte:

  • A Castellbisbal, els locals en vuitè lloc i en zona tranquil·la, amb opcions de lluitar pel sisè reben la visita del líder Calvià,  els de Santa Ponsa tornen a ser líders en solitari i per tant necessiten la victòria per defensar el primer lloc.

  • En un dels partits de la jornada el  Sanfeliuenc, que  acumula tres derrotes, i es troba  a dues victòries de la zona de descens, per tal la victòria es de vital importància i l’empresa serà difícil, ja que tindrà davant a El Olivar, que tot i ocupar el darrer lloc, ve de guanyar després d’un gran partit.

  • A l’Hospitalet el duel per la quarta plaça entre  els locals del Collblanc i el Salt, que ocupen amb una victòria de diferència el cinquè i el quart lloc, caldrà veure si els locals poden trencar la dinàmica guanyadora dels visitants o per contra els saltencs aconsegueixen la setena consecutiva.

  • L’Arenys que no vol perdre de vista la cinquena plaça, tot i que venen d’una derrota, rebrà la visita del Martorell que després de ser sorprès a domicili i de perdre el co-liderat, buscarà una victòria per no perdre contacte amb el cap de la classificació, per  completar l'informació del partit tenim l'opinió de l'entrenador del Martorell en Adrà Alonso "En una pista molt complicada contra un equip molt incòmode de jugar amb una gran amenaça en el tir de tres i joc interior sota la direcció de Pau Ruzafa, en un gran moment de forma. Intentarem tornar a la línia de la victòria"


Partits per diumenge

  •    A l’Espanya Industrial el Jac Sants rebrà la visita del Cornellà, en un partit on especialment pels locals la victòria es necessària per no apropar-se a la zona compromesa, que ja va ocupar  a principis de temporada i els visitants per tal d’intentar millorar la classificació  


  • A Sabadell els locals que venen de guanyar, es troben en un moment per donar el salt i allunyar-se  de la zona de descens, però tenen com la setmana passada un rival de la part alta com el Menorca, decidits els de Sant Lluis  a no perdre l’oportunitat de recuperar el temps perdut.

  •  En l’altre partit de la jornada el Grup Barna amb dinàmica negativa, quatre derrotes, rebrà al Mataró que ocupa plaça de descens, però els locals es troben actualment a una única victòria dels descens, la victòria local li donaria un plus de tranquil·litat, tenint en compte que te un average de +17 i per la seva part pels del Maresme es una gran oportunitat.

Grup C-B.

  • Partits de la jornada:
  • Muro vs Cerdanyola
  • Masnou vs Igualada



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Polideportivo
A.E. MURO BASKET ACADEMY

C.B. CERDANYOLA AL DIA


Diss.
17.45
JOANA BALLART
VALLS NUTRION
U.E. BARBERA TEAM VALUES



Diss.
18.00
Pins Vents
BASQUET SITGES


FLOR DE VIMBODY
PARDINYES LLEIDA


Diss.
19.30
PAVELLÓ MUNICIPAL

C.B. QUART GERMANS CRUZ

BBA CASTELLDEFELS


Diss.
20.15
POLIESPORTIU
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL
PHYSIC IGUALADA


Diss.
19.45
Ricart
U.B. SANT ADRIÀ
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET C.B



Diu.
21.00
Poliesportiu
MORABANC ANDORRA

PALMA AIR EUROPA



Partits per demà  dissabte:

  • A Muro els locals que son l’equip que en aquest moment marca la permanència i per tant volen mantenir les distancies, amb els perseguidors, rebrà al Cerdanyola, que lluita per evitar el descens, la victòria visitant seria important per allunyar-se de la zona compromesa i pels  locals ensems els posaria amb complicacions.

  • A Valls els locals en zona tranqui-la voldran augmenta el seu marge i per la seva part Barberà en aquest moment quart classificat voldrà mantenir el seu lloc.

  • A la Blanca Subur enfrontament desigual entre el cuer Sitges i un dels aspirants al liderat, Pardinyes, els locals acumulen derrota rere derrota i els lleidatans no es volen allunyar del capdavanter.

  • A Quart els locals que acaben de perdre el liderat rebran la visita del Castelldefels, en zona de lluita per evitar el descens, però arriba reforçat després de la seva victòria de l’anterior jornada, pera la seva part els gironins buscaran un triomf que els per meti mantenir el pols amb el líder.   


  • Masnou vs Igualada, dos equips amb el mateix balanç 8 i 9, aquesta igualtat es desfarà amb el guanyador de l’enfrontament, cal tenir present l’average particular que es favorable als locals +2, per tant una victòria de valor doble.

  • A Sant Adrià l’Ubsa, sisè classificat, que ve d’una ensopegada inesperada, però a l’escalf del públic del Ricard, el farà créixer, per tant pot ser que el líder Mollet pugui passar moltes dificultats


Partit per  diumenge

  • Al principat l’Andorra en la seva lluita per la permanència rebrà al Palma, cinquè classificat, dos equips que lluiten per objectius oposats.




No hay comentarios:

Publicar un comentario