jueves, 7 de mayo de 2015

JORNADA 29 a la #RegalCopaCatalunya. l'ultim plaça de PLAY OFF lluita entre @CBMollet i @CESETGIRONA

LA  JORNADA 29.

REGAL COPA CATALUNYA.

Dos resultats que de moment destaquen per sobre de tot, els triomfs del Natació Sabadell a Granollers i del Onyar davant l’Argentona, que els obre la porta per evitar el descens directe; mentre que els equips derrotats, un d’ells no podrà evitar les fases de permanència. Boet i Mollet es reafirmen en els seus tercer i quart lloc, tot superant Vic i Cerdanyola que porta als vallessans al descens tot i en el cas de guanyar en la darrera jornada. El Campió El Masnou va celebrar el títol com a local amb una altra victòria davant Sant Cugat. Platges va acomiadar-se amb una victòria davant el sots-campió Barberà. Amplia victòria de Castellar davant Artés que evita el descens directe del vallessans i podria també sortir de la promoció amb un triple empat amb Granollers i Argentona i La Salle també evita el descens directe i haurà de jugar la promoció de permanència al perdre a Santa Eugènia davant el Ceset que es jugarà la darrera plaça de Play Off, en el seu duel directe amb Mollet.

CE. ONYAR, 78 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 61
Al Palau Sa Costa els locals es van imposar a l’Argentona, que porta als del Maresme a no tenir assegurada la permanència i necessiten una victòria la propera jornada per evitar el Play Off de permanència,  en cara que sinó guanyen Granollers i Castellar, una derrota de l’Argentona li donaria la salvació. Per la seva part els locals amb aquesta victòria a la darrera jornada a Sabadell dependran d’ells per evitar el descens directe, per contra una derrota al Vallès els portaria al descens.

CB. GRANOLLERS 76 - CN. SABADELL, 88

FOTOGRAFIA
TXELL DOMENECH
El Granollers haurà d’esperar a la darrera jornada per evitar el Play Off de permanència i no depèn d’ell, ja que una victòria no seria garantia de res, aquestes han estat les conseqüències de l’ensopegada davant del Natació Sabadell que amb aquest triomf arriba a la darrera jornada amb l’opció de que en cas de victòria evitaria el descens directe, però la derrota el portaria al descens. El partit va tenir dues fases ben diferenciades fins al descans domini local amb un marcador de 45-33, però a la represa els sabadellencs en varen tenir prou amb un esplèndid tercer quart 13-27, per donar la volta al partit i sentenciar en el darrer quart 18-28. Destacats per part local Serratacó 17 punts i 18 de valoració i Nadal 13 i 12 i per part visitant Ramírez 31 punts i 26 de valoració, Andrés 17 i 19 i Planas 12 i 25.

PLATGES DE MATARO, 72  - BARICENTRO BARBERA, 63
Partit intranscendent amb dos equips que ja han resolt la temporada, els locals amb una bona classificació, tot esperant el derbi de diumenge i els visitants ja amb la vista posada en el Play Off d’ascens. Al descans els locals dominaven per la mínima 40-39, després de que en un primer parcial favorable als del Maresme 23-14, responguessin els vallessans 17-25, però la reacció visitant no va tenir continuïtat, ja que el poc encert en els triples 2 de 16 si va afegir la baixa d’un dels jugadors importants com Forné.  Així doncs, els locals es varen adjudicar la victòria. Destacats per part local Romero 13 punts i 15 de valoració, Mañes 9 i 20 i Tardio 12 i 17 i per part visitant Mas de Xaxars 13 i 19.

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 99 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 104.

FOTOGRAFIA
El Boet va patir per guanyar el partit per tal de mantenir el tercer lloc a la taula classificatòria. Els locals varen dominar el partit amb un Del Hoyo espectacular, així a la fi del tercer quart els viguetans dominaven 64-51 i tot feia preveure que els locals es podrien emportar la victòria, però el darrer quart els del Maresme varen anotar ni més ni menys que 33 punts, a manca de cinc minuts per la fi del temps reglamentari el locals encara dominaven 73-62, però un parcial de 11-22, va portar el partit a la prorroga on els de Mataró varen ser superiors 15-20. Destacats per part local Del Hoyo amb 35 punts i 40 de valoració i Kanis 19 i 18 i per part visitant Rubio 32 i 31 i Homs 20 i 18.

NETSPORT EL MASNOU, 81  - U.E. SANT CUGAT, 62
Nova victòria del Campió del Grup Primer de Copa Catalunya, que es va desfer amb comoditat del Sant Cugat, ja al descans els maresmencs dominaven 41-20 i per tant tot estava  decidit i ben decidit, encara que la Uesc va poder apaivagar el temporal i que la diferència no fos molt gran, en resum partit de tràmit on els locals ja tenen el pensament el Play Off d’ascens a Lliga Eba, on per cert seran favorits i els vallessans preparant un nou projecte, ja que l’entrenador que va redreçar la marxa de l’equip Mario del Campo deixarà a final de temporada la disciplina santcugatenca, segons fons del propi club. Destacats per part local Soriano 13 punts i 20 de valoració i Crespo 12 i 13 i per part visitant Reyes 19 i 19 i Baques 13 i 15.

ONE CESET GIRONA, 82 -  LA SALLE MANRESA, 64.

FOTOGRAFIA
De Gran Temporada creiem que es podria qualificar el que ha fet el Ceset Girona a Copa Catalunya, l’equip que dirigeix el jove entrenador gironí Eloi Acedo, ha estat ocupant llocs de privilegi i després de la victòria davant La Salle Manresa,  arriba a la darrera jornada depenent d’ells mateixos per accedir al Play Off d’ascens a Lliga Leb, tot es decidirà el proper dissabte a Mollet on els vallessans també hi poden accedir, per tant una victòria dóna dret per optar a l’ascens. Per la seva part els Manresans tot i la derrota ja han evitat matemàticament el descens directe i hauran de jugar-se la temporada a la fases de permanència. El partit fou dominat pels gironins àmpliament, al descans ja guanyaven 46-23 i per tant els dos darrers quarts foren de pur tràmit. Destacats per part local i per sobre de tots Sima 20 punts i 36 de valoració i Boumath 13 i 11 i per part visitant López 13 i 18 i Sobrevias 12 i 13.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 56 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 73.
Partit on ambdós equips que necessitaven la victòria per objectius ben diferents, els locals per evitar el descens i els visitants per mantenir opcions d’entrar al Play Off d’ascens i per tant la victòria visitant compleix les aspiracions dels molletencs, però no així la dels locals que matemàticament ja han consumat el descens de la categoria. El partit va estar igualat fins al descans 30-31, però a la represa el domini fou visitant i sobre tot un fluix darrer quart dels locals 13-25, els va condemnar a la derrota. Destacats per part local Tena 14 i punts 11 de valoració i per part visitant Ferrer 16 i 14 i Taylor 20 i 16.

C.B. CASTELLAR, 95  - LA LLOSA ARTÉS, 71

FOTOGRAFIA IMMA DOMENECH

Àmplia victòria del Castellar que ha sabut fer de la necessitat virtut, davant d’un Artés que ja havia complert i que es va veure superat pels locals. Aquest va ser un partit de contrastos, al començament del partit al Puigvert es respirava inquietud, ja que els locals es trobaven amb les mateixes victòries que els equips que ocupaven plaça de descens i davant tenien un dels equips potents de la categoria i per tant una derrota hagués situat al Castellar en situació delicada. De sortida domini local amb molta intensitat per part dels jugadors vallessans i amb anticipació a les jugades i fruit d’això els resultat del primer quart fou clar 27-16, el segon quart però el partit es va igualar i es va arribar al descans amb 45-36, a la represa es va veure el millor Castellar que de mica en mica va anar superant als artesencs sobre tot gràcies a l’encert de Roura en el llançament de tres punts i amb 77-55, es va tancar el tercer quart i d’aquí fins al final domini local davant  un Artés  que amb moltes baixes no va poder evitar la derrota. Per tant la victòria deixava al Castellar fora el descens i al final del partit parlant amb components de l’equip local es va veure que amb els resultats de la jornada hi ha una possibilitat que deixaria al Castellar a Copa sense haver de fer les fases de permanència, és a dir, haurien de guanyar a Manresa i que Argentona i Granollers perdessin i per tant es produiria un triple empat que afavoriria als vallessans. Destacats per part local Ewuli 18 punts i 28 de valoració i Roure 25 i 27 i per part visitant Portella 29 i 17.

MVP  I  MAXIM ANOTADOR,  de la jornada  Albert Del Hoyo ( CB. Vic)  amb  40 de valoració i 35 punts , amb 34 minuts en pista;  16/27 - 59% en tirs de 2 punts;  0/2- 0%, en triples;  3/6  50% en tirs lliures, 43 assistències,  12 rebots i 6 faltes rebudes.

POSIBLES RIVALS DEL PLAY OFF.
ASCENS.
Els equips del grup 2, que serien els rivals a les fases d’ascens serien. CB. CASTELLBISBAL, LLUISSOS DE GRÀCIA, CB. IGUALADA i una plaça en disputa entre el CB. GRUP BARNA I SEDIS de la Seu d’Urgell.