#RegalCopaCatalunya JA TENIM SEMIS MOLLET vs IGUALADA i CASTELLBISBAL vs BARBERÀ

FASE FINAL COPA CATALUNYA MASCULINA i
ASCENS A LLIGA EBA.
¼ FINAL PARTITS DE TORNADA

El dissabte es varen resoldre dues eliminatòries, que tot i que els guanyadors dels partits d’anada ho varen fer amb avantatge clara, no va faltar emoció i així l’Igualada va poder passar a semis gràcies al seus vint punts de marge, ja que només va perdre d’onze i mes emoció si cap a Gracia on els Lluisos no varen poder fer valer els quinze punts d’avantatge que portaven de Mollet i foren superats per els vallessans de disset, amb la cistella definitiva als darrers segons. Per tant ja tenim el primer aparellament de les “semis” Mollet vs Igualada.
I el diumenge Castellbisbal va tornar a superar a Boet Mataró i Barberà va recuperar el desavantatge que portava de la pista del Grup Barna i els segon aparellament serà un duel vallessá Castellbisbal vs Barberà

CB. CASTELLBISBAL, 80 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 77
El vallessans son a la final a quatre, després de tornar a guanyar al Boet Mataró i també de tres punts, el partit va arribar al descans amb avantatge dels del maresme, ja que després d’un primer quart dels locals 23-15, el Boet va respondre amb un 12-25, que els feia concebre esperances de remuntada i amb opcions de donar la volta a l’eliminatòria, però els locals varen respondre amb 27-18, que donava novament avantatge als locals a fi del tercer quart 62-58, però tot i els intents visitants als locals no es varen deixar sorprendre i  varen obtenir una  nova victòria que els deixa a les portes de l’ascens a Lliga Eba. Destacats per part local Mañes 20 punts i 29 de valoració i Solé 11 i 17 i per part visitant Rubio 19 i 18 i Hermoso 14 i 16. Només ens queda que felicitar al Boet Mataró per la seva gran temporada i sort als vallessans amb el seu intent d’obtenir plaça a Lliga Eba.

LLUISOS DE GRACIA  65 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET 82
El Mollet no era el favorit després del que es va veure al part d’anada i per tant els Lluisos amb el factor camp ho tenia tot al seu favor i mes quant al descans els de Gràcia guanyaren 45-38, però a la represa amb parcials de 10-20 i 10-24, els vallessans sempre varen creure en les seves possibilitats, però tot i així el final fou d’infart i qualsevol dels dos equips va tenir opcions de classificació, però tot es va decidir en la cistella  definitiva d’Alberto Ferrer que va arribar als darrers segons de partit.  Decepció local i esclat d’alegria visitant. Destacats per part local F. Pla 18 punts i 5 de valoració i Roman 11 i 5 i per part visitant Cuesta 25 i 14 i Ferrer 24 i 18. Felicitar als Lluisos per la gran temporada i als vallessans sort en el seu intent de tornar a Eba.

BARICENTRO BARBERA, 96 - CB. GRUP BARNA, 76
A Can Serra el Barberà va confirmar el seu gran estat de forma i davant d’un gran equip com es el Grup Barna, va aconseguir remuntar el desavantatge del partit d’anada i aconseguir el passi a la final a quatre i per tant a un partit de tornar a Lliga Eba i que direm del “Barna”, moltes felicitats per la gran temporada i la propera ho teniu que tornar a intentar. El partit va començar amb domini local que a la fi del primer quart 24-16 ja havia remuntat vuit dels deu punts de marge que portaven els barcelonins, el tercer quart va estar igualat i el visitants es mantenien amb opcions però a la represa el parcial de 23-18, ja va permetre als barberencs donar la volta a l’eliminatòria i en el darrer i espectacular quart 32-25, confirmar la classificació dels vallessans. Destacats per part local Forné 22 punts i 24 de valoració, Bernuz 17 i 18 i Olagibe 17 i 20 i per part visitant Maldonado, MVP de la jornada 25 i 35 i Rabaseda 20 i 20.

NETSPORT EL MASNOU, 88 - PHSIC  CB IGUALADA , 77.
La sorpresa d’aquest quarts de final es va confirmar, l’eliminació del campió del grup 1, que tot i que va donar millor imatge que la que va oferir a Les Comes, l’avantatge dels de l’Anoia va ser suficient per accedir a la final a quatre. Al descans el marcador era de 40-42 i per tant l’avantatge visitant estava intacte,  a la represa la reacció local amb un parcial de 28-17 al tercer quart donava esperances als maresmencs, encara que no aconseguien augmentar l’avantatge, tot i que a manca de 3.47 el 80-65, representava un +15 i situava a El Masnou a cinc punts d’igualar l’eliminatòria, però els locals no varen augmentar l’avantatge tot el contrari, ja que els visitants la varen reduir fins als 11 punts. Per tant felicitar al Igualada per la seva classificació i al Masnou per la seva gran temporada.

MVP de la jornada MARC MALDONADO (GRUP BARNA)  35 de valoració, amb 33 minuts en pista;  10/13 -- 76% en tir de dos; 0/0 -- 100% en tir de tres; 5/6 –83% en tirs lliures; 2 assistències, 12 rebots i 6 faltes rebudes

MÀXIM ANOTADOR  de la jornada compartit per el mateix Maldonado i PEDRO CUESTA (CB. MOLLET) 34 minuts en pista;  6/11 -- 54% en tir de dos; 2/8 -- 25% en tir de tres; 7/8 –87% en tirs lliures; 2 assistències, 6 rebots i 7 faltes rebudes