viernes, 15 de mayo de 2015

ULTIMA JORNADA a la #RegalCopaCatalunya



LA  JORNADA 30.

REGAL COPA CATALUNYA.

FASES D’ASCENS A LLIGA EBA

CAMPIÓ:                            NETSPORT EL MASNOU
SOTS CAMPIÓ:                BARICENTRO BARBERA
TERCER CLASIFICAT:  RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET
QUART CLASIFICAT:    AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ

FASES DE PERMANÈNCIA

C.B. CASTELLAR
CB. GRANOLLERS
CN. SABADELL
CE. ONYAR

Ja hem arribat a la darrera jornada i per tant el desenllaç ja es un fet La Salle Manresa, derrotat a domicili pel Castellar, que jugarà la permanència,  es qui acompanyarà a Cerdanyola en el descens a Primera Catalana, L’Onyar tot i la derrota a Sabadell, jugarà les Fases de Permanència com els del Vallès. Boet al caure derrotat al Derbi de Mataró es quart clarificat. L’ultima plaça de Play Off d’ascens es per Mollet que va superar al Ceset Girona. Argentona eludeix les fases de permanència al vèncer al Cerdanyola i Natació Sabadell finalment evita el descens i tindrà que aconseguir la permanència al Play Off. Barberà va superar fàcilment a Granollers que jugarà la permanència. En partits intranscendents Vic va guanyar a domicili a Sant Cugat i Artés va fer el mateix vs Masnou.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 77 - ONE CESET GIRONA, 66.
El nom de l’últim equip classificat per el Play Off d’ascens a Lliga Eba, s’ha fet esperar fins a la darrera jornada i tot s’ha decidit en un duel directa entre Mollet i Ceset, en el que la victòria tenia aquest premi i finalment ha estat el conjunt vallessá  que ha superat als de Santa Eugènia, però que finalment amb la derrota del Boet, ha accedit a les fases com a tercer grup en detriment del Boet que ha estat finalment quart. Per tant felicitar ambdós equips per la gran temporada desitjar sort al Mollet en el seu intent de retornar a Eba i al gironins  segur que la propera temporada ho tornaran a intentar. El partit va estar igualat fins al descans  amb un quart per cada equip 10-13 i 25-19, però a la represa el Mollet va agafar la davantera en el marcador que ja no varen deixar. Destacats per part local Ferrer 22 punts i 26 de valoració, Taylor 21 i 19 i per part visitant Pou 18 i 26 i Sima 11 i 10.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

LA LLOSA ARTÉS, 91 - NETSPORT EL MASNOU, 81.
L’Artés acomiada la temporada amb una victòria de prestigi davant l’indiscutible líder, moltes felicitats als artesencs per aquesta brillant temporada  que han acabat en un mes que meritori sisè lloc a la taula classificatòria, el que mereix la mes cordial felicitació i com no també als líders El Masnou, que ja només els queda que posar colofó a la temporada amb un ascens a Lliga  Eba.  El partit va estar igualat fins al descans 44-40, però sobre tot en el darrer quart en que  els locals varen sentencia amb un espectacular quart anotador 30-24. Destacats per part local Jorba 17 punts i 12 de valoració i  Balaguer 17 i 16 i per part visitant Eñeso 23 i 25 i Camins 15 i 11.





U.E. SANT CUGAT, 82 - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 83.
Partit entre dos equips que han aconseguit el seu objectiu de la permanència sense patiments, per tant felicitats a ambdós equips i ens retrobarem a “Copa” la propera temporada. En l’equip local ha estat dia d’acomiats dels jugador Santi Susó que deixa el bàsquet i de l’entrenador que va aconseguir redreçar la marxa de la Uesc Mario del Campo, que empren nou camins, sort a tots dos. El partit va ser entretingut i amb alternatives en el marcador i finalment els vigetans es varen fer amb la victòria per la mínima diferencia d’un sol punt.

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 75 - PLATGES DE MATARO  - BARICENTRO, 76.
El derbi de Mataró arriava en la darrera jornada, amb quasi tot decidit només que la victòria del Boet el podia portar al tercer lloc de la classificació final i la derrota al quart lloc de totes maneres la plaça a les fases d’ascens els “taronges” ja la tenien aconseguida, per el Platges l’orgull de guanyar el primer derbi a “Copa”. El partit fins al descans 32-33, va estar molt igualat, però a la represa els visitants amb un parcial de 17-22, varen posar els primers avantatges en el marcador que en el darrer quart varen anar augmentant fins els deu punts però quant tot semblava resolt per el Platges la reacció local va estar a punt de capgirar el marcador, però el 75-76 ja va ser inamovible. Felicitar els dos equips en les persones dels seus grans entrenadors Alberto Peña i Joan González que han fet una gran temporada i sobre tot al Boet amb el meritori quart lloc que el tornarà a portar al Play Off d’ascens, amb el primer partit aquest mateix cap de setmana contra el CB. Castellbisbal.


BARICENTRO BARBERA, 92 – CB. GRANOLLERS, 68.
El partit era potser mes important per els visitants que volien apurar les poques opcions per evitar les Fases de Permanència, ja que necessitaven la victòria i l’ensopegada de l’Argentona i va passar tot al contrari i per la seva part els locals afronten el Play Off d’ascens a Eba, amb molt bona dinàmica i per tant s’ha de felicitar al Barberà per la gran temporada i per tant opta al retorn a Eba, amb un primer enfrontament contra el Grup Barna. Per la seva part Granollers es tindrà que guanyar el dret a la permanència en la seva eliminatòria contra un històric com el Sant Josep de Badalona. El partit no va tenir historia i els barberencs ja dominaven al descans amb comoditat 56-30, de totes maneres a la represa els visitant varen aguantar el tipus per evitar una derrota encara més amplia. Destacats per part local Bernuz 18 punts i 285 de valoració i Mas de Xaxars 15 i 21 i per part visitant Izquierdo 10 i 14 i Serratacó 10 i 12

CN. SABADELL, 84 - CE. ONYAR, 50.
El Natació Sabadell amb un espectacular final de temporada a aconseguit evitar el descens directa que ha vingut ocupant durant bona part de la temporada, per la qual cosa els hem de felicitar al igual que l’Onyar que tot i perdre el darrer partit s’ha beneficiat de l’ensopegada de la Salle Manresa i que també ha sabut reaccionar a temps i per tant ambdós equips jugaran les Fases de Permanència els gironins contra el Sese i els sabadellencs contra Esparreguera, amb el factor pista en contra. El partit fou espectacular per part local amb una defensa immillorable i que al final del tercer quart el marcador ja assenyalava un clar 58-32, per els locals que varen rematar amb un 26-18 al darrer quart. Destacats per part local Ramírez 23 punts i 19 de valoració i Ollé 14 i 24 i per part visitant Dos Santos 12 i 22


SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 74 - C.B. TANINO CERDANYOLA, 65.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
L’Argentona un dels tres equips que podien eludir la promoció de permanència, era l’únic que depenia d’ell mateix i va aprofitar l’oportunitat i cal felicitar-lo, per haver aconseguit aquest objectiu i haver tancat la seva continuïtat a “Copa”. Per la seva part el Cerdanyola tot i no tenir opcions de salvació va lluitar fins al final del partit, per tant  desitgem a l’equip que dirigeix l’Agustí Forné un ràpid retorn a “Copa”. El partit els locals el varen tenir que suar fins al final ja que al descans perdien 33-42, però a la represa es va produir la fulgurant reacció local amb parcials de 19-8 i 22-15, que el va permetre guanyar el partit. Destacats per part local Seidi 17 punts i 14 de valoració, Solans 16 i 16 i González 11 i 21 i per part visitant Antón 13 i 14.

LA SALLE MANRESA, 72 - C.B. CASTELLAR, 75 
A l’esport alguna vegada es produeixen fets que no son habituals però si possibles i això es el que ha passat amb La Salle Manresa, que tot i no haver estat durant 29 jornades en cap d’elles en posició de descens, a la darrera i última jornada la 30, es donen un seguit de resultats que porten al jove equip del Bages al descens a Primera Catalana, davant tenia un equip que tenia dos objectius primer intentar esquivar les fases de permanència i sinó era possible tenir el factor camp al Play Off i per això necessitava la victòria i ho varen aconseguir. Desitgem un ràpid retorn de l’equip col·legial a “Copa” i pel Castellar encert amb la seva opció de permanència davant el Viladecans. El partit va ser molt igualat amb alternances en el marcador però fins al descans amb mínims avantatges locals 41-37, a la represa però els vallessans varen prémer l’accelerador així al minut cinc ja dominaven 45-48, tot i que va acabar aquest període amb domini manresà 58-57, el darrer quart el domini va ser visitant que a manca de cinc minuts per el final guanyaven 62-66 i en els darrers minuts un parcial de 10-9 no va ser suficient perquè La Salle guanyes el partit i així es consumava el seu descens. Destacats per part local Román 17 punts i 17 de valoració i Sobrevias 13 i 15 i per part visitant Roure 12 i 12.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
MVP  José Bernúz  (Barberà)  amb 28  de valoració, amb 27 minuts en pista;  2/4 - 50% en tirs de 2 punts; 2/4 -50%, en triples;  8/8 100% en tirs lliures, 2 assistències,  8 rebots i 6 faltes rebudes. 
MAXIMS  ANOTADORS,     tots dos amb 23 punts Jonathan Ramírez ( CN. Sabadell)s , amb 23 minuts en pista;  8/8 - 100% en tirs de 2 punts;  2/8- 25%, en triples;  1/2  50% en tirs lliures,  0 assistències,  2 rebots i 3 faltes rebudes. 
Alex Eñeso ( El Masnou) , amb 31 minuts en pista;  4/5 - 80% en tirs de 2 punts;  3/8- 37%, en triples;  6/8 75% en tirs lliures,  2 assistències, 62 rebots i 4 faltes rebudes. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario