domingo, 3 de mayo de 2015

PARTITS DE DISSABTE JORNADA 29 de la #RegalCopaCatalunya



LA  JORNADA 29.

REGAL COPA CATALUNYA.

PARTITS DE DISSABTE.

Dos resultats que de moment destaquen per sobre de tot els triomfs del Natació Sabadell a Granollers i del Onyar davant l’Argentona, que els obra la porta per evitar el descens directa, mentres que els equips derrotats tenen molt poques opcions d’evitar les fases de permanència. Boet i Mollet es reafirmen en eks seus tercer i quart lloc, tot superant Vic i Cerdanyola que queda en situació molt delicada i ja no depèn d’ell per evitar el descens directa, finalment el Campo El Masnou va celebrar el títol com a local amb una altre victòria davant Sant Cugat.

FOTOGRAFIA CEDIDA PER  CN SABADELL


CB. GRANOLLERS 76 - CN. SABADELL, 88

CE. ONYAR, 78 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 61

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 99 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 104.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 56 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 73.

NETSPORT EL MASNOU, 81  - U.E. SANT CUGAT, 62


PARTIT PER AVUI

18.30 h.  PLATGES DE MATARO  - BARICENTRO BARBERA
Un altre partit amb tot decidit en el que els locals amb la permanència assegurada, es voldrán acomiadar  de la seva afecció amb una victòria i els visitants com a subcampions de grup i amb plaça de Play Off, confirmar el seu bon moment.

19.00 h  - C.B. CASTELLAR  - LA LLOSA ARTÉS
Partit vital per el locals que tenen el descens directa a tocar i per tant el triomf es imprescindible i els visitants amb una gran temporada i sense opcions de Play Off, segur que oferiran un bon espectacle.

PARTIT PER DEMÀ

21.15 H. ONE CESET GIRONA -  LA SALLE MANRESA -
Els de Santa Eugènia voldrán mantenir les seves opcions de Play Off, amb una victòria per jugar-se totes les seves  opcions la setmana vinent a Mollet i davant La Salle que te el descens directa allà mateix.



No hay comentarios:

Publicar un comentario