viernes, 1 de mayo de 2015

LA PRÈVIA JORNADA 24 #lligaeba



LA PRÈVIA

LLIGA EBA JORNADA 24


TOTS ELS PARTITS DISSABTE 19.00 H.





CB. SANTFELIUENC - MARTORELL SOLIVIN
Els  locals buscaran la victòria que els doni la permanència definitiva davant un Martorell que necessita la victòria per mantenir les esperances de salvació.

CB. L’HOSPITALET - MORABANC ANDORRA
Els locals amb el passaport per les fases d’ascens, encara tenen opcions de ser primers davant un Andorra en zona tranquil.la

SABADELL SANT NICOLAU - C.B. QUART PISCINES SANT FELIU
En aquests  dos partits hi ha els tres equips que lluiten per la tercera plaça i última que dona accés al Play Off d’ascens a Sabadell l’equip que surti derrotat pràcticament perdrá  bona part de  les  seves opcions si guanyen els vallessans su jugaran tot la pròxima setmana davant el Jac i aquest amb el seu desplaçament a Barris Nord voldrà tornar amb la victòria per reafirmar les seves posicions.


CB. CASTELLDEFELS – ARACENA-AEC COLLBLANC
El cuer Castelldefels ja sense opcions rebrà al líder que amb una victòria es proclamaria campió de grup i organitzaria una de les fases d’ascens.

CB. CORNELLÁ - QUESO MILNER ARENYS BÀSQUET
Els locals necessiten la victòria per evitar el descens aquesta mateixa jornada i per la seva part Arenys podria confirmar la seva salvació definitiva.

ISPORT SALT - EL OLIVAR
Els gironins necessiten la victòria per dependre d’ells la darrera jornada davant els aragonesos que no  tenen res en joc.





No hay comentarios:

Publicar un comentario