miércoles, 27 de mayo de 2015

#RegalCopaCatalunya FASE PERMANENCIA tres enfrontaments per decidir Castellar-Viladecans; Sese-Onyar i Esparraguera-Sabadell

FASE  DE PERMANÈNCIA a COPA CATALUNYA MASCULINA

SEGON PARTIT

Els tres partits jugats  dissabte varen  portat les  eliminatòries a un tercer i definitiu partit de desempat. El Natació Sabadell l’únic local que podia decidir l’eliminatòria es va veure superat per l’Esparreguera i per tant es decidirà al Baix Llobregat. Viladecans i Onyar que havien perdut el primer partit com a visitants varen fer valer el factor pista i ara les eliminatòries es decidirán a Castellar i Barcelona i Sant Josep va decidir en el segon partit i es manté a Copa i Granollers baixa a Primera Catalana.

CB. VILADECANS ST GABRIEL, 72 - C.B. CASTELLAR, 64

El Viladecans que en el primer partit va estar a punt de guanyar a Castellar aquesta vegada si que ha pogut superar als vallessans i per tant a forçat el tercer partit, per tant l’eliminatòria torna a Castellar. Els locals varen dominar pràcticament tot el partit, llevat del primers cinc minuts de partit en que els visitants des varen avançar amb un 10-15 que fou contestat per els locals amb un parcial de 11-0, arribant a la fi del primer quart 21-18 i al descans 37-33, a l’inici del  darrer quart amb un parcial de 8-0 i amb un marcador de 52-50, semblava que el Castellar tindria opcions de victòria però novament els locals han marxat en el marcador fins al 72-64 final. Destacats per part local Pedreny 24 punts i 22 de valoració i Garcia 13 i 12 i per part visitant Roura 17 i 17 i Ewulu 14 i 25. Per acabar direm que tot i que el seu entrenador no ho vol posar com excusa, les baixes de Sergio Garcia, Cadafalch i la lesió de Benitez, varen mermar  considerablement als castellarencs. Per tant diumenge al Puigverd màxima emoció.

CE. ONYAR, 89 - SESE, 73

Aquesta eliminatòria tambè anirà al tercer partit ja que el Sese va fer valer el factor pista del Palau Sa Costa, ja que tot i que el Sese havia guanyat àmpliament el primer partit, a Girona fou una altre història i els barcelonins es varen veure superats per els locals per tant la decisió de l’eliminatòria serà al Pavelló de Virrei Amat.

C.N. SABADELL, 67 - TENEA CB ESPARRAGUERA, 85.

Aquesta eliminatòria també a un tercer partit, però a diferencia de les altres que el factor pista ha estat decisiu aquesta no estat així, ja que cada equip a guanyat de visitant i per tant l’enfrontament torna a Esparreguera i es podrà veure si els del Baix Llobregat poden fer valer el factor pista o el Sabadell torna a guanyar de visitant. Molta expectació a las Naus i gran assistència de públic sabadellenc que va donar suport en tot moment als locals, encara que aquests no varen estar a l’alçada dels darrers partits. El partit fins al descans va estar dominat per els visitants que de sortida es varen situar 0-9, aquest avantatge es va mantenir fins a la fi del primer quart 11-20, el parcial del segon quart 20-20 va portar el partit al descans 27-36, a la represa reacció local que va arribar a situar-se 47-48 i a la fi del tercer quart 54-57, semblava que el Natació podria arribar a donar la volta al partit, quant a l’inici del darrer quart es va situar 56-57, però la reacció local no va tenir continuïtat i això ho va aprofitar Esparreguera que amb un parcial de 2-15 va tornar a marxar en el marcador 58-72 i ja no va tenir resposta dels locals per tant tota l’emoció el proper cap de setmana al Ramón Martí per decidir que manté plaça a Copa. Destacats per part local Ramírez 24 punts i 19 de valoració i Plana 20 i 20 i per part visitant Romero 18 i 24, Fontanals 16 i 12 i Quiran 11 i 13

CB. SANT JOSEP, 85 - CB. GRANOLLERS, 67

Els badalonins varen tornar a superar als vallessans i han aprofitar la primera oportunitat per sentenciar l’eliminatòria i poder jugar a Copa la propera temporada i Granollers acumula un altre descens i serà equip de Primera Catalana. El Sant Josep va sortir molt fort i així a la fi del primer quart ja marcava una diferencia de 16 punts que al descans fou reduïda a 13 (43-30), però a la represa no es produí la reacció visitant tot al contrari que el “Sant Pep” va ampliar el seu avantatge. Per tant felicitar als locals i desitjar que el Granollers pugui tornar ràpidament a Copa. Destacats per part local González 26 punts i 30 de valoració, MVP i Màxim Anotador de la jornada i Rodriguez 21 i 25 i per part visitant Serratacó 23 i 24 i Homs 13 i 12.

MVP i MÀXIM ANOTADOR de la jornada XAVI GONZZALEZ (SANT JOSEP) 26 punts i 30 de valoració, amb 33 minuts en pista; 6/8 -- 75% en tir de dos; 2/4 --50% en tir de tres; 8/12 –66% en tirs lliures; 3 assistències, 5 rebots i 9 faltes rebudes