domingo, 10 de mayo de 2015

#lligaeba #EBA RIVALS al Play Off d'ascens @COLLBLANCAEC @cbhospitalet @CESantNicolau


FASE D’ASCENS A LA LLIGA LEB.
DIES 22, 23 I 24 de Maig.

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH


R. Madrid, Collblanc, Morón i Andratx, tenen el dret d’organitzar cadascuna de les fases i  de ser així, aquest el l’ordre facilitat per la FEB.


El  ARACENA –AEC COLLBLANC, com campió del nostre grup serà l’amfitrio de la Fase 2 i tindrà com a rivals Albacete Basket, UCAM Múrcia, Covirán Granada.



El CB. L’HOSPITALET, com sots-campió del nostre grup jugarà a Madrid  a la Fase 1 on l’organitzador serà el mateix R. Madrid i també participaran Cb  Deportivo Coín de la província de Màlaga i Aquimisa Laboratorios CB Tormes de Salamanca





El  SABADELL SANT NICOLAU, tercer classificat del nostre grup anirà a les Illes a la Fase 4 on l’organitzador es el CB Andratw-Giwine d’Andrtax i on tabé participaran l’equip de León Agustinos Leclerq i els navarresos del Megacalzado Ardoi.

Finalment la Fase 3, on no hi ha representació de casa nostra, es jugaran a Morón, amb Aceitunas Fragata Morón de la província de Sevilla, el Easo d’Euzkadi,  Seguros Soliss Alcázar Basket de la provincia de Alcazar de San Juán Ciudad Real i UPCT Basket Cartagena.

Ja anirem informant conforme s’apropin les dates sort a tots, bon viatge i que torneu amb el passaport a la LEB, esportivament, ja que  econòmicament potser una altre cosa.


Fase 1
Real Madrid
CB L’Hospitalet
CB DEPORTIVOCoín
Aquimisa Laboratorios CB Tormes


Fase 2

Aracena –AEC Collblanc
Albacete Basket
UCAM Murcia
Covirán Granada

Fase 3
Aceitunas Fragata Morón
Easo
Seguros Soliss Alcázar Basket
UPCT Basket Cartagena


Fase 4

CB Andratw-Giwine
Agustinos Leclerq

Sabadell Sant Nicolau

Megacalzado Ardoi

No hay comentarios:

Publicar un comentario