viernes, 8 de mayo de 2015

LA PRÈVIA JORNADA 29 de la #RegalCopaCatalunya



LA PRÈVIA DE LA JORNADA 30.

REGAL COPA CATALUNYA.

ÚLTIMA JORNADA DE LA FASE PRÈVIA.


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
Arribem a l’ultima  jornada de la fase Pravia, uns equips hauran complert els objectius d’altres no, però tots amb un alt esperit competitiu i fent una Copa Catalunya d’un alt nivell. Els equips que pugin de categoria ens veurem a LLIGA EBA i als que la perdin  els esperem per un ràpid retorn.
Quatre equips lluitaran per aconseguir una plaça a la LLIGA EBA, aquest serán NETSPORT EL MASNOU, com a campió de grup, BARICENTRO BARBERÀ, com a sots-campió, BOET MATARÓ, com a tercer o quart classificat i finalment  RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET I ONE CESET GIRONA, lluitaran per l’ultima plaça de Play Off, en un duel directa..
En quant al DESCENS, el perdedor del partit CN. SABADELL -  CE. ONYAR, acompanyarà a C.B. TANINO CERDANYOLA, a primera catalana, tot i que l’Onyar perdent es podria salvar si perden La Salle i Cerdanyola
El PLAY  OFF DE PERMANÈNCIA, per tal de mantenir la categoria el disputaran, dos del tres equips següents SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, CB. GRANOLLERS i CB. CASTELLAR i els altres dos equips serán LA SALLE MANRESA i SABADELL o be ONYAR.

GRÀCIES DE TOT COR PER EL SEGUIMENT.

L’EQUIP D’ALOCIX RESULTATS

A partir de l propera setmana ens centrarem en les fases d’ascens i permanència.


FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
PARTITS  PER DISSABTE.

17.30 h.  U.E. SANT CUGAT - C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC
Partit intranscendent entre dos equips que ja han aconseguit la permanència i que suposarà la despedida de l’entrenador local Mario Del Campo.

18.15 h.  LA LLOSA ARTÉS - NETSPORT EL MASNOU
Un altre partit on els locals ja tenen la feina feta i el campió ja estarà pensant en les fases d’ascens.

18.30 h. RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET - ONE CESET GIRONA
Un dels partits de la jornada on la victòria es l’equivalent a un passaport cap al Play Off d’ascens a Lliga Eba.

19.00 h.  SPORTWEAR C.B. ARGENTONA - C.B. TANINO CERDANYOLA
Els locals necessiten la victòria per evitar el Play Off de permanència encara que una derrota també podria ser suficient i el Cerdanyola ja ha consumat el descens.

19.45 h.  CN. SABADELL - CE. ONYAR
Un altre partit de la jornada aquí la victòria vol dir evitar el descens directa i jugar-se la temporada al Play Off de permanència, tot i que l’Onyar perdent es podria salvar si perden La Salle i Cerdanyola .

FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH

PARTITTS PER DIUMENGE


19.15 h.  AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ - PLATGES DE MATARO  - BARICENTRO
El Derbi es el Derbi però la transcendència es mínima, només que la victòria del Platges i la del Mollet portarien a Boet al quart lloc.

19.30 h. LA SALLE MANRESA - C.B. CASTELLAR 
Els locals encara podrien baixar de  categoria si perden el partit  i també perd Cerdanyola  i al tenir l’average perdut amb Onyar es salvarien els gitonins, de no ser així jugarán les fases de permanència com el Castellar sinó es produeix una “carambola” a tres bandes, victòria del Castellar i derrotes de Granollers i Argentona, que poprtaria als visitants a la permanència..

19.30 h.  BARICENTRO BARBERA – CB. GRANOLLERS
El Granollers buscarà la victòria per apurar la possibilitat de sortir del Play Off de permanència i els locals pensant amb les fases d’ascens a Llliga Eba.


No hay comentarios:

Publicar un comentario