viernes, 29 de mayo de 2015

#RegalCopaCatalunya FINAL A QUATRE I ASCENS LLIGA EBA



FASE FINAL COPA CATALUNYA MASCULINA i
ASCENS A LLIGA EBA.
FINAL A QUATRE A MOLLET DEL VALLES.





Després d’una llarga temporada a la final a quatre del Polisportiu Plana de Lladó, arriben els quatre millors equips de Copa Catalunya.



Demà DISSABTE a les 17.00 hores obriran joc dos equips vallessans per tant tindrem derbi comarcal i s’enfrontaran BARICENTRO BARBERA  vs  CB. CASTELLBISBAL, que han arribat fins aquí el primers com a  segon classificat del grup 1, amb un gran estat de forma i que ha estat un equip que ha anat de menys a mes i que a quarts va eliminar a Grup Barna i els segons campió del grup 2 i que ha fet un extraordinari campionat i que va eliminar a Boet Mataró no sense dificultats, per tant el que es segur que el Vallès Occidental tindrà un nou representant a Lliga Eba.

A Les 19.15 hores serà el torn de l’equip amfitrió el RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET vs PHSIC  CB IGUALADA, els locals han accedit a aquesta fase com a tercers classificats del grup 1 i fins la darrera jornada no varen aconseguir el dret a jugar aquestes fases i que a quarts varen superar en un ajustat final i amb una cistella al darrers segons als Lluisos i per la seva part els visitants varen aconseguir el seu accés en una dura lluita i a quarts varen superar amb tot mereixement però una mica contrapronostic al Masnou, campo del grup 1 i segur que els de l’Anoia faran valer les seves cartes i lluitaran de valen, per evitar una final vallessana.

D’aquests dos enfrontament en sortiran els dos equips que pujaràn a Lliga Eba i que es jugaràn, el diumenge, el títol de campió de Copa Catalunya Masculina  

No hay comentarios:

Publicar un comentario