miércoles, 4 de febrero de 2015

BASQUET COPA CATALUNYA. EL MASNOU, LIDER, BARBERA SEGON, CESET, BOET I MOLLET TERCERS

JORNADA 17.
REGAL COPA CATALUNYA.

Les noticies més destacades  tenen com protagonistes els equips gironins, amb l‘ensopegada del líder, Masnou, vs Ceset, que no perdia des de la jornada 6; i la victòria de l’Onyar, últim classificat, que no guanyava des de la jornada 7.  Per tant, Ceset Girona, guanyador del líder es manté a la zona de privilegi i el Boet que es va veure sorprès per l’Onyar va perdre el segon lloc, que ara ocupa Barberà, que va superar Cerdanyola a la pròrroga.
L’Artés ja és sisè al superar Platges, que acumula tres ensopegades consecutives; l’Argentona guanyador a Sabadell, que torna al darrer lloc, comparteix plaça amb els dels Bages.
El Granollers guanya a Sant Cugat i supera al seu rival a la taula classificatòria i de moment els canvis a la UESC no donen  el fruits esperats.
El Mollet supera a un difícil Castellar i es manté en els llocs de privilegi i els visitants continuen en zona perillosa.

RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 77 – CB. CASTELLAR, 67.
Victòria que permet als de Mollet compartir el tercer lloc a la taula classificatòria. El primer quart amb un parcial de 22-11, va ser clau per la sort del partit, ja que pràcticament aquest avantatge es va mantenir tot l’enfrontament; només en el tram final del partit, els visitants van retallar lleugerament les diferències, però dues tècniques a l’entrenador visitant, la segona desqualificant, va marcar el devenir del partit que va acabar amb certa polèmica entre aquest i un jugador local. Destacats per part local Ferrer amb 35 punts i 20 de valoració i Cuesta 23 i 24 i per part visitant Ewulu 9 i 21 i Roure17 i 19

ONE CESET GIRONA, 73 - NETSPORT EL MASNOU, 69.
Després de l’ensopegada de l’anterior jornada a Castellar, els de Santa Eugènia van reaccionar de la millor manera possible, amb un joc convincent i amb espectacle, en un partit que havia aixecat molta expectació. El rival era ni més ni menys el líder de la categoria, El Masnou, que des de la jornada 6ª davant el Platges no perdia cap partit, llevat de la final de la Copa Federació davant l’altre equip de Mataró, el Boet. La victòria és important per no quedar despenjats de les primeres posicions i ara comparteixen el tercer lloc. Destacats per part local Planes amb 17 punts i 10 de valoració, Raves 13 i 12 i Sima 14 i 17, per part visitant Soriano 16 i 16, Balagué i Eñeso 14 i 16.

LA SALLE MANRESA, 67 - C.B. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 76.
Duel directe entre dos equips que arribaven al partit amb sis partits guanyats. Per tant,  la victòria era de gran valor i podria permetre al guanyador allunyar-se del descens, com així fou i situar-se a una victòria de la salvació. Al descans l’avantatge era visitant 34-44, de totes maneres a la represa varen reaccionar els locals amb un parcial de 24-18 i posar el resultat en 58-62, però la gran defensa visitant en el darrer quart 9-14, els va permetre endur-se el partit cap Osona. Destacats per part local per sobre de tot l’encert anotador de Llort 32 punts i 21 de valoració i Estany 18-11 i per part visitant Kanis 24-18, que va fer valer els seus 2.17, Garrote 19 i 18 i Del Hoyo 19 i 15.

LA LLOSA ARTES, 88 – PLATGES DE MATARÓ, 84.
Victòria important dels bagencs que els situa al sisè lloc de taula classificatòria, per contra els del maresme pateixen la quarta ensopegada consecutiva que els allunya dels llocs de privilegi. Tot i la bona sortida dels locals en el primer quart, 23-18, l’encert dels Platges en el segon parcial 13-27, els va portar als descans amb un 36-45, que feia preveure dificultats pels locals per assolir la victòria a la represa, però la reacció local va ser fulgurant i els parcials de 28-21 i 24-18, els va portar a una nova victòria. Destacats per part local Portella 28 punts i 34 de valoració amb una excel·lent actuació, Burgès 12 i 16 i Deix 18 i 15, per part visitant Mañes 22 i 30 i Viñas 23 i 12.

UE. SANTCUGAT, 65 – CB. GRANOLLERS, 78.
Primera derrota del nou entrenador Mario del Campo, que porta a l’Uesc a una situació difícil, amb només una victòria de marge sobre la zona de promoció i d’aquesta manera els del Vallès Oriental els igualen a la classificació i aprofitant la bona dinàmica sumen una nova victòria. En aquest partit al final del tercer quart ja dominaven 49-59, avantatge que encara varen millorar fins al 65-78 final.

AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 80 – CE. ONYAR, 90
A l’Eusebi Millán sorpresa i de les grosses ja que el darrer classificat, l’Onyar, que no guanyava cap partit des de la setena jornada ,va superar a un desencertat Boet, que perd el segon lloc i ara comparteix la tercera plaça a la taula classificatòria. Els visitants que darrerament ja havien experimentat una millora en el seu joc, per fi es varen veure recompensats amb la victòria i d’aquesta manera deixen el darrer lloc al Sabadell. Destacats Hermoso 10 punts i 18 de valoració, Llanos 17 i 18 i Canals 15 i 18 i per part visitant Dos Santos 21 i 27 i Pons 21 i 18.

C.N. SABADELL, 68 - SPORTWEAR C.B. ARGENTONA. 72

Nova derrota del Natació Sabadell, que torna a la darrera posició de la taula classificatòria, davant de l’Argentona, que ara comparteix el sisè lloc. Els locals no pogueren superar el fluix segon quart que els portà al descans perdent 32-41; a la represa tot i la bona i reacció, amb parcials de 18-16 i 18-15 i d’arribar al tram final del partit amb empat a 66, no pogueren aconseguir la victòria i queden en posició delicada. Destacats Ramírez 24 punts i 20 de valoració i Bernadí 10 i 15 i per part local i Gómez 24 i 23 i Casabella 11 I 16, per part visitant.

BARICENTRO BARBERÀ 82 – TANINO CB CERDANYOLA, 80.

El Barberà amb aquesta difícil i treballada victòria davant d’un Cerdanyola que va plantar cara en tot moment se situa segon classificat en solitari. Fins al darrer quart els locals no es varen posar per davant en el marcador, ja que fins aquell moment el control del partit era visitant que al descans ja guanyava 36-41, però el parcial del darrer quart 18-14, va portar el partit a la prorroga amb empat a 73, tot i que els locals varen tenir l’opció de partit en els darrers instants, finalment en el temps suplementari el parcial de 9-7, va donar la victòria als locals. Destacats per part local Forné 19 punts i 12 de valoració i Olaguibe 15 i 20 i per part visitant Salat 25 i 24 i Tena 11 i 14.

MVP, de la jornada  Ferrer (C.B. Mollet) 35 de valoració, amb 28 minuts en pista; 4/7 - 57% en tirs de 2 punts; 2/5 - 40%, en triples; 6/6 100% en tirs lliures, 3 assistències, 12 rebots i 6 faltes rebudes

MAXIM ANOTADOR de la jornada  Roger Portella (C.B. Artés)  28 punts, amb 36 minuts en pista; 6/10 - 60% en tirs de 2 punts; 4/8 - 50%, en triples; 4/4 100% en tirs lliures, 3 assistències, 7 rebots i 5 faltes rebudes