martes, 10 de febrero de 2015

LLIGA EBA JORNADA 14. COLLBLANC continua LIDER, JAC SEGON I QUART TERCER

RESULTATS LLIGA EBA JORNADA 14.

Victòria amplia del líder, Collblanc, a una de les pistes mes difícils com la de Sabadell. Jac Sants manté el segon lloc després de guanyar l’Hospi a domicili amb una pròrroga, sabadellencs i riberencs, son ara quarts. Quart guanyador a Santfeliu és tercer en solitari.
Ensopegades de Martorell a Andorra i Salt a Cornellà que els deixa en situació delicada i permet als del Principat situar-se en zona tranquil·la i al Cornellà allunyar-se del perill.
El Pardinyes perd com a local davant Arenys i es complica la situació; i finalment Castelldefels perd estrepitosament davant l’El Olivar.

MORABANC ANDORRA, 90- B.C.  MARTORELL SOLIVIN, 75.
Després de l’ensopegada de l’ultima jornada a Santfeliu, els del Principat varen sortir decidits que un altre dels equips de la zona baixa no els portés problemes i ho varen aconseguir en un partit bastant còmode, que ja en el primer parcial, 25-12, va marcar diferències; i tot i la reacció visitants en els segon i tercer quart, 18-19 i 22-26, el darrer parcial tornar a ser favorable als Andorra 25-18 i així se situen a la zona mitja-alta de la classificació i deixen al Martorell en el darrer lloc. Destacats per part local Gabriel  amb 18 punts i 23 de valoració, Marín 11 i 12 i Colo 10 i 12 i per part visitant Bernadí 13 i 20 i López 18 i 17.

CB. SANTFELIUENC, 52 - C.B. QUART PISCINES SANT FELIU, 61.
Partit dominat per les defenses davant els atacs, el resultat del primer quart 6-9, n’és una mostra, al descans el marcador era de 19-27;de totes maneres els gironins es varen acomodar millor a aquest tipus de partit i varen  saber administrar molt be els seus avantatges i amb parcials de 19-20 i 14-14, arribaren al final amb una diferencia favorable de 9 punts, que els dona els tercer lloc a la taula classificatòria tot superant Sant Nicolau i Hospi. Destacats Guirao amb 18 punts i 21 de valoració i Farfan 13 i 9 i per part visitant Bataller 6 i 16 i Jiménez 12 i 10.

CB. L’HOSPITALET, 90- JAC SANTS, 92.
Gran duel  al Nou Pavelló del Centre entre dos equips, que lluitaven pel segon lloc, per veure el gran nivell del partit només cal dir que el local Acosta, fou MVP de la jornada i el visitant Chica comparteix la distinció de màxim anotador. Fins el tercer quart el domini era pels locals que al descans ja dominaven 36-27 i a la represa encara varen ampliar el seu avantatge amb un parcial de 28-23, però quan semblava que tot estava per una nova victòria local, un estratosfèric darrer quart 19-33, per part del Jac va portar el partit a la pròrroga, que finalment es varen emportar els barcelonins amb un parcial de 7-9. Amb aquest resultat el Jac es col·loca segon en solitari i aconsegueix el segon triomf consecutiu contra rivals directes. Destacats per part local Solé amb 23 punts i 27 de valoració i Acosta 15 i 31 i per part visitant  Belver 20 i 22, Chica 24 i 19 i Vazquez 13 i 15.

SABADELL SANT NICOLAU, 51- ARACENA-AEC COLLBLANC, 70.

Partit entre dos dels equips cridats a estar en els llocs de privilegi, però en que el líder Collblanc es va mostrar intractable i va poder superar a un Sant Nicolau, que ha encadenat tres derrotes consecutives, que el porten al quart lloc de la taula classificatòria. Per poder fer front al líder els Sant Nicolau no varen poder comptar en tots els seus efectius i a més altres, del que sí varen jugar, no es troben en el seu millor moment, elements que eren circumstancies afegides al gran potencial de líder que va fer que en cap moment tinguessin opcions d’entrar en el partit, ja que al descans ja tenien un avantatge de 26-36 i que de mica en mica va anar en augment. Destacats per part local Torres amb 14 punts i 15 de valoració i Angelats 10 i 12 i per part visitant Andrés 15 i 16 i Juan 14 i 15.

FLOR DE VIMBODI PARDINYES-LLEIDA, 65 - QUESO MILNER ARENYS BÀSAQUET 67.
Duel directa entre dos equips molt igualats i que l’ensopegada dels lleidatans els deixa molt aprop de la zona de perill, per la seva part Arenys respira una mica. El partit fou molt igualat i tot i les avantatges dels del Maresme, mai no foren importants de tota manera tot i l’esforç local 15-12, en el darrer quart, no pogueren acabar de donar el tomb al resultat i no es varen poder sumar amb una victòria a la presentació de tots els equips del Pardinyes, amb un Barris Nord que presentava un molt bon aspecte. Destacats per part local Domingo amb 18 punts i 24 de valoració i López 13 i 14 i per part visitant Grau 11 i n16 i  Zniteka 14 i 15.

C.B. CASTELLDEFELS, 56 – EL OLIVAR ZARAGOZA, 94.
Partit amb poca història i que trenca la ratxa victoriosa dels locals, que  no cal ni dir que no varen  estar gens encertats, tot el contrari que l’equip aragonès que va passar per sobre dels locals, el dos primers quarts ho diuen tot 13-31 i 9-21, de manera que al descans el resultat era de +30 per els visitants 22-52, que feia que els dos darrers quarts fossin un pur tràmit i que permet als visitants es situar-se a la zona mitja de la taula classificatòria. Destacats per part local Moses 15 punts i 20 de valoració i Gamarra 15 i 12 i per part visitant Hidalgo 20 i 27 i García 11 i 13.

CB. CORNELLA, 74- ISPORT SALT, 69
El Salt tenia l’oportunitat d’allunyar-se dels darrer llocs, davant d’un rival que el superava per una victòria i per la seva part els locals de posar distància amb els rivals directes. El domini dels del Baix Llobregat fou clar fins al tercer quart en que un resultat de 60-45, semblava que ho deixava tot resolt però la reacció del Salt en el darrer parcial 14-24, va fer perilla la victòria local, però els gironins els va faltar temps per donar el tomb al partit. Destacats per part local Salvo 20 punts i 18 de valoració i Villalón 8 i 17 i per part visitant Torrents amb 24 punts comparteix la distinció de màxim anotador de la jornada i  20  de valoració i Bover 15 i 14.

MVP de la jornada Michel Acosta (C.B. L’Hospitalet)  31 de valoració,  amb 30 minuts en pista  6/9 en tir de dos 67%; 0/0 en tir de tres 0%;  3/6 en tirs lliures 50%;  14 rebots; 2 assistències i 6 faltes rebudes.

MAXIM ANOTADOR de la jornada compartit per Victor Chica (Jac Sants) 24 punts, amb 31 minuts en pista  9/6 en tir de dos 56%;  1/2 en tir de tres 50%;  3/4 en tirs lliures 75%;  5 rebots;  0 assistències i 6 faltes rebudes i Xavier Torrent (Salt) 24 punts, amb 32 minuts en pista  4/9 en tir de dos 44%;  4/10 en tir de tres 40%;  4/4 en tirs lliures 100%;  5 rebots;  2 assistències i 5 faltes rebudes.