domingo, 22 de febrero de 2015

JORNADA 20 PARTITS DE DISSABTE A LA #RegalCopaCatalunya



JORNADA 20


REGAL COPA CATALUNYA.

PARTITS DE DISSABTE.

Victòria molt clara del Boet Mataró a la pista del Natació Sabadell, que manté als del maresme en tercer lloc en solitari i als del Vallès en el darrer lloc de la classificació. El Ceset Girona també manté el quart lloc després de la lluitada victòria a la difícil pista de Granollers. El líder Masnou segueix el seu camí de victòries tot i que el Vic va plantar cara, que deixa als vigetans en promoció. Sant Cugat i Artés es situen en sisè lloc de la classificació, gràcies a les seves treballades victòries a Argentona i Cerdanyola i deixen als del Maresme en zona tranquil·la i als vallessans molt aprop del descens. Quarta victòria consecutiva d’Onyar que es reafirma en el seu camí per la salvació i deixa La Salle en situació delicada.
En els partits d’aquesta tarda duel d’alçada a Barberà entre els locals segons classificats i Mollet cinquè, els locals voldrán mantenir el seu lloc de privilegi i allunyar a un rival directa, de totes maneres Mollet buscarà la victòria que l’apropi a la part alta i aquesta darrera opció beneficiaria a un tercer el Boet que es situaria al segon lloc.
A Mataró també es preveu un partit intens ja que els locals la victòria els tornaria al sisè lloc i per la seva part al visitant CB. Castellar el triomf els podria fer  sortir del descens

CB. GRANOLLERS, 71 – ONE CESET GIRONA, 78

SPORTWEAR C.B. ARGENTONA, 68 –U.E. SANT CUGAT, 74.

C.N. SABADELL, 78 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 96

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 60 - NETSPORT EL MASNOU, 66

C.B. TANINO CERDANYOLA, 85 – C.B. ARTES, 91

CE ONYAR, 73. – LA SALLE MANRESA, 61.


PARTITS PER DIUMENGE


18.30 h.  PLATGES DE MATARO – CB. CASTELLAR.






  

 18.30 h.  BARICENTRO BARBERÁ - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET.

No hay comentarios:

Publicar un comentario