jueves, 12 de febrero de 2015

JORNADA 18 REGAL COPA CATALUNYA. els tres primers EL MASNOU, BARBERA, BOET I MOLLET

JORNADA 18.
REGAL COPA CATALUNYA.

El líder, Masnou, es retroba amb la victòria davant d’un Castellar que està en descens. El Barberà guanya a la pròrroga a Argentona i manté el segon lloc. En el grup de tercers classificada Mollet i Boet guanyen a Sabadell i Cerdanyola amb moltes dificultats i deixen als dos equips vallessans en descens i promoció i per la seva part Ceset Girona perd la seva condició de tercer classificat a Vic. Granollers guanya Artés i ambdós conjunts i Argentona comparteixen el sisè lloc. En el partit de Palau Sa Costa la victòria local els permet sortir del descens, i que l’Uesc estigui en promoció. El  Platges guanya La Salle i recupera posicions mentre que els de Manresa estan fora del descens pel average.

CB. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 75 – ONE CESET GIRONA, 70
Els locals varen aconseguir una victòria tan necessària com important que els fa sortir de la promoció, per contra els gironins perden el tercer lloc. El partit tot i les avantatges visitants era bastant igualat, al descans el resultat era de 32-37, que els de Santa Eugènia varen ampliar fins al 36-47, màxim avantatge visitant en el minut 25 de partit. Però a partir d’aquí va venir la reacció local tancant el quart amb 5 punts per sota, 51-56, però al minut 5 del darrer quart els vigatans ja dominaven al marcador 62-60 i a partir d’aquí fins al 75-70 final. Destacats per part local Kamis 14 punts i 21 de valoració, Del Hoyo 16 i 11 i Garrote 18 i 12 i per part visitant Pou 15 i 20 i Planas 13 i 10.

NETSPORT EL MASNOU, 83 – CB. CASTELLAR, 68
Nova victòria del líder que no va donar opcions al voluntariós equip de Castellar, tot i el seu esforç en cap moment va poder inquietar a un Masnou. Tot i que el seu domini no fou abassegador, si que en cap moment va deixar entrar als vallessans en el partit;  al descans el resultat ja era favorable al locals 41-34 i al final del tercer quart 64-41, fins l’avantatge final de 15 punts. Destacats per part local Eñeso 24 punts i 22 de valoració i Jiménez 12 i 12 i per part visitant els habituals Garcia 15 i 20 i Roure 19 i 17. Fer esment que va debutar en l’equip local Moha Driovich.

SPORTWEAR CB. ARGENTONA, 81 – BARICENTRO BARBERÁ, 91.
Victòria important pels visitants que d’aquesta manera mantenen el segon lloc de la taula classificatòria i per segona setmana consecutiva després de remuntar el partit s’emporten el partit a la pròrroga. Fins al descans els locals dominaren el partit amb un marge d’onze punts 40-29. De totes maneres com ja va passar la setmana passada la reacció dels vallessans fou formidable amb parcials de 19-23 i 17-24 i portaren el partit a la pròrroga on sentenciaren l’encontre amb un parcial de 5-15. Destacats per part local Gómez 28 punts i 26 dee valoració i Casabella 18 i 11 i per part visitant Forné 20 i 25 i Bernuz 16 i 24.

TANINO CB. CERDANYOLA, 81 – AUTO NET & OIL BOET MATARÓ, 92.
Partit amb tres mencions dignes de tenir en compte l’actuació del pivot  local  Javito Antón amb 32 punts i 51 de valoració realment ESPECTACULAR, l’anotació del Boet al segon quart 34 punts i l’enfrontament a les banquetes de l’Agustí Forner i l’Alberto Peña, que en el seu moment varen coincidir com entrenador i jugador al Ripollet. El partit va venir marcat pel parcial del segon quart 35-14, que va deixar als locals sense opció. Destacats per part local com no Antón i per part visitant Homs 14 i 20 i Rubio 23 i 18.

CE. ONYAR, 81 – UE. SANT CUGAT, 80.
El Sant Cugat s’ha presentat al Palau Sa Costa amb una incorporació d’última hora, el base ex-Sant Nicolau i Ex-Manresa Fernando Cerqueira. El partit d’entrada ha tingut un primer quart pels visitants i un segon pels locals que al descans dominaven de dos punts; a la represa el domini ha estat pels vallessans que a manca de tres minuts dominaven de nou punts, però el darrer minut va ser fatídic pels visitants que van protestat algunes decisions, que van permetre que una cistella a manca de 5 segons donés la victòria als locals que surten del descens, després de dues actuacions molt encertades; i alhora porten als visitants a llocs de promoció. Si fa uns dies l’entrenador de l’Onyar es va queixar dels arbitres en el partit contra el Sabadell, avui la queixa era dels seus contraris. Que difícil és l’arbitratge !!!!!!!!!. Destacats per part local Dos Santos 18 punts i 32 de valoració, Juanola 17 i 32 i Pons 18 i 21 i per part visitant Balaguer 20 i 17 i Reyes 13 i 20.

CB. GRANOLLERS, 81 – LA LLOSA ARTÉS, 75.
El Granollers amb aquesta victòria sobre l’Artés ja està situat al sisè lloc compartit amb altres equips. Els visitants, tot i la igualtat en el joc, varen tenir  petites avantatges fins al tercer quart,  52-55, tot i les importants baixes d’Illa i Pujolreu, però en el darrer quart els vallessans es posaren per davant en el marcador amb un màxim avantatge de 77-66, moment en que es va produir la reacció visitant, però que no fou suficient per fer-se amb el partit, tot i que a manca de 41 segons un triple errat per Barreda amb 74-71, ho hagués pogut canviar tot i els artesans tornaren de vuit de la seva visita a Granollers. Destacats per part local Serratacó 19 punts i 17 de valoració, Sánchez 14 i 13 i Ferrando 6 i 20 i  per part visitant Balaguer 18 i 16, Burgés 14 i 16 i Sensat 14 i 13.

PLATGES DE MATARÓ, 76 – LA SALLE MANRESA, 63.
Ambdós equips necessitaven la victòria, els locals després quatre ensopegades i els visitants per no veure més compromesa la seva situació. La victòria es va decantar cap a l’equip local que va dominar amb claredat els dos primers quarts arribant al descans amb un còmode avantatge 44-28, però a la represa varen reaccionar els manresans amb un parcial de 15-26, ho deixava tot obert en el darrer quart, però novament el domini local es va fer palès i un parcial de 17-9, va decidir el partit. Destacats per part local Hernández 18 punts i 24 de valoració i Ariño 17-13 i per part visitant Ramón 17 i 25 i Aguilera 15 i 258.

CN. SABADELL, 67 - RECANVIS GAUDI MOLLET 75.
A les “Naus” del Natació Sabadell, va estar apunt de saltar la sorpresa ja que el Mollet que comparteix el tercer lloc de la taula clasificatòria va passar moltes dificultats per aconseguir els punts en joc, davant d’un Sabadell, cada vegada mes cuer i que no sap tancar els partits en els darrers minuts. Al descans l’avantatge era mínima per els locals 36-34, però al tercer quart els visitant amb un parcial de 15-20, es posaren per davant en el marcador, però no fou fins al final que aconseguiren sentenciar el partit gràcies a un parcial de 5-14, quant l’electrònic assenyalada un 62-61. Destacats per part local Ramírez 23 punts i 16 de valoració i Bernadí 13 i 12 i per part visitant Cuesta 24 i 27 i Ferrer 17 i 23

MVP, i  MAXIM ANOTADOR de la jornada  Javito Antón (C.B. Cerdanyola)  32 punts i 51 de valoració, amb 31 minuts en pista; 6/9 - 66% en tirs de 2 punts; 0/0 - 0%, en triples; 20/23  86% en tirs lliures, 1 assistència, 16 rebots i 14 faltes rebudes