viernes, 13 de febrero de 2015

ENTREVISTA a JOAN GONZALEZ del PLATGES DE MATARÓ

                                                                    L'ENTREVISTA
                                                                  JOAN GONZALEZ 
                                                               PLATGES DE  MATARÓ


En aquest espai de l’ENTREVISTA, el nostre quart convidat és en JOAN GONZÁLEZ, entrenador del PLATGES DE MATARÓ,  el contacte amb ell ha estat fàcil, sobre tot per les gestions que ens ha fet el bon amic de Mataró Ràdio, Francesc Andrés, gràcies a tots dos per fer-ho possible; afegir que el Joan en tot moment ha mostrat una total col·laboració i tot han estat facilitats a la nostra peticióEn Joan és un entrenador d’una llarga experiència,  30 anys a les banquetes; i per tant tal com  deia ell mateix, “fer un currículum no es fàcil. He estat portant equips a EBA com Montcada, Mataró, Ripollet, a Copa Catalunya: Alella, Ripollet, Mataró, Gavà, Mataró Femení. Cadet preferent de la UESC, Femení Grup Barna Primera Catalana...etc..”, també col·labora com  professor de la Federació Catalana de Bàsquet, i  afegeix “em sento molt orgullós d'haver estat entrenador de persones amb disminució intel·lectual (ACELL)”

Ara que ja tenim una breu semblança, de qui es el nostre convidat, passarem a les preguntes.
1. Objectius del Platges de Mataró?
L'objectiu és partit a partit. Sortir a competir tots els partits com fins ara hem fet, i que la gent reconegui un estil propi d'aquest equip tan jove
 2.  Després d’una  primera part de campionat,  molt bona, com afronteu la segona part, a quina zona de la classificació us veieu lluitant a final de temporada?
Doncs la temporada no ha començat be. Aquesta temporada hem tingut les lesions greus d'Erik Mañes el nostre jugador mes decisiu, la del David Romero un dels jugadors mes importants de la lliga, etc...Però no ens queixem, sabem que son circumstàncies d'una temporada i hem d'estar preparats per superar situacions no controlades
 3. La competició és tan igualada com sembla?
Molt, només cal mirar les diferències mínimes que hi han entre els equips capdavanters i els que estan en zona de promoció
 4. Existeix molta rivalitat amb l’altre equip de Mataró?


Si és clar que hi ha rivalitat. Però això és bo per el bàsquet i per la ciutat. L'últim partit a casa vàrem ser 1500 persones convivint les dues afeccions...Quina ciutat pot dir el mateix en assistència i tenir dos equips a copa?
 5. Com pot afectar a la competició l’arribada de Kanis, l’americà de 2.17 del Vic?
És un jugador molt alt i que és coordinat. Crec que jugaria millor en categories més altes. Aquí s'ha de barallar amb interiors baixos i te dificultats en la defensa, però en canvi ho guanya en la seva activitat d'atac i el seu poder rebotejador. 
 5. Vol afegit quelcom més?
 Estic content de veure el gran nivell dels entrenadors en aquesta categoria i em sento orgullós, com entrenador, de veure com la majoria dedica tantes i tantes hores a donar el millor de si mateix als seus jugadors.
Gràcies.


No hay comentarios:

Publicar un comentario