miércoles, 25 de febrero de 2015

JORNADA 20 de la #RegalCopaCatalunya EL MASNOU, primer, BARBERÁ, segon, BOET, tercer i CESET, quart

JORNADA 20.
REGAL COPA CATALUNYA.

Victòria molt clara del Boet Mataró a la pista del Natació Sabadell, que manté als del Maresme en tercer lloc en solitari i als del Vallès en el darrer lloc de la classificació. El Ceset Girona també manté el quart lloc després de la lluitada victòria a la difícil pista de Granollers. El líder Masnou segueix el seu camí de victòries tot i que el Vic va plantar cara, que deixa als vigetans en promoció. Sant Cugat i Artés se situen en sisè lloc de la classificació, gràcies a les seves treballades victòries a Argentona i Cerdanyola i deixen als del Maresme en zona tranquil·la i als vallessans molt aprop del descens. Quarta victòria consecutiva d’Onyar que es reafirma en el seu camí per la salvació i deixa La Salle en situació delicada. Victòria del Barberà que manté el segon lloc i el Mollet cau al cinquè i el Platges de Mataró recupera el sisè lloc i Castellar continua en descens.

CB. GRANOLLERS, 71 – ONE CESET GIRONA, 78

Victòria convincent del gironins a una difícil pista i que els consolida al quart lloc, per la seva part Granollers no li val a badar ja que te la promoció a una victòria. Pel que fa el partit la majoria de minuts el domini fou pel Ceset, que va arribar al descans amb avantatge 30-37, de totes maneres a la represa varen reaccionar els locals i amb un parcial de 25-17, es varen posar per davant en el marcador, en el darrer quart  però la reacció dels de Santa Eugènia no es va fer esperar i un parcial de 0-6, els hi va donar novament el domini en el marcador. Destacats per part local Serratacó amb 27  punts i 26 de valoració i per part visitant Sima 18 i 25 i Reyes 15 i 12.

PLATGES DE MATARO, 88 – CB. CASTELLAR, 73
Victòria clara dels locals, fonamentada amb dos primers quart molt bons en que varen superar als del Vallès amb claredat, amb parcials de 21-16 i 26-19. A la represa va reaccionar lleugerament el Castellar amb un parcial d’empat a 20, però els locals no varen donar opcions i saberen  mantenir el seu avantatge, que els dona novament el sisè lloca a la taula classificatòria i deixa als vallessans  una setmana més en descens. Destacats per part local, de manera molt especial, Romero amb 24 punts i 38 de valoració i Mañes 13 i 24 i per part visitant Ewulu 28 i 21 i Roura 18 i 15.

C.B VIC - UNIVERSITAT DE VIC, 60 - NETSPORT EL MASNOU, 66
El Vic va posar en series dificultats al líder i només un darrer quart amb una gran defensa dels del Maresme 10-20, va poder evitar el que podria haver estat una ensopegada dels visitants. Quan en el primer quart el resultat era de 13-20, semblava que seria un més dels partits dominats per El Masnou, però la reacció local no es va fer esperar i no només varen igualar el partit al descans 31-31, sinó que amb un excel·lent tercer quart 19-15, es posaren per davant en el marcador i només l’excel·lent joc del Masnou va evitar la victòria viguetana. Destacats per part local Del Hoyo amb 28 punts i 22 de valoració i Frexa 18 i 20 i per part visitant Jimenez 16 i 21 i Balgué 10 i 11.

C.N. SABADELL, 78 - AUTO NET&OIL BOET-MATARÓ, 96

A les “Naus” del Natació Sabadell el Boet Mataró va mostrar una vegada més la seva superioritat davant d’un equip local que no aconsegueix reaccionar i que ja te als rivals més propers a la classificació a tres victòries. El partit fou dominat en tot moment pel Boet que de sortida ja va marcar les primeres diferències 4-15, però aquesta primera envestida, els locals amb un parcial de 12-4, la varen aguantar be i a la fi del primer quart el marcador era de 18-19. En el segon quart va començar igualat i fins i tot els locals es posaren per davant en el marcador 29-28 i 31-30, moment en que un parcial 4-15, portava el partit als descans amb un avantatge visitant de deu punts 35-45. A la represa però ja es va veure que els locals no podien aguantar el ritme i tot i les seves constants protestes castigades pels arbitres amb tres tècniques, el partit ja estava definitivament trencat 55-72, a la fi del tercer parcial i el darrer quart ja només va servir per certificar el domini de la maquinaria  “taronja” excelsament dirigida per l’Alberto Peña, des de la banqueta. Destacats per part local Ramírez amb 22 punts i 11 de valoració i Andrés 15 i 11 i per part visitant Hermoso 27 i 34, Rubio 25 i 22, Carceller 18 i 28 i Canals 13 i 22.

PORTWEAR C.B. ARGENTONA, 68 –U.E. SANT CUGAT, 74.
Partit important ja que enfrontava a dos equips amb nou victòries i per tant  l’equip que sortís triomfador podria optar a la sisena plaça i allunyar-se de la promoció, per tant la victòria santcugatenca dóna als visitants la possibilitat de mirar cap amunt. El partit al descans estava dominat pels del Maresme per 42-34, per tant quan semblava que els locals tenien el patit ben encarat, va venir la reacció visitant que al minut 25 ja havia donat la volta al marcador 51-54 i apartir d’aquest moment el visitants consolidaren els seus avantatges i ja no donaren opció a l’Argentona, que amb aquesta ensopegada queda a una sola victòria de la promoció. Destacats per part local Casabella 17 punts i 25 de valoració i Gómez 20 i 21 i per part visitant Carbonell 20 i 24 i com no el pivot Reyes 23 i 19.

C.B. TANINO CERDANYOLA, 85 – C.B. ARTES, 91
Partit molt disputat i amb dos equips molt encertats de cara a cistella, les últimes ensopegades dels locals els han portat a tenir els mateixos punts que l’equip situat en descens i per la seva part els del Bages se situen en sisè lloc  a la taula classificatòria. El partit va estar mol equilibrat ja que al descans l’avantatge local era d’un sol punt 41-40 i a la fi del tercer quart l’igualat era total a 65, per tant tot estava per decidir i fou en aquest quart que l’equip de Toni Manyoses, va estar més encertat i amb un parcial de 20-26 es va fer amb el partit. Destacats per part local Antón amb 22 punts i 22 de valoració i Tena 17 i 20 i per part visitant  un extraordinari Portella amb 37 punts i 31 de valoració i Deix 14 i 15.

CE ONYAR, 73. – LA SALLE MANRESA, 61.
Quarta victòria consecutiva dels gironins que sembla que han trobat la tecla per aconseguir triomfs rera triomfs i ja en son quatre de consecutius i tenen la salvació molt aprop per la seva part els manresans continuen molt aprop del descens. El partit fins al minut 15 tenia un clar dominador que era la Salle amb un avantatge de quinze punts, però en un tercer quart molt encertat dels locals, 53% d’encert en triples, aquest aconseguiren recuperar el domini del partit i fer-se amb la victòria. Destacats per part local Juanola 15 punts i 27 de valoració i Dos Santos 10 i 31i per part visitant Ramón 14 i 18 i Viros 9 i 16.

BARICENTRO BARBERÀ, 78 - RECANVIS GAUDI C.B. MOLLET, 70.
Els locals mantenen el segon lloc en un partit dominat per el Barberà i els visitants cauen el cinquè lloc i deixen el quart lloc en solitari al Ceset. El partit tot i començar amb un parcial favorable als molletencs de 13-15, els locals reaccionaren bé i amb parcials de 25-18 i 21-14, arribaren a la fi del tercer quart amb un  clar avantatge de 12 punts 59-47 i per tant tot i la reacció visitant en el darrer quart la diferència va quedar establerta en els vuit punts. Destacats per part local Forné amb 17 punts i 17 de valoració i Llull 14 i 17 i per part visitant Cuesta 19 i 19 i Ferrer 16 i 16.

MVP   de la jornada  David Romero (Platges de Mataró)  amb 38 de valoració, amb 34 minuts en pista; 1/2 - 50% en tirs de 2 punts; 0/2 -0%, en triples; 4/6  67% en tirs lliures, 0 assistències, 14 rebots i 6 faltes rebudes
MAXIM ANOTADOR, de la jornada  Roger Portella (CB. Artés)  amb 37 punts, amb 38 minuts en pista; 9/12 - 75% en tirs de 2 punts; 4/10 -40%, en triples; 7/11  63% en tirs lliures, 3 assistències, 3 rebots i 8 faltes rebudes