viernes, 13 de febrero de 2015

BASQUET LA PRÈVIA DE LA JORNADA 19 DE LA REGAL COPA CATALUNYA


JORNADA 19

LA PRÈVIA

REGAL COPA CATALUNYA.


PARTITS DE DISSABTE.

17.45 h.  AUTO NET & OIL BOET MATARÓ - SPORTWEAR CB. ARGENTONA.
Els locals buscaran mantenir el nivell i la seva situació privilegiada a la taula classificatòria i els visitants després del disputat enfrontament amb Barberà de la setmana passada tindran un altre dels rivals difícils.

18.15 h.   LA LLOSA ARTÉS – CE. ONYAR.
Segur que aquest Onyar renascut després de moltes jornades adormit li posarà difícil a  un Artés que voldrà  fer valer el factor pista per mantenir el sisè lloc.

19.15 h.  RECANVIS GAUDI MOLLET - NETSPORT EL MASNOU
Duel de favorits, el líder Masnou visitarà al tercer classificat Mollet, que buscarà una victòria per mantenir el seu lloc de privilegi i també estarà el joc l’average a la primera volta els vallessans varen guanyar de dos punts al maresme.

19.15 h.  ONE CESET GIRONA – PLATGES DE MATARÓ
Enfrontament de cinquè contra sisè separats per dues victòries, els locals no velen perdre de vista els tercers classificats i els de Mataró apropar-se als llocs de privilegi.

19.15 h.  UE. SANT CUGAT - TANINO CB. CERDANYOLA
Duel vallessá  entre dos equips en situació perillosa la Uesc, vol redreçar el rumb i sortir de la promoció i els visitants allunyar-se dels descens.

19.30 h.  LA SALLE MANRESA – CB. GRANOLLERS
La Salle buscarà la victòria per allunyar-se del descens i els visitants per marcar distància amb els equips en promoció
 

PARTITS DE DIUMENGE

18.30 h.  BARICENTRO BARBERÁ- CN. SABADELL
Un altre duel vallessá entre el segon classificat i el darrer aparentment desigual però l’equip nedador necessita una victòria amb urgència i els local una victòria el permetria mantenir el segon lloc.

19.00 h.  C.B. CASTELLAR - CB. VIC UNIVERSITAT DE VIC
Finalment en el darrer partit de la jornada al Puigvert de Castellar els locals voldrán sortir del descens i el Vic mantenir la dinàmica de bons resultats des de l’arribada del jugar americà.



No hay comentarios:

Publicar un comentario