jueves, 19 de febrero de 2015

BASQUET #RegalCopaCatalunya jornada 19 EL MASNOU, lider, BARBERA, segon, BOET, tercer, CESET I MOLLET, quarts

JORNADA 19..
REGAL COPA CATALUNYA.

La victòria del Boet el deixa tercer classificat en solitari. Nova victòria del líder, El Masnou, a Mollet, que fa perdre als vallessans el tercer lloc. En un  dels duels comarcals Sant Cugat supera Cerdanyola, que se situa novament prop del descens. La Salle s’allunya momentàniament del perill en superar a Granollers. L’Artés és sorprès  a la seva pista per el renascut Onyar. En un partit molt disputat el Ceset es desfà del Platges. El sisè lloc amb aquests resultat s’ha compactat de gran manera ja que amb 9 victòries hi trobem Platges, Artés, Argentona, Granollers i Uesc. Important victòria del Castellar davant del Vic que els permet augmentar les opcions de salvació. Barberà que guanya a Sabadell manté el segon lloc en solitari. Quatre equips amb set victòries, Onyar, La Salle, Cerdanyola i Castellar lluiten per no ocupa la zona de descens juntament amb Natació Sabadell.

RECANVIS GAUDI MOLLET, 66 - NETSPORT EL MASNOU, 74
Gran partit el que es va veure a Mollet entre l’equip local, tercer classificat i el líder de la categoria, els molletencs tenien l’honor de ser l’únic equip que havia guanyat als maresmencs a domicili, però aquesta vegada El Masnou, no sense dificultats, es va desfer del seu rival, que amb aquesta ensopegada perd el tercer lloc que compartia amb el Boet. El partit al descans ja el dominaven els visitants 36-39 i a la represa tot i la reacció local 58-60 a manca de cinc minuts pel final un parcial de 8-14, va sentenciar l’encontre. Destacats per part local Ferrer 7 punts i 18 de valoració, Cuesta 13 i 14 i Huerta 14 i 11 i per part visitant Balagué 20 i 21 i Rodríguez 13 i 17.

C.B. CASTELLAR. 90 - CB. VIC UNIVERSITAT DE VIC, 83
La pròrroga va permetre al Castellar aconseguir la quarta victòria de la temporada com a local i situar-se amb opcions de sortir del descens, davant d’un Vic que ara es troba en zona de promoció i que durant el temps reglamentari va tenir opcions de guanyar el partit. El desenvolupament del partit degut a la seva igualtat s’hagués pogut decantar cap a qualsevol dels dos equips, així a la fi del tercer quart  els visitants dominaven de cinc punts i en el darrer quart els locals van aconseguir igualar el partit i portar-lo a la prorroga sobre tot gràcies al triple final del base local Albert Cadafalch. A la pròrroga el domini va ser local, ja que el Vic tot i la gran actuació de Del Hoyo, va trobar a faltar una major aportació en el joc i en l’anotació del Pivot Kanis. Destacats per part local el pivot Sergio Garcia amb 21 punts i 26 de valoració i Cadafalch 12 i 22 i per part visitant Del Hoyo 34 i 35 i Freixes 9 i 15.

ONE CESET GIRONA, 63  – PLATGES DE MATARÓ, 58
Victòria molt treballada i difícil  de l’equip de Santa Eugènia que va superar a l’equip de Joan González, que va presentar batalla fins al darrers minuts i que amb aquesta ensopegada se situa en el sisè lloc compartit amb altres equips. El partit va ser dominat pels dels Maresme fins al tercer quart, de tota manera el gironins no es donaven per vençuts i gràcies a un esplèndid parcial final de 19-11 van poder donar la volta al partit i situar-se en el quart lloc de la taula classificatòria. Destacats per part local Sima 17 punts i 19 de valo9ració i Raves 13 i 9 i per part visitant Mañes 21 i 24 i Coll 6 i 14.

LA SALLE MANRESA, 74 – CB. GRANOLLERS, 56.
Important victòria dels manresans que de no haver estat així, ara mateix estarien en descens, davant d’un Granollers que venia de guanyar a l’Artés i estar situat en una zona còmode de la taula classificatòria. El partit va tenir dues cares completament oposades, fins al descans el partit va ser molt igualat , amb el resultat de 32-31, i amb un quart per cada equip; però a la represa els locals amb un gran joc tant ofensiu com defensiu i ofegant l’atac vallesà, que només ha anotat en el tercer quart set punts, van trencar el partit i ja no van donar opció al seu rival. Destacats per part local Aguilera 14 punts i 29 de valoració i Ramón 14 i 18 i per els visitants l’habitual Serratacó 20 i 22.

LA LLOSA ARTÉS, 80  – CE. ONYAR, 81.
Resultat sorprenent a Artés, per l’ensopegada dels locals, els visitants després de moltes jornades sense guanyar han encadenat tres victòries consecutives, dues per estret marge, i totes elles contra equips qualificats; és ben veritat que amb aquest esport les dinàmiques manen i molt. El partit va arribar al descans amb avantatge visitant d’un sol punt 34-35, amb dos quarts completament contraposats, un per cada equip 11-25 i 23-10; però el fet de que els visitants només portessin set jugadors feia pensar que potser no podrien aguantar el ritme, però no fou així i  a la represa la tònica va ser la màxima igualtat i quant semblava que el partit podia caure del costat dels del Bages una cistella del gironins en els darrer instants va fer que els punts marxessin cap al Palau Sa Costa. Destacats per part local Balaguer 24 punts i 16 de valoració i Deix 16 i 19 i per part visitant Juanola 23 i 27 i Dos Santos 22 i 32

UE. SANT CUGAT, 75 - TANINO CB. CERDANYOLA, 63.
Important victòria local en el derbi vallesà, ja que de no ser així la classificació s’hagués  complicat molt per la Uesc i a més perquè el Cerdanyola era un rival directe i de moment els locals surten de la zona de promoció. El Sant Cugat en aquest moment és un equip en reconstrucció ja que Pepe Garcia i Victor Sabartes han deixat la disciplina de l’equip vermell i negre, això s’ha d’afegir les lesions d’Unai García i Sergio Clemente, aquest darrer podria ser de llarga durada; en aquest partit tampoc va participar per raons laborals Adrià Mesa. Pel que fa a les noves incorporacions,  Cerqueira, va agafant la forma i de moment te poca participació al contrari de Carbonell, que ja te més participació, amb aquest panorama  Mario del Campo va donar minuts a quatre juniors Nil Baqués, Biel Llansó, Jordi Riera i Jan Peiró, tres del quals van acabar el partit en pista. El partit va ser igualat fins al descans, però un parcial de 10-0 al tercer quart l’encontre es va veure sentenciat.

AUTO NET & OIL BOET MATARÓ, 79  - SPORTWEAR CB. ARGENTONA, 71.
Nova victòria del Boet que el manté en tercera posició en solitari davant d’un Argentona molt combatiu i que ha posat les coses difícils als “taronges”·, als descans el marcador assenyalava un 36-32, després que els locals remuntessin el parcial inicial favorable als visitants de 17-19. A la represa però els de Mataró van intensificar el seu domini i finalment el marge va ser de nou punts. Destacats per part local el pivot  Canals amb 16 punts i 23 de valoració i Forcada 13 i 13 i per part visitant Gómez 25 i 22 i Seidi 19 i 15.

BARICENTRO BARBERÁ, 67- CN. SABADELL, 59.
Nova victòria local en el derbi comarcal que permet al Barberà mantenir una setmana més el segon lloc a la classificació i per la seva part el Natació Sabadell segueix en posició de descens tancant la taula classificatòria, tenint la salvació ja a a tres victòries, difícil per tant la papereta per l’equip de Quim Gómez. El partit fou dominat pels de Barberà que al descans ja tenien un marge de set punts 31-24, però novament l’equip nedador va tenir el problema que arrossega d’uns partits ença, tot i la seva precària classificació, planten cara als rivals, però l’assignatura pendent son els finals de partit i aquest passat diumenge no fou una excepció a manca de tres minuts pel final el marcador assenyalava un 59-55, però novament els contraris varen estar més encertats en el tram final amb un parcial de 8-4. Destacats per part local Forné amb 18 punts i 27 de valoració i Mas de Xaxars 12 i 17 i per part visitant Andrés 11 i 12 i Bernadí 8 i 14.
 MVP, i  MAXIM ANOTADOR,  de la jornada  Albert  del Hoyo (C.B. Vic)  34 punts i 35 de valoració, amb 29 minuts en pista; 10/16 - 62% en tirs de 2 punts; 2/4 - 50%, en triples; 8/8  100% en tirs lliures, 0 assistències, 6 rebots i 5 faltes rebudes