domingo, 15 de febrero de 2015

BASQUET PARTITS DE DISSABTE a la #RegalCopaCatalunya



JORNADA 19

REGAL COPA CATALUNYA.

PARTITS DE DISSABTE.



La victòria de Boet el deixa de moment tercer classificat en solitari. Nova victòria del líder El Masnou a Mollet, que fa perdre als vallessans el tercer lloc. En un  dels duels comarcal Sant Cugat supera Cerdanyola, que es  situa novament prop del descens. La Salle s’allunya momentàniament del descens en superar a Granollers. L’Artés es sorprès  la seva pista per el renascut Onyar. En un partit molt disputat el Ceset es desfà del Platges. El sisè lloc amb aquests resultat s’ha compactat de gran manera ja que amb 9 victòries hi trobem Platges, Artés, Argentona, Granollers i Uesc, en aquest grup si podria afegir el Vic si guanya a Castellar.

AUTO NET & OIL BOET MATARÓ, 79  - SPORTWEAR CB. ARGENTONA, 71.

LA LLOSA ARTÉS, 80  – CE. ONYAR, 81.

RECANVIS GAUDI MOLLET, 66 - NETSPORT EL MASNOU, 74

ONE CESET GIRONA, 63  – PLATGES DE MATARÓ, 58

UE. SANT CUGAT, 75 - TANINO CB. CERDANYOLA, 63

LA SALLE MANRESA, 74 – CB. GRANOLLERS, 56
 

PARTITS DE DIUMENGE

18.30 h.  BARICENTRO BARBERÁ- CN. SABADELL
Un altre duel vallessá entre el segon classificat i el darrer aparentment desigual però l’equip nedador necessita una victòria amb urgència i els local una victòria el permetria mantenir el segon lloc.

19.00 h.  C.B. CASTELLAR - CB. VIC UNIVERSITAT DE VIC
Finalment en el darrer partit de la jornada al Puigvert de Castellar els locals voldrán sortir del descens i el Vic mantenir la dinàmica de bons resultats des de l’arribada del jugar americà.



No hay comentarios:

Publicar un comentario