viernes, 4 de noviembre de 2016

LA PREVIA JORNADA 6a #CopaCatBQ partit per TV BISBAL vs UESCCOPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 6a.


5-6 Novembre.
Grup 1.

 • PARTIT DE LA JORNADA
 • Artés vs Santa Colomal
Partit amb TV  Bisbal vs Uesc dissabte 18.05 h.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
18.05
TV
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUETU.E. SANT CUGATDiss.
19.45
Castell d’en Planas
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

C.N. SABADELLDiss.
20.00

Sa Costa
C.B. SANT NARCIS

MATARO PARC BOET


Diss.
20.15

Pavelló Esportiu
C.B. ARTES


CB. SANTA COLOMADiu.
18.00
Escola Pia
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL

A.E. BADALONES


Diu.
19.15
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

SANT GERVASIDiu.
19.30
CP. Sant Josep
CB. ST. JOSEP
SANT QUIRZE B.C.


Partits per dissabte:
 • A la Bisbal el titular rebrà a la Uesc, en un  partit amb les cameres de TV, que enfrontarà a dos equips amb tres victòries i separats per un sol lloc a la classificació. NOMS PROPIS Marc Nieto i Patrik Reyes.

 • A Vic els locals voldràn consolidar la seva posició davant un Natació Sabadell que la setmana passada va caure com a local. NOMS PROPIS Julià Garrote i Jonathan Ramírez.

 • Al Palau Sa costa el Sant Narcís voldrà fer bona la seva victòria a Mollet, reben la visita ni mes ni menys que del líder imbatut Boet NOMS PROPIS Gerar Ballel i Marc Rubio.

 • En el partit de La Jornada l’Artés rebrà a domicili al Santa Coloma dos equips amb tres victòries, cinquè i sisè de la classificació, amb opcions de fer un pas endavant. NOMS PROPIS Oriol Sensat i Juan Carlos Pulido.


Partits per diumenge:

 • A Sabadell Bàsquet Pia, tot buscant el primer triomf, rebrà la visita del Badalonés, que buscarà allunyar-se de la zona de perill. NOMS PROPIS Pau Viladomat i F. Valle.

 • A Granollers derbi dels Vallès Oriental entre els locals que venen de perdre l’imbatibilitat i el Sant Gervasi, que se li resisteix el primer triomf. NOMS PROPIS Homs i Carter.

 • A Badalona el Sant Josep no pot fer concessions si vol mantenir el seu lloc de privilegi i Sant Quirze allunyar-se de la zona de perill. NOMS PROPIS Pedro Cuesta y Gonzalo Baltà.

Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
·  Sese vs Lluisos.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45

Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
Diss.
19.30
Pavelló Municipal
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

C.B. CASTELLARDiss.
19.45
Virrei Amat
SESE

LLUISOS DE GRACIA
Diss.
19.45
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU


Diu.
12.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
BASQUET SANT BOI

Diu.
18.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA
A.D. TORREFORTADiu.
19.30
Toni Roura
C.B. ALPICAT

CAMPING BIANYA EL ROSER

Partits per dissabte:

 • Al Ramón Martí enfrontament entre Esparreguera i Viladecans, dos equips que de moment estan amb els paper canviats els locals l’any passat en la zona baixa de la classificació i aquest any a dalt i Viladecans just a l’inrevés. NOM PROPIS David Fontanals i Jordi Sabaté.

 • A Reus el Ploms Salle Reus rebrà al Castellar dos equips que varen aconseguir la primera victòria la setmana passada, i ara un dels dos sumarà la segona, de forma consecutiva. NOMS PROPIS V. Menéndez i Marc Algar.

 • A Barcelona derbi d’històrics del bàsquet de la ciutat comtal i partit de la jornada entre un equip de Sant Andreu el Sese i un altre de Gràcia Lluisos i situats en els llocs cinquè i sisè. NOMS PROPIS Gonzalo Vázquez i Francesc Plà.

 • A Tortosa el derbi de les terres tarragonines entre Cantaires, que sembla que ha fet una davallada en el seu joc, i el flamant líder Salou. NOMS PROPIS David King i Alberto Bayod.Partits per diumenge:
·         En partit matinal els locals del Collblanc amb un balanç de 2 i 2 rebràn al Sant Boi, mateixes victòries, però  amb un partit menys jugat. NOMS PROPIS M. Subirachs i Juanma Roncero.

·         A la Ciutadella el Ciutat Vella, que ve d’una derrota en els darrers instants, en el darrer partit,  rebrà al Torreforta, on debuta un nou entrenador i recupera efectius. NOMS PROPIS Toni Roure i Davon Dorsey.


·         A les terres de Lleida l’Alpicat, que va caure derrotat la setmana passada rebrà al Roser, que també va perdre i va deixar el liderat. NOMS PROPIS V. Vinos i Xavi Assalit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario