domingo, 6 de noviembre de 2016

Partits de dissabte a la #LigaEba Derrota del líder MARTORELL i MENORCA ES CO-LIDER Gr. C/A i QUART, PARDINYES i PALMA CO-LIDERS al Gr.C/B


LIGA EBA
LA PRÈVIA JORNADA 6.


5-6 novembre
Grup C-A.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Barna vs Castellbisbal.
  • Martorell perd l’imbatibilitat però conserva el liderat
  • Menorca es situa co-lider.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.00
Joan Carles Navarro
C.B. SANTFELIUENC

C.B. CORNELLÁ

80
81

Diss.
18.30
Fons de les Creus
ARENYS BASQUET JOVENTUT


MADE IN MENORCA
76
82

Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

B.C. MARTORELL SOLVIN

78
76

Diu.
12.45
Pavelló
Carrer Jardi
SABADELL SANT NICOLAU

SIMPLY OLIVAR


Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
MATARÓ FEIMAT


Diu.
17.00
Pavellé Municipal
MULTIOPTICAS CB. SALT
C.B. CALVIA



Diu.
18.00
Nau del Clot
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
C.B. CASTELLBISBAL




Partits per dissabte:

  • 80-81: Al Joan Carles Navarro després del gran partit del Santfeliuenc a Zaragoza rebia la visita del Cornellà, que també va guanyar l’anterior jornada, dos equips molt igualats sisè i cinquè de la classificació, era un dels partits de la jornada, que sense cap mena de dubte va complir les expectatives, en el que després d’un gran primer quart dels locals, la reacció visitant es concretar en el darrer parcial.

  • 76-82: L’Arenys després de perdre l’imbatibilitat al camp de líder tenia un altre partit compromès davant del Menorca, segon classificat i amb una única derrota, el partit fins al descans va estar dominat pels visitant, a la represa reacció local que va portar el partit a la prorroga, on varen ser mes forts els menorquins.

  • 78-76: A Fum d’Estampa un Collblanc que de moment no es el d’altres temporades rebia la visita del Martorell líder imbatut i amb la moral pels núvols desprès de que els d’Adrià Alonso es classifiquessin per la final de la Lliga Catalana, victòria local que tot i la derrota permet als visitants conservar el liderat.


Partits per diumenge:

  • A Sabadell i amb horari matinal el Sant Nicolau rebrà al Olivar en un duel directa entre dos equips,  amb una única victòria i en que el triomf servirà per allunyar-se de la zona de perill.

  • A l’Espanya Industrial nova oportunitat pel Jac Sants d’estrenar-se en les victòries davant d’un Mataró que encadena tres derrotes de forma consecutiva.

  • A Salt els locals, amb tres derrotes seguides rebràn al Calviá, que va superar al seu rival com a local i ja té dues victòries.

  • A la Nau del Clot, un altre partit de la jornada, entre el Barna, que amb dues victòries seguides s’ha situat a la part alta de la classificació, just darrera del seu rival els vallessans del Castellbisbal, ambdós amb tres partits guanyats.


Grup C-B.

Tres equips al capdavant amb una única derrota QUART, lider, PARDINES, segon i PALMA, tercer.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
16.00
Pins Vens
BASQUET SITGES


PALMA AIR EUROPA

68
75

Diss.
16.00
Polideportivo Muro
A.E. MURO BASKET ACADEMY

PHYSIC IGUALADA

72
63

Diss.
17.45
Joana Ballat
C.B. VALLS NUTRION

C.B. CERDANYOLA AL DIA

88
72

Diss.
19.30
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

76
74


Diss.
19.45
Poliesportiu
B.C MORABANC ANDORRA

BBA CASTELLDEFELS
72
98

Diss.
20.00
Ricart
U.B. SANT ADRIA
U.E. BARBERA TEAM VALUES

98
82

Diss.
20.15
Poliesportiu
VIVE EL MASNOU BASQUETBO
FLOR DE VIMBODY PARDINYES LLEIDA
72
75




Tots els Partits per dissabte:

  • 68-75: A la Blanca Subur el Sitges que venia de fer un gran partit a Lleida, tot i caure derrotat a la prorroga, rebia al Palma un dels capdavanters de la categoria, amb una única derrota, victòria visitant que el situa co-lider.

  • 72-63: El Muro que va guanyar a domicili al Cerdanyola rebia a un Igualada, que va caure com a local i que no li acaba d’agafar el ritme a la temporada, tercera victòria de la temporada dels locals davant dels de l’Anoia, que no reaccionen. 

  • 88-72: A Valls els locals rebien al Cerdanyola, enfrontament entre dos equips els locals que volen allunyar-se de la zona de perill i els visitants deixar l’últim lloc de la classificació, victòria local concretada al darrer quart.


  • 76-74: A Quart, en el partit de la jornada, els locals líders, buscaven mantenir la seva privilegiada posició davant d’un Mollet que vol tornar a ser el de la temporada passada i lluitar per els llocs de privilegi, tot i que ve de dues ensopegades, una de lliga regular i una altre de la semifinals de Lliga Catalana, el domini vallessá a la primera part no els va portar a la victòria després de la gran reacció local a la represa que els permet mantenir el liderat.

  • 72-98: L’Andorra vs Castelldefels,  partit de lluita directa per sortir de la zona de perill, els locals venen d’una clara derrota i en canvi el visitants d’accedir a la final de la Lliga Catalana, victòria clara dels visitants que fan un pas endavant i els locals son ara últims classificats

  • 98-82: A Sant Adrià l’Ubsa rebia la visita del Barberà, els locals la setmana passada es vàren retrobar amb la victòria i els vallessans situats al segon lloc de la taula classificatòria, victòria local per escalar posicions  la classificació i els vallessans perden el segon lloc.

  • 72-75: A El Masnou, els locals guanyadors en el seu desplaçament a Igualada, rebien la visita del Pardinyes, tercers a la classificació, una victòria aproparia als del Maresme a la part alta o consolidaria als de la Terra Ferma a la zona de privilegi, victòria visitant que els dona el segon lloc a la classificació.





No hay comentarios:

Publicar un comentario