domingo, 13 de noviembre de 2016

Partits de dissabte 7a Jornada #CopaCatBQ els liders Boet i Esparraguera imparables Uesc i Alpicat s'acosten a la zona altaCOPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITTS DE DISSABTE I LA PRÈVIA DELS PARTITS DE DIUMENGE
JORNADA 7a.

12-13 Novembre.
Grup 1.


 • PARTIT DE LA JORNADA
 • Sant Quirze vs Basquet Pia.
 • Derrotes de Vic i Granollers
 • Sant Josep es segon.
 • La Uesc lluita pel tercer lloc.
 • El líder Boet segueix al seu ritme imparable.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
19.105

Les Naus
C.N. SABADELL

CB. ST. JOSEP

78
86

Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
80
78

Diss.
19.30

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

CB GRANOLLERS

106
64

Diss.
19.30

ZEM
Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
A.E. BADALONES
67
51

Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELLDiu.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

C.B. ARTESDiu.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
C.B. SANT NARCIS

Partits d’ahir dissabte:
 • 78-86: A les Naus del Natació Sabadell els vallessans amb una única victòria, buscaven la segona, amb la visita del Sant Josep, tercer classificat, i disposat a seguir en els llocs de privilegi, victòria visitant que els permet situar-se segons a la classificació, els sabadellencs en situació compromesa.

 • 80-78: Joan del Moral de Santa Coloma, els colomencs situats a mitja taula buscaven apropar-se a la zona noble, amb la visita del segon classificat, el potent Vic, victòria local amb un triple als darrers instants, que allunya al vigetans del líder i ara son tercers i els locals es situen en sisè lloc.

 • 106-64: A Mataró un dels partits de la jornada entre el líder invicte Boet i el Granollers, amb una única derrota, quart classificat, que buscarà sorprendre al líder, res mes lluny de la realitat, espectacular partits dels locals que de moment segueixen el seu impecable camí i per la seva part els vallessans ara son cinquens.
 • 67-51: A Sant Cugat la Uesc després de la seva important i “televisiva” victòria de l’anterior jornada s’enfrontarà al Badalonés, lluitant per sortir de la zona de “permanència”, victòria local que aprofitant errades d’altres els situa al tercer lloc.

Partits per avui diumenge:

 • A Sant Quirze duel vallessá, quasi local, entre el Sant Quirze i Basquet Pia de Sabadell, dues localitats pràcticament enganxades i amb dos equips igualats a la taula classificatòria. NOMS PROPIS Gonzalo Baltà i Damià Paez.

 • A Mollet el Sant Gervasi, encara sense conèixer la victòria, rebrà a l’Artés el segon millor atac de la competició, potser no es el millor rival per estrenar-se, però mai se sap i s’ha de jugar. NOMS PROPIS  Carter i Oriol Sensat.

 • Al Empordà el derbi gironí entre la Bisbal i el Sant Narcís, amb dos equips separats per dos llocs i una victòria. NOMS PROPIS Genis Castillo i Gerard Ballell.

Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
·  Roser vs Sese.
· Nova victòria del líder Esparreguera.
· Alpicat posa pressió al grup perseguidor del líder.DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
19.15

Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

C.B. ALPICAT


78
80

Diss.
19.30
Pavelló Municipal
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

TENEA CB. ESPARREGUERA

61
67

Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

52
57

Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

SESEDiu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B CIUTAT VELLA
Diu.
18.00
Can Masallere
BASQUET SANT BOI

C.B. CANTAIRES TORTOSADiu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

A.D. TORREFORTA
Partits d’ahir dissabte:

 • 78-80: A Viladecans els locals buscaràn el segon triomf per abandonar el lloc de descens i els visitants per consolidar el seu lloc en la zona tranquil·la, victòria difícil pels visitants que s’apropen a la part alta i els locals no surten del descens.

 • 61-67: A la capital del Baix Camp el Ploms Salle Reus amb molt bona dinàmica, dues victòries consecutives, tenia la visita del líder Esparreguera, amb l’objectiu de  mantenir el seu privilegiat lloc, mto i l’oposició local nou triomf del líder..

 • 52-57: A Gracia els Lluisos i el Collblanc, tindràn un enfrontament a priori molt igualat, amb dos equips amb tres victòries, però els visitants amb un partit menys, victòria visitant que els permet mirar cap a la zona alta.


Partits per avui diumenge:
·         A la Plaça del Nord el Roser voldrà recuperar les bones sensacions, després de dues derrotes consecutives que li han fet perdre el liderat i caure al cinquè lloc i davant tindrà al Sese que els seu bon moment la portat fins al segon lloc. NOMS PROPIS Marc Maldonado i J.A. Bernuz.

·         A Salou els locals, quart classificats, i en molt bon moment s’enfrontaran al Ciutat Vella, que últimament sembla, que han perdut “pistonada”. NOMS PROPIS Eloi Galofré i Pol Bachs.

·         A Can Masallera el Sant Boi, “vorejant” la zona de Perill rebrà la viosita dels Cantaires de Tortosa, tercer classificat. NOMS PROPIS  C. Torres i S. Domenech.


·         Al Puigvert el Castellar rebrà la visita del Torreforta, rival molt qualificat, per un equip amb una única victòria, en l’equip visitant un dels jugadors que marca les diferències com Devon Dorsey i per part local el seu base Ricard Checa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario