domingo, 6 de noviembre de 2016

Partits de dissabte a la #CopaCatBQ BOET mante l'imbatibilitat a la segona prorroga (GR1)i ESPARREGUERA lÍder provisional (GR2)



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 6a.


5-6 Novembre.
Grup 1.

  • BOET, es manté líder i salva l’imbatibilitat a la segona prorroga.
  • VIC  manté el segon lloc amb facilitat.
  • Victòria de la UESC per mirar cap amunt.
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
18.05
TV
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET



U.E. SANT CUGAT

56
60

Diss.
19.45
Castell d’en Planas
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC

C.N. SABADELL

104
61

Diss.
20.00

Sa Costa
C.B. SANT NARCIS

MATARO PARC BOET
90
91

Diss.
20.15

Pavelló Esportiu
C.B. ARTES


CB. SANTA COLOMA

96
61

Diu.
18.00
Escola Pia
WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL

A.E. BADALONES


Diu.
19.15
Pavelló CB. Granollers
CB GRANOLLERS

SANT GERVASI



Diu.
19.30
CP. Sant Josep
CB. ST. JOSEP
SANT QUIRZE B.C.





Partits per dissabte:
  • 56-60: A la Bisbal el titular rebia a la Uesc, en un  partit amb les cameres de TV, que enfrontavà a dos equips amb tres victòries i separats per un sol lloc a la classificació, victòria vallessana que els permet mirar cap amunt.


  • 104-61: A Vic els locals volien consolidar la seva posició davant un Natació Sabadell que la setmana passada va caure com a local, victòria local amb comoditat que li permet mantenir el segon lloc.

  • 90-91: Al Palau Sa costa el Sant Narcís volia fer bona la seva victòria a Mollet, reben la visita ni mes ni menys que del líder imbatut Boet, el partit es va resoldre a la segona prorroga favorable als del Maresme, que continuen líders i imbatuts.

  • 96-61: En el partit de La Jornada l’Artés rebia a domicili al Santa Coloma dos equips amb tres victòries, cinquè i sisè de la classificació, amb opcions de fer un pas endavant, que es va resoldre de forma clara pels locals en gran estat de forma.


  •  
Partits per diumenge:

  • A Sabadell Bàsquet Pia, tot buscant el primer triomf, rebrà la visita del Badalonés, que buscarà allunyar-se de la zona de perill. NOMS PROPIS Pau Viladomat i F. Valle.

  • A Granollers derbi dels Vallès Oriental entre els locals que venen de perdre l’imbatibilitat i el Sant Gervasi, que se li resisteix el primer triomf. NOMS PROPIS Homs i Carter.

  • A Badalona el Sant Josep no pot fer concessions si vol mantenir el seu lloc de privilegi i Sant Quirze allunyar-se de la zona de perill. NOMS PROPIS Pedro Cuesta y Gonzalo Baltà.

Grup 2.

  • L’Esparreguera amb moltes opcions de ser el nou líder, pendent dels partits d’avui.
  • Segona victòria i consecutiva del Reus.
  • Derrota del Salou que per el liderat.
  • Sese cap amunt i com a mínim tercera plaça.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.45

Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL


83
56

Diss.
19.30
Pavelló Municipal
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

C.B. CASTELLAR

78
65

Diss.
19.45
Virrei Amat
SESE

LLUISOS DE GRACIA


79
68

Diss.
19.45
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
84
72

Diu.
12.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”
BASQUET SANT BOI





Diu.
18.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA
A.D. TORREFORTA



Diu.
19.30
Toni Roura
C.B. ALPICAT

CAMPING BIANYA EL ROSER




Partits per dissabte:

  • 83-56: Al Ramón Martí enfrontament entre Esparreguera i Viladecans, dos equips que de moment estan amb els paper canviats els locals l’any passat en la zona baixa de la classificació i aquest any a dalt i Viladecans just a l’inrevés, ampliar victòria local que els situa provisionalment com a líders, tot esperant els partits de la tarda.

  • 78-65: A Reus el Ploms Salle Reus rebia al Castellar dos equips que varen aconseguir la primera victòria la setmana passada, i ara un dels dos sumarà la segona, de forma consecutiva, dons la victòria fou pels del Baix Camp.

  • 79-68: A Barcelona derbi d’històrics del bàsquet de la ciutat comtal i partit de la jornada entre un equip de Sant Andreu el Sese i un altre de Gràcia Lluisos i situats en els llocs cinquè i sisè, victòria local que els assegura el tercer lloc cop a mínim.


  • 84-72: A Tortosa el derbi de les terres tarragonines entre Cantaires, que sembla que ha fet una davallada en el seu joc, i el flamant líder Salou, victòria local que els permet redreçar el rumb i els visitants perden el partit i el liderat.



Partits per diumenge:
·         En partit matinal els locals del Collblanc amb un balanç de 2 i 2 rebràn al Sant Boi, mateixes victòries, però  amb un partit menys jugat. NOMS PROPIS M. Subirachs i Juanma Roncero.

·         A la Ciutadella el Ciutat Vella, que ve d’una derrota en els darrers instants, en el darrer partit,  rebrà al Torreforta, on debuta un nou entrenador i recupera efectius. NOMS PROPIS Toni Roure i Davon Dorsey.


·         A les terres de Lleida l’Alpicat, que va caure derrotat la setmana passada rebrà al Roser, que també va perdre i va deixar el liderat. NOMS PROPIS V. Vinos i Xavi Assalit



No hay comentarios:

Publicar un comentario