martes, 1 de noviembre de 2016

SEMIFINALS LLIGA CATALANA EBA #LligaEbaCAT


SEMIFINALS LLIGA CATALANA EBA.





Avui al pavelló de Can Vinader, a la població de Castelldefels, tindrà lloc les semifinals de la Lliga Catalana, amb la participació dels quatre equips que han obtingut plaça per aquest esdeveniment, com son els amfitrions del Castelldefels, juntament amb Mollet, Martorell i Grup Barna.



L’ordre de partits es el següent a les 17.30 hores obriran foc RECANVIS GAUDI MOLLET i B.C. MARTORELL SOLVIN, en aquests moments si tinguéssim de fer cas a la Lliga estatal diríem que el favorit es Martorell que marxa líder del seu grup amb un 5 de 5, però segur que els vallessans tot i la seva irregularitat inicial amb un  balanç de 3/2 no seran un rival fàcil i deixen un pronòstic obert.



A les 19.30 hores els amfitrions del BBA CASTELLDEFELS i el OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA  es jugaran la segona plaça per la final, en aquest moment els barcelonins es troben amb un bon moment amb un balanç de 3/2 i els locals no acaben de trobar la tecla amb  1-4, encara que a partit únic tot estarà obert i el factor pista potser important.

No hay comentarios:

Publicar un comentario