OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
C.B. CASTELLBISBAL
91
83

• 80-81:  ELS VISITANTS VÀREN SABER DONAR RESPOSTA AL GRAN PRIMER QUART DEL CBS.
Al Joan Carles Navarro després del gran partit del Santfeliuenc a Zaragoza rebia la visita del Cornellà, que també va guanyar l’anterior jornada, dos equips molt igualats sisè i cinquè de la classificació, era un dels partits de la jornada, que sense cap mena de dubte va complir les expectatives, en el que després d’un gran primer quart dels locals, la reacció visitant es concretar en el darrer parcial, gràcies a un triple visitant i que la darrera posició dels locals no reïxis, tot i això la victòria podia haver caigut a qualsevol de les dues bandes. Jugador destacat el local Jeremy Martin 15 punts i 18 de valoració.

• 76-82: VICTORIA DELS ILLENCS QUE ELS PORTA AL CO-LIDERAT.
L’Arenys després de perdre l’imbatibilitat al camp de líder tenia un altre partit compromès davant del Menorca, segon classificat i amb una única derrota, el partit fins al descans va estar dominat pels visitants 28-37, a la represa reacció dels maresmencs que en un final d’infart els va portar a igualar el partit, a la prorroga, però, varen ser mes forts els menorquins i amb un parcial de 4-10 els va dur a la victòria. Jugadors destacats els visitants Jorge Jimenez amb 20 punts d’anotació i Daniel García 20 de valoració.

• 78-76: DERROTA DEL LÍDER TOT I QUE VA ESTAR APUNT DE REMUNTAR.
A Fum d’Estampa un Collblanc que de moment no es el d’altres temporades rebia la visita del Martorell líder imbatut i amb la moral pels núvols desprès de que els d’Adrià Alonso es classifiquessin per la final de la Lliga Catalana, victòria local que tot i la derrota permet als visitants conservar el liderat, en un partit on els locals al final del tercer quart dominaven 61-43, però la reacció dels visitants en el darrer quart 17-33, va estar apunt de consumar la remuntada, ja que vàren tenir l’ultima pilota, però finalment la victòria es va quedar a l’Hospitalet. Jugadors destacats el visitant Cristian Oliva amb 24 punts d’anotació i el local Ignasi Belver amb 19 de valoració.

• 92-93: ELS VISITANTS MES ENCERTATS EN ELS DARRERS SEGONS.
A Sabadell i amb horari matinal el Sant Nicolau rebia al Olivar en un duel directa entre dos equips,  amb una única victòria i en que el triomf servia per allunyar-se de la zona de perill, el partit va estar dominat en molts moments pels locals però una vegada mes les errades els condemnen a la derrota, al final del quaranta minuts i amb 82-80 i manca d’un segon pel final no varen saber defensar un “alley-oop” i Pursal anota l’empat a 82 i a la prorroga després d’anar guanyant als darrers segons 92-91, reben una cistella per part visitant 92-93  i el darrer atac la pilota no arriba a cistella i la victòria marxa cap a Zaragoza i potser el mèrit dels visitants es que en cap moment s’han donat per vençuts, jugadors destacats el visitant Joan Ferrán Bernacer amb 25 punts d’anotació i el pivot local Larry Ewulu 32 de valoració.

• 78-63: ARRIBA LA PRIMERA DEL JAC I ELS VISITANTS CLAVATS EN LES DUES VICTÒRIES.
A l’Espanya Industrial nova oportunitat pel Jac Sants d’estrenar-se en les victòries davant d’un Mataró que encadenava tres derrotes de forma consecutiva, els de Sants han dominat el partit de sortida així al descans manaven 38-27, a la represa reacció visitant 17-21, els locals ja temien una remuntada més dels oponents però aquesta vegada els locals han fet un molt bon darrer quart i amb 23-15 han consolidat el primer triomf, que els permet deixar de moment el darrer lloc de la taula classificatòria. Jugador destacat el visitant Santi Serratacó amb 19 punts d’anotació i 36 de valoració.

• 50-81: ELS MALLORQUINS HAN SUPERAT CLARAMENT ALS LOCALS.
A Salt els locals, amb tres derrotes seguides rebien al Calviá, que va superar al seu rival com a local i ja té dues victòries, era un partit pels gironins per redreçar el rumb i pels visitants per allunyar-se dels darrers llocs i els mallorquins vàren estar molt superiors, si al descans ja dominaven 29-41, a la represa varen continuar ampliant el seu avantatge fins al +31 final, amb destacada actuació del seu jugador Ivan Matamala amb 27 punts i 29 de valoració.

• 91-83: CINQUANTA PUNTS AMB 20 MINUTS, VAREN SER IMPOSSIBLES DE REMUNTAR.
A la Nau del Clot, un altre partit de la jornada, entre el Barna, que amb dues victòries seguides s’ha situat a la part alta de la classificació, just darrera del seu rival els vallessans del Castellbisbal, ambdós amb tres partits guanyats, victòria local que dona als barcelonins el tercer lloc de la classificació, en un partit que va començar molt mogut amb un quart per cada equip i un marcador al descans d’empat a 44, però el parcial de la represa 23-13, ja va fer impossible la reacció vallessana. Jugadors destacats el local Bartomeu Martínez amb 24 punts i 26 de valoració i el visitant Marc Ivan Mañes, amb la mateixa valoració.

Grup C-B.

Tres equips al capdavant amb una única derrota QUART, lider, PARDINYES, segon i PALMA, tercer.

75

• 68-75: VICTÒRIA I CO-LIDERAT PELS DE PALMA.
A la Blanca Subur el Sitges que venia de fer un gran partit a Lleida, tot i caure derrotat a la prorroga, rebia al Palma un dels capdavanters de la categoria, amb una única derrota, victòria visitant que el situa co-lider, en un partit on el primer parcial 17-31, va marcar de manera evident el devenir del partit, on vàren destacar en anotació el visitant Joan Reda 19 i en valoració Eduard Riu, per part local i Gabriel Serra, pels visitants, ambdós amb 19.

• 72-63: ELS LOCALS TRENQUEN EL PARTIT EN EL DARRER QUART.
El Muro que va guanyar a domicili al Cerdanyola rebia a un Igualada, que va caure com a local i que no li acaba d’agafar el ritme a la temporada, tercera victòria de la temporada dels locals davant dels de l’Anoia, que no reaccionen, en un partit en que tot i el mal començament dels visitants 16-7, la seva reacció no es va fer esperar, així al descans dominaven 30-32, a la represa va seguir el domini visitant, però en el darrer parcial va aparèixer el Muro dels primers minuts i amb parcial de 26-11, va sentenciar el partit al seu favor. Jugadors destacats el visitant Miguel Àngel García amb 18 punts al igual que el local Bernardo Garcia, que va fer també la millor valoració del partit 23.

• 88-72: ELS VALLESSANS AGUANTEN TRENTA MINUTS, PERÒ FINALMENT EL TRIOMF ES LOCAL.
A Valls els locals rebien al Cerdanyola, enfrontament entre dos equips els locals que volen allunyar-se de la zona de perill i els visitants deixar l’últim lloc de la classificació, victòria local concretada al darrer quart, en un partit que va començar amb iniciativa visitant 16-21, reaccionaren el locals arribant al descans 41-42, però a la represa el domini local fou especialment clar en el darrer quart, amb destacada actuació del jugador local Jonathan Medina amb 20 punts i 24 de valoració.

• 76-74: ELS PETITS DETALLS DECIDEIXEN EL PARTIT DE LA JORNADA.
A Quart, en el partit de la jornada, els locals líders, buscaven mantenir la seva privilegiada posició davant d’un Mollet que vol tornar a ser el de la temporada passada i lluitar per els llocs de privilegi, tot i que ve de dues ensopegades, una de lliga regular i una altre de la semifinals de Lliga Catalana, el domini vallessá a la primera part no els va portar a la victòria després de la gran reacció local a la represa que els permet mantenir el liderat. Jugador destacat Albert Masllorens 16 punts i 19 de valoració.

• 72-98: DOMINI TOTAL DELS VISITANTS QUE NO HAN DONAT OPCIONS ALS LOCALS.
L’Andorra vs Castelldefels,  partit de lluita directa per sortir de la zona de perill, els locals venien d’una clara derrota i en canvi el visitants d’accedir a la final de la Lliga Catalana, victòria clara dels visitants que fan un pas endavant i els locals son ara últims classificats, en un partit amb destacada actuació del visitant ANDREU SESE AMB 19 PUNTS I 30 DE VALORACIÓ.

• 98-82: LA “TERRIBLE” SEGONA PART DELS LOCALS SUPERA ALS VISITANTS.
A Sant Adrià l’Ubsa rebia la visita del Barberà, els locals la setmana passada es vàren retrobar amb la victòria i els vallessans situats al segon lloc de la taula classificatòria, victòria local per escalar posicions  la classificació, ara son sisens i els vallessans baixen al quart lloc, tot per una segona part espectacular dels adrianencs, tot i la destacada actuació del visitants Joan Jordi Vall-llobera amb 26 punts i 31 de valoració.

• 72-75: ELS LLEIDATANS JA SON SEGONS SUPERANT UN GRAN ADVERSARI.
A El Masnou, els locals guanyadors en el seu desplaçament a Igualada, rebien la visita del Pardinyes, tercers a la classificació, una victòria aproparia als del Maresme a la part alta o consolidaria als de la Terra Ferma a la zona de privilegi, victòria visitant que els dona el segon lloc a la classificació, en un partit molt igualat, 34-31, al descans i a manca de deu minuts 48-47, però en el darrer parcial els de la Terra Ferma donaran la volta al marcador, destacada actuació dels visitants Sergi Ruiz i Carlos Gasqué amb 16 punts d’anotació com el local Albert Valle, que també va fer 16 de valoració.

MVP de la jornada amb 36 de valoració Santi Serratacó (Mataró), amb 33 minuts en pista; tirs de 2 punts 6/12  50%; tirs de 3 punts 0/0  0%; tirs lliures 7/11  64%; assistències 5, rebots 12, faltes rebudes 12, pilotes perdudes 3 i pilotes recuperades 3.

MÀXIM ANOTADOR de la jornada amb 27 punts Ivan Matamala (Calvia), amb 28 minuts en pista; tirs de 2 punts 4/4  100%; tirs de 3 punts 6/10  60%; tirs lliures 1/1 100%; assistències 2, rebots 4, faltes rebudes 0, pilotes perdudes 2 i pilotes recuperades 2.