viernes, 11 de noviembre de 2016

SETENA JORNADA a la #CopaCatBQ amb tres partits destacats Boet vs Granollers, Sant Quirze vs Pia i Roser vs Sese



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 7a.

12-13 Novembre.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Boet  vs Granollers i Sant Quirze vs Basquet Pia.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
19.105

Les Naus
C.N. SABADELL

CB. ST. JOSEP



Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA

CB VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
19.30

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET

CB GRANOLLERS



Diss.
19.30

ZEM
Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT
A.E. BADALONES


Diu.
17.00
Gimnás Municipal
SANT QUIRZE B.C.

WHATS AP
BASQUETPIA  SABADELL



Diu.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

C.B. ARTES



Diu.
17.45
Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
C.B. SANT NARCIS




Partits per dissabte:
  • A les Naus del Natació Sabadell els vallessans amb una única victòria, buscaràn la segona amb la visita del Sant Josep, tercer classificat, i disposat a seguir en els llocs de privilegi. NOMS PROPIS Jonathan Ramírez i Pedro Cuesta.

  • A Joan del Moral el Santa Coloma, els colomencs situats a mitja taula buscaràn apropar-se a la zona noble, amb la visita del segon classificat, el potent Vic. NOMS PROPIS Julià Garrote i Juan Carlos Pulido.

  • A Mataró un dels partits de la jornada entre el líder invicte Boet i el Granollers, amb una única derrota, quart classificat, que buscarà sorprendre al líder. NOMS PROPIS Smith i Carles Homs.

  • Al Sant Cugat la Uesc després de la seva important i “televisiva” victòria de l’anterior jornada s’enfrontarà al Badalonés, lluitant per sortir de la zona de “permanència”. NOMS PROPIS Robert Cosials i José Miranda.



Partits per diumenge:

  • A Sant Quirze duel vallessá, quasi local, entre el Sant Quirze i Basquet Pia de Sabadell, dues localitats pràcticament enganxades i amb dos equips igualats a la taula classificatòria. NOMS PROPIS Gonzalo Baltà i Damià Paez.

  • A Mollet el Sant Gervasi, encara sense conèixer la victòria, rebrà a l’Artés el segon millor atac de la competició, potser no es el millor rival per estrenar-se, però mai se sap i s’ha de jugar. NOMS PROPIS  Carter i Oriol Sensat.

  • Al Empordà el derbi gironí entre la Bisbal i el Sant Narcís, amb dos equips separats per dos llocs i una victòria. NOMS PROPIS Genis Castillo i Gerard Ballell.

Grup 2.

· PARTIT DE LA JORNADA
·  Roser vs Sese.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
19.15

Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL

C.B. ALPICAT




Diss.
19.30
Pavelló Municipal
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS

TENEA CB. ESPARREGUERA



Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diu.
12.15
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

SESE



Diu.
18.00
Pavelló Municipal
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU
C.B CIUTAT VELLA




Diu.
18.00
Can Masallere
BASQUET SANT BOI

C.B. CANTAIRES TORTOSA



Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR

A.D. TORREFORTA




Partits per dissabte:

  • A Viladecans el locals buscaràn el segon triomf per abandonar el lloc de descens i els visitants per consolidar el seu lloc en la zona tranquil·la. NOM PROPIS  Jordi Sabaté i Oriol Balsells.

  • A la capital del Baix Camp el Ploms Salle Reus amb molt bona dinàmica, dues victòries consecutives, tindràn la visita del líder Esparreguera, que lluitarà per mantenir el seu privilegiat lloc. NOMS PROPIS L. González i Guillem Pedreny.

  • A Gracia els Lluisos i el Collblanc, tindràn un enfrontament a priori molt igualat, amb dos equips amb tres victòries, però els visitants amb un partit menys. NOMS PROPIS Francesc Plà i Marc Subirachs.


Partits per diumenge:
·         A la Plaça del Nord el Roser voldrà recuperar les bones sensacions, després de dues derrotes consecutives que li han fet perdre el liderat i caure al cinquè lloc i davant tindrà al Sese que els seu bon moment la portat fins al segon lloc. NOMS PROPIS Marc Maldonado i J.A. Bernuz.

·         A Salou els locals, quart classificats, i en molt bon moment s’enfrontaran al Ciutat Vella, que últimament sembla, que han perdut “pistonada”. NOMS PROPIS Eloi Galofré i Pol Bachs.

·         A Can Masallera el Sant Boi, “vorejant” la zona de Perill rebrà la viosita dels Cantaires de Tortosa, tercer classificat. NOMS PROPIS  C. Torres i S. Domenech.


·         Al Puigvert el Castellar rebrà la visita del Torreforta, rival molt qualificat, per un equip amb una única victòria, en l’equip visitant un dels jugadors que marca les diferències com Devon Dorsey i per part local el seu base Ricard Checa.


No hay comentarios:

Publicar un comentario