jueves, 17 de noviembre de 2016

SETENA JORNADA #CopaCatBQ Gr 1. Boet lider imparable quatre equips en lluita pel segon lloc Gr 2. Esparreguera Líder, seguir de Salou i Roser

COPA CATALUNYA MASCULINA
PARTITTS DE DISSABTE I LA PRÈVIA DELS PARTITS DE DIUMENGE
JORNADA 7a.

12-13 Novembre.
Grup 1.

• El líder Boet segueix al seu ritme imparable.
  • Quatre equips en la lluita per la tercera plaça, Sant Josep, Vic Artes i Uesc.

71

• 78-86: TREBALLADA VICTÒRIA DEL “SANT PEP” QUE LI DONA EL SEGON LLOC.
A les Naus del Natació Sabadell els vallessans amb una única victòria, buscaven la segona, amb la visita del Sant Josep, tercer classificat, i disposat a seguir en els llocs de privilegi, victòria visitant que els permet situar-se segons a la classificació, els sabadellencs queden en situació compromesa, el partit va estar molt igualat, així al descans l’avantatge visitant era mínim 35-36 i amb aquesta tònica es va arribar als minuts finals amb empat a 74-74, però un  parcial de 4-12, en els darrers dos minuts va donar la victòria als visitants, tot i la destacada actuació del local Jonathan Ramírez amb 32 punts i 31 de valoració.

• 80-78: UN TRIPLE EN ELS DARRERS INSTANTS CONSUMA LA REMUNTADA LOCAL.
Al Joan del Moral de Santa Coloma, els colomencs situats a mitja taula buscaven apropar-se a la zona noble, amb la visita del segon classificat, el potent Vic, victòria local amb un triple als darrers instants d’Arredondo, que allunya al vigetans del líderat i ara son tercers i els locals es situen en sisè lloc, el partit va començar amb domini local 27-19, al primer quart, però la reacció dels vigetans va ser immediata així al descans ja dominaven 39-46, a la represa reacció dels locals que vàren ajustar el marcador 59-62, però en el darrer minut amb avantatge visitant 74-78, dos triples del mateix jugador varen permetre als locals donar la volta al resultat, tot i la destacada actuació dels visitants Julià Garrote amb 22 punts i Âlex Pou 22 de valoració

• 106-64: EXHIBICIÓ DEL LÍDER BOET I DEL SEU JUGADOR MARC RUBIO.
A Mataró un dels partits de la jornada entre el líder invicte Boet i el Granollers, amb una única derrota, quart classificat, que buscavà sorprendre al líder, res mes lluny de la realitat, espectacular partit dels locals que de moment segueixen el seu impecable camí i per la seva part els vallessans ara son cinquens, el partit va tenir dues parts ben diferenciades fins al descans partit equilibrat 37-34, però a la represa el locals varen anotar ni mes ni menys que 69 punts, amb un gran encert del 60% en tir de dos, 61% en triples i 74% en tirs lliures, per tant tot queda dit un líder espectacular davant del qual els vallessans poc podien fer, amb destacada actuació del jugador local Marc Rubio amb 37 punts i 41 de valoració.

• 67-51: ELS VALLESSANS DECIDEIXEN A LA SEGONA PART AMB UNA EXCEPCIONAL DEFENSA.
A Sant Cugat la Uesc després de la seva important i “televisiva” victòria de l’anterior jornada s’enfrontava al Badalonés, lluitant per sortir de la zona de “permanència”, victòria local que aprofitant errades d’altres els situa en la lluita pel tercer lloc, en un partit on fins al descans el joc va estar igualat 37-35, però a la represa el millor joc local a partir d’una gran defensa, només 16 punts en contra, varen decidir el partit on destacaren els locals Enric Bas 16 punts i Robert Cosials 24 de valoració..

• 96-71: EL DERBI DELS VALLÈS PELS LOCALS.
A Sant Quirze duel vallessá, quasi local, entre el Sant Quirze i Basquet Pia de Sabadell, dues localitats pràcticament enganxades i amb dos equips igualats a la taula classificatòria, partit dominat pels locals, que al descans ja manaven amb claredat 52-35 i tot i que els sabadellencs reduïren distancies, a la represa amb un parcial de 16-21, al darrer quart els locals augmentaren novament les diferències, gràcies al major encert en els tirs de tres punts 14 anotats pels locals i només 5 pel visitants, amb destacada actuació de Ricardo Baltá amb 28 punts i 31 de valoració.

• 85-89: ELS MOLLETENCS HO POSAREN MOLT DIFICIL ALS DEL BAGES.
A Mollet el Sant Gervasi, encara sense conèixer la victòria, rebia a l’Artés el segon millor atac de la competició i després d’aquesta jornada, el millor, potser no era el millor rival per estrenar-se, però ho tingueren aprop, el partit va començar amb domini visitant tot i no ser molts superiors de mica en mica vàren anar ampliant el seu avantatge 57-69, a la fi del tercer quart i tot i l’avantatge els visitants no ho tingueren fàcil, ja que en el darrer minut el marcador es va ajustar fins al 82-83, per tant tot era possible, però el millor encert visitant va decidir amb un parcial de 3-6, sobre tot des del tir lliure, destacada actuació dels locals D. Montes amb 24 punts i I. Carter 25 de valoració.

• 61-71: EL DERBI MARXA CAP A GIRONA.
A l’Empordà derbi gironí entre la Bisbal i el Sant Narcís, amb dos equips separats per dos llocs i una victòria, amb aquest resultat tots dos equips tenen tres victòries i ara son el visitants els que estan per davant a la classificació, en un partit bastant igualat i que va arribar a la fi del tercer quart 46-48, per tant tot era possible, però tot i l’esforç local els visitants foren millors i no donaren opcions per la remuntada de l’adversari, en un partit on va destacar el local Marc Nieto 17 punts i 28 de valoració.

81

• 78-80: LA REMUNTADA LOCAL NO VA TENIR EL PREMI  DE LA VICTÒRIA.
A Viladecans els locals buscaven el segon triomf per abandonar el lloc de descens i els visitants per consolidar el seu lloc en la zona tranquil·la, victòria difícil pels visitants que s’apropen a la part alta i els locals no surten del descens, en un partit, amb iniciativa dels lleidatans que al descans dominaven 39-47, però a la represa paulatinament els locals anaren reduint les diferencies fins al 67-68 al minut 34 i 78-79, en els instants finals, sense que pogueren culminar la remuntada, el que dona la victòria als visitants, amb destacada actuació del seu jugador O. Balsells amb 29 punts i 30 de valoració.

• 61-67: L’ENCERT EN ELS DARRERS DOS MINUTS DONA UNA NOVA VICTÒRIA AL LIDER.
A la capital del Baix Camp el Ploms Salle Reus amb molt bona dinàmica, dues victòries consecutives, tenia la visita del líder Esparreguera, amb l’objectiu de  mantenir el seu privilegiat lloc, tot i l’oposició local nou triomf del líder, en un partit on els del Baix Llobregat vàren sortir amb molta empenta 15-25, però de mica en mica els reusencs anaren reduint les diferencies igualant el marcador a manca de cinc minuts i entraren en els darrers dos minuts amb avantatge 61-59, però un parcial de 0-8 va donar un nou triomf als líders, amb destacada actuació del seu jugador G. Pedreny amb 24 punts i 27 de valoració.

• 52-57: EL SEGON QUART VA SER DETERMINANT PEL DESENLLAÇ DEL PARTIT.
A Gracia els Lluisos i el Collblanc, tenien un enfrontament a priori molt igualat, amb dos equips amb tres victòries, però els visitants amb un partit menys, victòria visitant que els permet mirar cap a la zona alta i entrar en la lluita pel tercer lloc, en un partit on el segon quart 7-22, va ser determinant i aquesta diferència va pesar com una llosa als locals, que tot i això vàren anar retallant diferències fins al 52-57 i que es podien haver acostat mes sinó erren dos tirs lliures en els darrers instants, que potser els hagueren donat opcions de forçar la prorroga, amb destacada actuació del visitant Marcos Abrines  amb 13 punts i 15 de valoració.

·         71-54: EL DERBI BARCELONÍ PELS LOCALS QUE TORNEM AL CAMI DE LES VICTÒRIES.
A la Plaça del Nord el Roser volia recuperar les bones sensacions, després de dues derrotes consecutives que li van fer perdre el liderat i caure al cinquè lloc i davant tenia al Sese que el seu bon moment el va portar fins al segon lloc, amb aquest resultat els locals ara son tercers i els visitants cinquens, en un partit de domini local de sortida 19-7, però amb reacció visitant que al minut 27 va posar el marcador amb un ajustat 41-38, però la seva reacció va arribar fins aquí sense continuïtat el que va permetre una còmoda victòria local amb destacada actuació del visitant Guillem Andreu amb 17 punts d’anotació i el local Xavi Assalit amb 26 de valoració.

·         94-83: VICTÒRIA LOCAL QUE LI VAL EL SEGON LLOC.
A Salou els locals, quart classificats, i en molt bon moment s’enfrontaven al Ciutat Vella, que últimament sembla, que han perdut “pistonada”, victòria local que els dona el segon lloc a la taula classificatòria i deixa als barcelonins amb situació compromesa, en un partit dominat àmpliament pels locals que al descans ja guanyaven 47-36 i que ampliaren a la represa fins al 67-50, i tot i que reaccionaren els visitants anotant 33 punts al darrer quart el partit ja estava pràcticament decidit, tot i la bona actuació del seu jugador Pol Bachs amb 26 punts i el local Crabtree amb 25 de valoració.

·         90-88: CADA EQUIP VA TENIR LES SEVES OPCIONS.
A Can Masallera el Sant Boi, “vorejant” la zona de Perill rebia la visita dels Cantaires de Tortosa, tercer classificat, apurada victòria local que els allunya del descens i els visitants ara son quarts, en un partit amb cert domini visitant fins al descans 43-50, però amb reacció a la represa per part local 71-70 a la fi del tercer quart, per tant deu minuts per decidir la sort del partit, que va arribar igualat al darrer minut 86-82,  el major encert local els va donar la victòria amb destacada actuació dels visitants David King amb 21 punts d’anotació i Sergi Domènech 26 de valoració.

·         63-82: SEGON QUART DECISIU PER LA SORT DEL PARTIT.

Al Puigvert el Castellar rebia la visita del Torreforta, rival molt qualificat, de sortida domini visitant 13-18, al primer quart, però la clau del partit va estar al segon quart quant amb un marcador de 22-32, es produeix una gran reacció local que va situar-se 33-34, però no va tenir continuïtat ja que el visitants amb un altre parcial de 0-10,  va deixar el marcador amb 33-43 i a partir d’aquí es va accentuar el domini visitant que va passar a controlar totalment el partit, per tant victòria dels tarragonins que els situa a la lluita per la quarta plaça i els locals lluitant per allunyar-se del descens. Jugador destacat el visitant Trautman amb 28 punts i 20 de valoració.