domingo, 20 de noviembre de 2016

PARTITS DE DISSABTE a #LigaEba Reaccionen Cornellá, Collblanc i Santfeliuenc al GR. C/A i Quart nou lider per la derrota de Pardinyes al GR. C/B



LIGA EBA
PARTITS DE DISSABTE i LA PRÈVIA JORNADA 8.

19-20 novembre
Grup C-A.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Barberà vs Martorell i Sant Nicolau vs Jac.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Fonts de les Creus
ARENYS BASQUET JOVENTUT

C.B. CORNELLÁ
64
72

Diss.
18.30
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLBLANC

SIMPLY OLIVAR
81
78

Diss.
20.00
Joan Carles Navarro
C.B. SANTFELIUENC

MATARÓ FEIMAT

83
61

Diu.
12.30
Pavelló Galatzo
C.B. CALVIA

MADE IN MENORCA


Diu.
17.30
Pavelló Carrer Jardí
SABADELL SANT NICOLAU
JAC SANTS


Diu.
18.00
Nau del Clot
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA
B.C. MARTORELL SOLVIN


Diu.
19.30
Illa Esportiva
C.B. CASTELLBISBAL
MULTIOPTICAS CB. SALT



Partits d’ahir  dissabte:

  • 64-72: A Fonts les Creus l’Arenys que havia tornat al camí de les victòries i de quina manera a Zaragoza, s’enfrontava amb duel molt igualat al Cornellà que fou sorprès a domicili la setmana passada, victòria visitant que els permet recuperar posicions, amb un esplèndid darrer quart.

  • 81-78: A Fum d’Estampa el Collblanc, que de moment, no es ni molt menys el de temporades passades, rebia a un rival, El Olivar, que tot i estar en zona compromesa, es sempre un rival incòmode, victòria local que després d’un gran segon quart, va estar apunt de ser remuntat per la reacció visitant

  • 83-61: Al Joan Carles Navarro, el Santfeliuenc que havia encadenat, dues derrotes, que el van portat a una victòria de la zona compromesa, rebia a un Mataró, que s’ha quedat “clavat” amb dues victòries, victòria local en un gran partit a partir d’un espectacular primer quart, que ha marcat la tendència del partit, on podem destacar la tornada de Xavi Guirao, després de la seva lesió.


Partits per avui diumenge:

  • En partit matinal derbi balear entre un Calvià que esta en molt bona dinàmica, amb tres victòries seguides, i un Menorca que estrena liderat.

  • A Sabadell un dels partits de la Jornada entre el Sant Nicolau i el Jac Sants, ambdós amb dues victòries i lluitant per allunyar-se del descens, els locals buscaràn la primera victòria com a locals i els visitants, continuar la reacció amb la tercera consecutiva.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
  • L’altre partit de la jornada al Clot entre el Grup Barna, tercer classificat, que necessita el triomf per mantenir aquest lloc i el Martorell, fins fa una jornada líder, i que dues derrotes consecutives li vàren fer perdre aquesta condició.

  • A Castellbisbal els locals, quarts classificats i amb molt bona dinàmica rebran al Salt els gironins necessiten una victòria per sortir del descens.


Grup C-B.

  • La derrota del lider Pardinyes a Valls, porta novament a Quart al primer lloc, que comparteixen amb el Palma.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
17.00
Polideportivo Muro
A.E. MURO BASKET ACADEMY

PALMA AIR EUROPA

64
72

Diss.
17.45
Joana Ballart
C.B. VALLS NUTRION

FLOR DE VIMBODY PARDINYES LLEIDA

79
63

Diss.
18.00
Pins Vents
BASQUET SITGES
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET
55
73

Diss.
20.15
Poliesportiu
VIVE EL MASNOU BASQUETBOL

BBA CASTELLDEFELS

69
74

Diss.
20.30
Pavelló Municipal
C.B. QUART GERMANS CRUZ
U.E. BARBERA TEAM VALUES

85
58

Diu.
18.00
Poliesportiu
B.C MORABANC ANDORRA
U.B. SANT ADRIA


Diu.
18.45
Guiera
C.B. CERDANYOLA AL DIA

PHYSIC IGUALADA





Partits d’ahir dissabte:

  • 64-72: A Muro el derbi mallorquí entre l’equip local i el Palma, els locals per allunyar-se de la zona compromesa  i el visitants per seguir d’aprop al líder, victòria visitant que els permet a tornar a ser co-liders per la derrota de Pardinyes.

  • 79-63: A Valls els locals a una victòria de la zona de descens rebien la visita del líder Pardinyes que lluitaria per un triomf per mantenir la seva posició, victòria local basada en un gran darrer quart en que va superar clarament al líder, que ara comparteix posició amb altres dos equips.

  • 55-73: A la Blanca Subur enfrontament entre el Sitges i el Mollet, separats per una victòria, el triomf allunyaria als locals de la zona compromesa i aproparia als visitants a la zona alta, victòria dels vallessans que els permet apropar-se a la zona alta i lluitar per la quarta plaça a una victòria dels líders.


  • 69-74: El Masnou rebia al Castelldefels en un altre enfrontament entre equips separats per una victòria, els locals un triomf el aproparia a la zona alta i al visitants posaria marge amb la zona compromesa, victòria visitant amb una gran remuntada a la segona part que els permet aconseguir el quart triomf.

  • 85-58: El Quart rebia al Barberà, en el partit de la jornada, segon contra tercer, dos equips que venien de sensacions oposades els visitants de guanyar i millorar la seva classificació i els locals de perdre amb claredat i deixar el liderat, no cal dir que el triomf tenia un valor capdal i així va ser gran victòria local superant amb claredat als vallessans i que els porta a recuperar el liderat.


Partits per avui diumenge.

  • L’Andorra rebrà al Ubsa, els de Santa Coloma amb una tendència ascendent després de la gran victòria de la setmana passada i els locals una victòria el podria permetre abandonar el lloc de descens.

  • A Cerdanyola els locals amb una millora evident, rebran a l’Igualada, la victòria permetria als locals augmentar les seves opcions d’allunyar-se del descens i als de l’Anoia una posició més còmode.





No hay comentarios:

Publicar un comentario