viernes, 25 de noviembre de 2016

LA PRÈVIA JORNADA 9a #CopaCatBQ DESTACATS Lluisos vs Ciutat Vella; Roser vs Sese; Bisbal vs Artés i Boet vs Vic



COPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 8a.

26-27 Novembre.
Grup 1.

  • PARTITS DE LA JORNADA
  • Bisbal vs Artés i  Boet vs Vic.



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45

Pavelló Municipal
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET
C.B. ARTES



Diss.
17.45
Les Naus
C.N SABADELL

A.E. BADALONES


Diss.
18.00

Sa Costa
C.B. SANT NARCIS
CB GRANOLLERS



Diss.
19.15

Eusebi Millán
MATARO PARC BOET
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC


Diss.
19.30
Zem Rbla. Del Celler
U.E. SANT CUGAT

SANT QUIRZE B.C.



Diss.
19.30
Joan del Moral
CB. SANTA COLOMA
BASQUETPIA  SABADELL
WHATS AP


Diu.
17.30
Col.legi Sant Gervasi
SANT GERVASI

CB. ST. JOSEP





Partits per demà dissabte:

  • En un dels partits de la jornada a la Bisbal els locals amb zona de perill rebràn a l’Artés, que després de guanyar al líder es situa en quarta posició, els locals buscaràn allunyar-se del perill i els visitants mantenir-se en llocs de Play Off.. NOMS PROPIS Marc Nieto i Edu Boja.

  • A les Naus el Natació Sabadell, amb un únic triomf, necessita una victòria amb urgència i rebrà la visita del Badalonés, als que el triomf els permetria allunyar-se de la zona de perill. NOMS PROPIS Jonathan Ramírez i Ferrán Valle.

  • Al Palau Sa Costa el gironins del Sant Narcís amb quatre triomfs i amb zona tranquil·la rebràn un Granollers que vol tornar a entrar en zona de Play Off.  NOMS PROPIS Gerard Ballell i Jordi Ferrando.

  • El Boet torna al Eusebi Millán, després de perdre el liderat, ara es co-lider, i en un altre partit de la jornada rebrà ni mes ni menys que al Vic instal·lat a la zona noble, a una victòria del líder, un triomf valdria a ambdós per confirmar posicions. NOMS PROPIS  Marc Rubio i Julià Garrote.

  • Derbi vallesà a Sant Cugat on la Uesc rebrà la visita del Sant Quirze, els locals buscaràn seguir de prop als primers classificats i els visitants sortir de la zona compromesa. NOMS PROPIS  Patrik Reyes i Ricardo Baltá.

  • A Santa Coloma els locals amb quatre victòries buscaràn consolidar la seva posició, en zona tranquil·la, davant del Sant Quirze, que es vol allunyar del perill. NOMS PROPIS  Alex López i Oriol Andrés.



Partit per diumenge:

  • A Mollet el Sant Gervasi una setmana més buscant la primera victòria, rebràn la visita del Sant Josep líoder que voldrà mantenir la seva privilegiada posició. NOMS PROPIS Ian Carter i Pedro Cuesta.

Grup 2.

· PARTITS DE LA JORNADA
· Lluisos  vs Ciutat Vella i Roser vs Cantaires.




DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
18.15
Can Masallera
BASQUET SANT BOI
A.D. TORREFORTA



Diss.
19.15
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
C.B. ALPICAT



Diss.
20.00
Plaça del Nord
LLUISOS DE GRACIA
C.B CIUTAT VELLA



Diss.
20.15
Joaquim Sirolla
ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
SESE



Diu.
12.30
Podium
C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”



Diu.
12.45
Estació del Nord
CAMPING BIANYA EL ROSER

C.B. CANTAIRES TORTOSA



Diu.
19.00
Puigvert
C.B. CASTELLAR
VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOU



Partits per demà dissabte:

  • A Can Masallera Sant Boi vs Torreforta, duel entre dos equips separats per una victòria els locals per allunyar-se de la zona compromesa i el visitants per mirar cap amunt. NOM PROPIS  Raül Fernández i Devon Dorsey.

  • El líder Esparreguera torna a jugar al Ramón Martí, on esta molt fort i davant tindrà l’Alpicat, els lleidatans voldràn esmenar l’ensopegada de la setmana passada, per apropar-se a  la zona alta. NOMS PROPIS Marc Jorba i Víctor Vinos.

  • A la Plaça del Nord derbi barceloní i partit de la jornada, Lluisos vs Ciutat Vella, entre dos equips amb tres victòries i que volen sortir com més aviat millor de la zona compromesa, l’emoció i l’espectacle esta assegurat. NOMS PROPIS Francesc Plà i Pol Bachs.

·         A Reus el Ploms Salle, que ve d’obtenir una important victòria a Lleida, voldrà consolidar la bona dinàmica tot reben al Sese, els de Sant Andreu,  voldràn mantenir la seva bona col·locació a la taula classificatòria. NOMS PROPIS   David Mesa i Gonzalo Vázquez.




Partits per diumenge:

·         A Viladecans els locals un cop abandonat el darrer lloc de la classificació buscaràn un difícil triomf davant d’un Collblanc decididament cap amunt. NOMS PROPIS  Albert Meri i Rafael José Melgarejo.

·         A l’estació del Nord un altre partit de la jornada Roser vs Cantaires, entre dos equips amb les mateixes victòries, cinc, i situats en tercer i quart lloc respectivament, el guanyador consolidarà posicions i el perdedor perdrà la preuada situació de Play Off. NOMS PROPIS Marc Palau i David King.


·         Al Puigvert el Castellar buscant la segona victòria i poder deixar la darrera posició, davant del Salou segon classificat i que una victòria li permetria seguin amb la seva destacada classificació. NOMS PROPIS Marc Algar i Eloi Galofré.


No hay comentarios:

Publicar un comentario