domingo, 13 de noviembre de 2016

Partits de dissabte 7a Jornada #LigaEba Victòries importants de Sant Nicolau, Castellbisbal i Arenys al C/A i nou lider al C/B per la derrota del Quart serà Pardinyes o Palma



LIGA EBA
PARTITS DE DISSABTE I LA PRÈVIA JORNADA 7.

12-13 novembre
Grup C-A.

  • PARTIT DE LA JORNADA
  • Jac Sants vs Santfeliuenc
  • Importants victòries de Sant Nicolau, Castellbisbal i Arenys.


DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
18.30
Parc Esportiu
C.B. CORNELLÁ
SABADELL SANT NICOLAU
76
77

Diss.
19.45
Josep Mora
MATARÓ FEIMAT

C.B. CASTELLBISBAL
73
77

Diss.
20.00
Miralbueno
SIMPLY OLIVAR
ARENYS BASQUET JOVENTUT
68
90

Diu.
12.30
Pavelló Esportiu
Municipal
B.C. MARTORELL SOLVIN
C.B. CALVIA



Diu.
13.00
Espanya Industrial
JAC SANTS
C.B. SANTFELIUENC



Diu.
17.00
Ses Canaletes
MADE IN MENORCA
ARACENA AEC COLLBLANC


Diu.
18.45
Pavelló Municipal
MULTIOPTICAS CB. SALT
OUTLET MOTO C.B. GRUP BARNA



Partits d’ahir  dissabte:

  • 76-77: Al Parc Esportiu el Cornellà, guanyador del derbi de Sant Feliu, rebia als sabadellencs del Sant Nicolau, que no acaben d’arrencar i que venen d’una derrota a la prorroga com a locals, victòria visitant aquesta vegada el final ajustat cau al cantó dels col·legials.


  • 73-77: Al Josep Mora el Mataró que ha encadenat quatre derrotes de forma consecutiva rebia la visita del Castellbisbal, situats al cinquè lloc de la classificació, tot i que venen d’una derrota amb el Barna, victòria visitant que deixa als locals en situació compromesa i als vallessans en quarta posició.

  • 68-90: Al Miralbueno el Olivar guanyadors de la prorroga de Sabadell, rebien l’Arenys que desprès d’un bon inici ha encadenat dues derrotes, victòria dels maresmencs que recuperen sensacions en un gran partit i els locals segueixen en situació compromesa.

Partits per avui diumenge:

  • A Martorell el líder que va perdre l’imbatibilitat la setmana passada s’enfrontarà a un Calvià amb bona dinàmica, que el posarà a prova.

  • A l’Espanya Industrial en el partit de la jornada el Jac Sants després d’estrenar-se en les victòries tindrà un difícil rival en el Santfeliuenc que es voldrà recuperar de l’ensopegada en el derbi.

  • A Menorca els locals no poden fallar davant del recuperat Collblanc si volen seguir en els primers llocs i el visitants buscaràn fer un pas endavant.

  • A Salt els locals buscaràn la reacció davant d’una davallada que els ha portat al darrer lloc i s’enfrontaràn all tercer classificat Grup Barna, que es vol mantenir en aquesta posició.


Grup C-B.

  • Derrota del líder a Sant Adrià.
  • Pardinyes nou líder pendents del partit de Palma.
  • Igualada i Mollet tornen al camí de les victòries



DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss.
19.45
Les Comes
PHYSIC IGUALADA

C.B. VALLS NUTRION
73
49

Diss.
19.45
Plana de Lledó
RECAMBIOS GAUDI C.B. MOLLET

B.C MORABANC ANDORRA

78
57

Diss.
20.00
Barris Nord
FLOR DE VIMBODY PARDINYES LLEIDA
A.E. MURO BASKET ACADEMY

92
80

Diss.
20.00
Ricart
U.B. SANT ADRIA
C.B. QUART GERMANS CRUZ
121
93

Diu.
12.30
Toni Servera
PALMA AIR EUROPA

VIVE EL MASNOU BASQUETBOL


Diu.
18.00
Can Serra
U.E. BARBERA TEAM VALUES

C.B. CERDANYOLA AL DIA



Diu.
18.15
Can Vinader
BBA CASTELLDEFELS
BASQUET SITGES





Partits d’ahir dissabte:

  • 73-49: A les Comes l’Igualada buscava una victòria per sortir de la zona compromesa i el Valls la quarta victòria, per allunyar-se de la zona de perill, victòria dels de l’Anoia que aconsegueixen el segon triomf i s’allunyen del descens.

  • 78-57: A Mollet els locals volien refer-se de les dues derrotes consecutives que els vàren allunyar dels primers llocs i l’Andorra deixar el darrer lloc de la classificació, victòria local que els permet redreçar la seva trajectòria i els del principat segueixen sense reaccionar. 

  • 92-80: A Lleida el Pardinyes brillant segon classificat i volen seguir en aquesta gran dinàmica guanyadora rebia al Muro els de Mallorca que es volien consolidar en zona tranquil·la, victòria local que els converteix en líders.

  • 121-93:  A Santa Coloma el partit de la jornada entre l’Ubsa en bon moment després de dues victòries i el líder Quart, però que si volia mantenir el primer lloc de la taula classificatòria necessitava guanyar, victòria local en un extraordinari partit d’atac que suposa la perdua del primer lloc pels gironins i els locals s’acosten a la part alta


Partits per avui diumenge.

  • En partit matinal un Palma en gran forma i tercer classificat s’enfrontarà al Masnou, setè classificat i volen mirar a la part alta, partit molt important que podria donar el liderat als locals.

  • A Can Serra derbi vallesà entre els equips de dues poblacions veïnes com son Barberà i Cerdanyola, els locals en la lluita pels primers llocs i el visitants debutants a la categoria lluitant per la permanència.

  • A Castelldefels, els locals guanyadors en el seu desplaçament a Andorra, rebràn la visita del Sitges vuitè classificat en la zona mitja de la taula.




No hay comentarios:

Publicar un comentario