viernes, 18 de noviembre de 2016

LA PRÈVIA JORNADA VUITENA #CopaCatBQ PARTIT TELEVISAT Cantaires vs LluisosCOPA CATALUNYA MASCULINA
LA PRÈVIA JORNADA 8a.

19-20 Novembre.
Grup 1.

 • PARTITS DE LA JORNADA
 • Artés vs Boet i  Basquet Pia vs Natació Sabadell.
DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Disss.
17.45

Sa Costa
C.B. SANT NARCIS
U.E. SANT CUGATDiss.
17.45
Pavelló CB. Granollers

CB GRANOLLERS
SOL GIRONES BISBAL BÀSQUET


Diss.
18.15

Pavelló Esportiu
C.B. ARTES

MATARO PARC BOETDiss.
19.30

La Plana
A.E. BADALONES
SANT QUIRZE B.C.


Diss.
19.45
Castell d’en Planes
CB VIC UNIVERSITAT DE VIC
SANT GERVASI
WHATS AP
Diu.
18.00
Escola Pia
BASQUETPIA  SABADELL
C.N SABADELL


Diu.
20.15
C.P. Sant Josep
CB. ST. JOSEP
CB. SANTA COLOMA

Partits demà dissabte:

 • A Palau Sa Costa Sant Narcís guanyador del derbi gironí, rebrà a la Uesc en lluita per la tercera plaça, els locals per apropar-se a la zona tranquil·la i els visitant per seguir en la seva lluita per accedir als llocs de privilegi. NOMS PROPIS Gerard Balleu i Robert Cosials.


 • A Granollers els locals que buscaràn no allunyar-se de la zona alta i el visitants de la Bisbal la quarta victòria que els doni tranquil·litat. NOMS PROPIS Cartes Homs i Marc Nieto.

 • El partit de la Jornada a Artés entre els locals i el líder invicte Boet, els locals per mantenir la plaça del Play Off i els visitant per seguir com a capdavanters. NOMS PROPIS Pepo Burgués i Marc Rubio.
 
FOTOGRAFIA TXELL DOMENECH
 • A la Plana Badalonés vs Sant Quirze enfrontament directe entre dos equips amb dues victòries, el guanyador s’allunyarà de la zona de perill. NOMS PROPIS Ferrán Valler i Ricardo Baltá

 • A Vic els locals buscaràn refer-se de l’ensopegada de l’anterior jornada, per no allunyar-se del líder i els visitants del Sant Gervasi aconseguir el primer triomf. NOMS PROPIS Julià Garrote i D. Montes.


Partits per diumenge:

 • A Sabadell duel de rivalitat local entre la Pia i el Natació, a la pista del carrer Garcilaso, s’espera un gran ambient i serà la reedició de la temporada anterior a primera on curiosament es va decidir el títol amb victòria visitant, però demà tot pot ser diferent o no. NOMS PROPIS Albert Devesa i Jonathan Ramírez.

 • A Badalona el Sant Josep, segon clasificat, necesita la victòria per mantenir-se en els llocs de privilegi i el Santa Coloma va decidit cap amunt. NOMS PROPIS  Pedro Cuesta i Juan Carlos Pulido.

Grup 2.

· PARTIT TELEVISAT Cantaires vs Lluisos.
· PARTIT DE LA JORNADA
· Aracena  vs Roser.

DATA
HORA
PISTA
LOCAL
VISTANT
R

Diss
16.00
Fum d’Estampa
ARACENA AEC COLLLBLANC “B”

CAMPING BIANYA EL ROSER
Diss.

TV
18.05
Ferreries
C.B. CANTAIRES TORTOSA

LLUISOS DE GRACIADiss.
18.45
Ramón Martí
TENEA CB. ESPARREGUERA
C.B. CASTELLARDiss.
18.45
Casal Riu Clar
A.D. TORREFORTA

VERMA ALQUILER DE MAQUINARIA C.B. SALOUDiu.
19.45
Virrei Amat
SESE

C.B. VILADECANS SANT GABRIEL
Diu.
19.00
Cem Parc de la Ciutadella
C.B CIUTAT VELLA

BASQUET SANT BOI


Diu.
19.30
Antoni Roure
C.B. ALPICAT

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS
Partits per demà dissabte:


 • A Fum d’Estampa partit de la jornada entre Collblanc que va decididament cap amunt i el Roser, tercer classificat, que sembla que recupera sensacions. NOM PROPIS  Marc Subirachs i Xavi Assalit.

 • Des de Tortosa partit televisat entre el Cantaires, quart classificat i Lluisos a una victòria dels tarragonins, els locals voldràn seguir a la part alta i els de Gracia recuperar el terreny perdut. NOMS PROPIS Sergi Domenech i Marc Maldonado.


 • Al Ramón Martí el líder Esparreguera voldrà seguir mantenint l’avantatge sobre els seus perseguidors i els vallessans la primera victòria forana, tot i que l’empresa serà difícil, ja que els d’Oscar Navarro estan molt forts. NOMS PROPIS Guillem Pedreny i Marc Algar.

·         Derbi tarragoní entre el Torreforta, sisè classificat i el Salou, segon, duel en el que hi ha en joc un lloc de privilegi a la classificació, entre dos equips separats per una victòria. NOMS PROPIS  Trautman i Crabtree.


·         El Sese, cinquè classificat, i amb opcions de millora, rebrà a l’últim classificat, Viladecans, que un bon resultat li podria permetre deixar el lloc de descens. NOMS PROPIS Guillem Andreu i Jordi Sabaté.

Partits per diumenge:

·         A la Ciutadella Ciutat Vella, necessita una victòria, per posar terra de per mitg amb la zona de descens i els visitants del Sant Boi, quasi el mateix. NOMS PROPIS  Pol Bachs i Juanma Romero.


·         A Lleida l’Alpicat buscarà apropar-se a la zona alta amb una victòria i el Reus el tercer triomf per allunyar-se del descens. NOMS PROPIS Oriol Balcells i V. Menéndez.


No hay comentarios:

Publicar un comentario